Fotbal judetean

Totul e pregătit de startul primei ediții a Cupei Satelor la fotbal! Aveți componența loturilor ce se vor duela duminică, la Șicula și Cermei





Primele două etape zonale ale Cupei Satelor stau să înceapă. Acestea se vor desfăşura duminică, între orele 14 şi 20, sportarad.ro oferindu-vă programul exact al meciurilor, dar și componenții loturilor celor 8 echipe angrenate în competiție, la Șicula și Cermei.

Zona Şicula

Şicula – Highişana 2017 Drauţ (ora 14:00), Olimpia Bocsig – Extrem Boys Caporal Alexa (ora 15:00), Drauţ – Bocsig (ora 16:00), Caporal Alexa – Şicula (ora 17:00), Drauţ – Caporal Alexa (ora 18:00) şi Şicula – Bocsig (ora 19:00).

Zona Cermei

Gloria Cermei – Viitorul Sepreuş (ora 14:00), Young Boys Apateu – Codru Craiva (ora 15:00), Sepreuş – Apateu (ora 16:00), Craiva – Cermei (ora 17:00), Sepreuş – Craiva (ora 18:00) şi Cermei – Apateu (ora 19:00).

„Toate partidele vor fi filmate și vor fi puse pe youtube pe canalul Ajf Arad. Avem garanția că gazdele zonelor vor pregăti perfect stadioanele pentru a avea cele mai bune condiții. Ne bazăm pe entuziasmul participanților și sperăm să vină și spectatori din toate localitățile angrenate la zone. Am informat și FRF despre acest proiect, sunt mândru și bucuros că am primit imediat un mesaj de felicitare din partea președintelui FRF,  Răzvan Burleanu. Bineînțeles, nu am pierdut ocazia să-i mulțumesc încă odată, în numele AJF Arad, că a avut încredere în noi și ne-a ajutat financiar într-un moment de cumpănă. Practic, fără sprijinul dânsului, astăzi eram în faliment și nu mai puteam organiza nimic. Le dorim încă odată succes echipelor participante, vom fi cu ochii pe ele de la fața locului”, vom merge și noi conducerea la competiție a bucuriei de a juca fotbal, dorim succes tuturor, să fie fair-play iar cei mai buni să câștige!˝ ne-a declarat Adrian Lucaci, președinte al AJF Arad și inițiatorul acestui proiect unic în România.

Fiecare echipă participantă va primi câte o cupă și o diplomă de participare, precum cele de mai jos:

 

 

 









9 comentarii

  1. Frumoase trofee . Mai frumoase decât cele primite de echipele câștigătoare din campionate . Dar important este ca si câștigătorii cupei satelor sunt premiați .

    0
    0
    1. se pare ca alea urate s-au terminat … te-ai grabit sa castigi campionatul, sa vezi Crisul ce trofeu frumos o sa primeasca :)))

      0
      0
          1. Nu ma pronunț pentru ca nu vreau sa spuna lumea ca sunt răutăcios. Dar cu ce jucatori mai merg de la noi la ei vor fi o echipa foarte buna . De locurile 1-3 . Dar maxim 3 .

            0
            0
  2. multumiri domnului andras mako ptr sprijinu acordat in inscrirea la cupa satelor a acestor copii de la adea care inca nu au jucat pe teren mare ,

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button