Arhivă articole

Veteranii Voinței – medaliați la „europenele” de Dragon boat, de la SzegedWeekendul trecut, orașul maghiar Sezeged, mai precis pista olimpică de canotaj şi kaiac-canoe (Maty-ér), a găzduit Campionatului European de bărci dragon. Probele s-au desfăşurat atât pe naţiuni cât şi pe cluburi, iar ACS Voinţa Arad a avut o participare numeroasă și, după cum se va vedea, fructuoasă. Echipajele formate de proesorul Claudiu Molnar Baboș, pe diferite categorii de vârstă, au reuşit să adune medalii, după cum urmează:

200 m – master masculin – loc III (medalie de bronz)

500 m – master masculin – loc II (medalie de argint)

2000 m – master masculin – loc III (medalie de bronz)

În clasamentul pe cluburi, Voința Arad a terminat pe locul 15, din 31 cluburi participante. La fiecare probă au fost aliniate echipaje puternice din Rusia, Ukraina, Polonia, Ungaria, Germania, Italia, Suedia, iar bătălia pentru medalii a fost foarte puternică. Diferenţa de sutimi între locurile 1-5 aproape la fiecare probă a menținut suspansul la cote ridicate, iar atmosfera de pe marginea Maty-ér a fost incendiară.

Participarea la această competiţie internaţională a fost susţinută de Centrul de Cultură Judeţean Arad, fără de care succesul echipajelor arădene nu ar fi fost posibil.

0
0

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.