UTA Arad

Mihalcea și-a primit fundașul: UTA a oficializat transferul lui Cristian Scutaru





Așa cum sportarad v-a relatat ( CITEȘTE detalii AICI), Adrian Mihalcea le-a cerut conducătorilor UTA-ei un fundaș central cu experiență și, după ce în urmă cu câteva zile a fost ofertat, astăzi Cristian Scutaru a fost prezentat oficial de echipa fanion a Aradului.

Fotbalistul de 30 de ani și 1,85 metri, cotat la 250 de mii de euro pe transfermarkt, a mai evoluat în cariera sa la FCM Reșița, Școlar Reșița, Jiul Petroșani, CFR Timișoara și Dinamo. La ACS Poli a petrecut patru ani de zile, între care doi în Liga 1. A jucat la Șiria în returul barajului de promovare de anul acesta. Scutaru a fost și internațional de juniori (Under 19), dar și de tineret (Under 21).

A strâns peste 200 de jocuri în Ligile I și II, în palmaresul său figurând un titlu de vicecampion cu FCU Poli și o Supercupă, cu Dinamo. Tot cu Timișoara a jucat în Champions și Europa League.

 

 

26 comentarii

  1. dezamagit complet chiar nu ma asteptam la acest transfer. Un jucator care ne-a injurat si nu o data acum il luam mi se pare lipsa de respect fata de noi.

    0
    0
    1. Un jucator profesionist joaca la clubul care il plateste si nu tine cont de rivalitatile dintre suporteri. Sa vedeti cum o sa-i injure acum pe cei de la Poli. Mai sunt asemenea exemple i fotbalul autohton, Danciulescu, de exemplu !!!

      0
      0
    2. Va avea intalnire mai mult ca sigur lamuritoare cu nucleul galeriei , se vor linisti apele , iar el isi va putea face datoria la echipa care il plateste . Fara suparare , nu se poate acum sa nu transferam jucatori , doar pt ca a scandat impotriva noastra odata . Iar exemplul de mai sus cu Danciulescu e cel mai bun

      0
      0
        1. Sintagma „cu aradeni, pentru aradeni” , se referea la faptul ca echipa va fi condusa exclusiv de aradeni , nu de alde Martipan sau Bara care nu aveau nici in clin nici in maneca cu orasul nostru . Daca aveai impresia ca echipa va fi formata doar din jucatori aradeni esti un boem…

          0
          0
          1. Nu se referea doar la conducatori. Nu sunt boem, dar inca de pe atunci remarcam absurditatea vorbelor lansate de unii: ,,cu aradeni, pentru aradeni”. Asta vreau sa scot in evidenta: naivitatea unora si nu putini!

            0
            0
  2. Este clar ca UTA vrea, in sfarsit, sa promoveze in Liga I. Acum punetzi tuynurile pe Falca sa termine stadionul pe care l-a stricat!

    0
    0
    1. Ii bine venit succes la UTA eu vorbeam de atitudinea lui la adresa noastra in trecut acum eu unul o sa il accept joaca la UTA il voi aplauda daca ne ajuta sa promovam ii iertam toate 🙂

      0
      0
  3. No, așe…ne-am betonat apărarea, că mare nevoie era, am văzut sezonul trecut cât de ușor luam goluri. Acum, să mai vină un mijlocaș cu ceva tehnică și aia e, fără emoții spre prima ligă.

    0
    0
  4. Contează mai puțin că nu e arădean, contractul de fotbalist profesionist este contract și pentru arădeni, și pentru timișoreni, și pentru, zic și eu, groenlandezi. În câteva cuvinte, problema e că Scutaru este un jucător modest. Iar dacă acestea sunt „întăririle” cerute de Mihalcea, putem avea mari semne de întrebare asupra ideilor sale de echipă și joc. Oricum, faptul că mentorul său este Cornel Dinu spune destule. Iar cu noua linie de apărare, putem avea și destule emoții în ceea ce privește golurile primite…

    0
    0
    1. Am incercat noi sa le facem oferta lui Junio Morais si Enache , dar dupa ce au cantarit oferta multe saptamani la rand , ne-au zis cu parere de rau ca vor ramana macar inca un sezon la FCSB . Dragii mei , suntem o echipa de Liga 2 , daca nu ne convine nici faptul ca un fundas titular al unei echipe de Liga 1 – care fara penalizare defila in Play-Out -, ajunge la noi , atunci inseamna ca nu mai avem simtul masurii . Parerea mea…

      0
      0
    2. Legat de comentariul tau vizavi de Scutaru imi dai impresia ca tu stii fotbal, cam cat stiu io cricket, si crede-ma ca nu-s as. Propune tu vreo 2-3 fundasi centrali care sa se ridice pretentiilor tale, dar care sa reprezinte si niste transferuri realizabile! …nu de alta, dar Varane e inca sub contract cu Real Madrid pana in 2020, si mai tre’ sa asteptam 3 ani pana vine sub comanda lui Mihalcea..

      0
      0
  5. Scutaru o fi modest insa sa imi fie cu iertare este peste Gligor. Vad ca toti aveti o problema cu Mihalcea. Lasati-o naibi nu a inceput campionatul si turuiti pe aici ca orbetii. Omul a declarat ca ii mai trebuie un fundas central si un mijlocas de creatie daca se poate box to box, a fost adus Scutaru un fundas cu experienta in liga 1 acum sa vedem mijlocasul daca o sa il gasim. Mai terminati ca omul nu are idei de joc cand a spus clar ca va juca 4-1-4-1 si o repeta incontinu. Cand a Roly toti ca ii slab a plecat a venit Rosu ii slab la fel acum MIhalcea nu are idei voi ce va doriti Ancelotti Guardiola Enrique ca oricum e liber si daca veneau astia tot erati nemultumiti ca nu are freza pe mijloc ca ii intra parul in ochi lui Pep. Halal

    0
    0
    1. Asa suntem noi cârcotași din păcate… Sezonul trecut a fost problema ca nu facem transferuri și nu avem obiectiv din tur promovarea… Acum sunt probleme ca nu transferam copii și Mihalcea nu știe ce face. Eu personal pe Scutaru nu îl suport pentru ca la baraj s a uitat în ochii mei și m a înjurat(posibil sa fi înjurat toată peluza dar eu vad ce vreau ) dar dacă își face treaba pentru care ii plătit la sfârșitul meciului îl aplaud și ma uit și eu în ochii lui și ii strâng mana. Cat despre Mihalcea mie personal mi a plăcut mult tactica lui cu simand, chiar dacă am jucat cu simand s a văzut cu o totul alta UTA iar Mihali v a face o apărare ca și marele zid chinezesc. Noi suntem suporteri și mi se pare normal sa fim alături și sa susținem echipa și staff-ul chiar dacă am avut dezamăgiri.

      0
      0
  6. @calin veghes felicitări pt ca ești obiectiv și nu e prima data,dar ai grija ca se supăra @geo sau @ tigovisteanul

    0
    0
  7. Bine ai venit Cristian Scutaru la UTA. !!! La fel ca si tine Andrei s-au cum te-o chema,Eugen, poate te decizi odata care este numele tau, Calin Veghes, vorbeste numai prostii dandu-si cu parerea aiurea in tramvai despre Mihalcea si Scutaru . Majoritatea care scriu pe acest sait sunt de acord

    0
    0
  8. Înțeleg, din comentariile de mai sus, că există un nucleu de foarte buni cunoscători ai fotbalului care apreciază ca extrem de reușite toate venirile de jucători de până acum. Și câțiva cârcotași sau nepricepuți care se îndoiesc de acestea. Trecând peste faptul că o părere putem avea fiecare și că, în lumea civilizată, nu-i nevoie să-ți impui punctul de vedere făcându-i în fel și chip pe cei care nu gândesc ca tine, zic că nu ne rămâne decât să așteptăm rezultatele noii echipe.
    Față de care avem tot dreptul să fim unii optimiști, alții sceptici, fără să apelăm la miștocăreli.
    Părerea mea e că minuni s-au mai întâmplat, nu zic nu, dar să aduci un antrenor nou pe care-l recomandă locul 8 în Liga a 2-a (mai slab decât cel obținut de ceea ce deja aveai pe bancă) și să schimbi jumătate din primul unsprezece transferând jucători „experimentați” (dar care nu mai au loc în echipele de unde vin, atfel, poate rămâneau acolo!), sunt decizii greșite.
    Dar, să vedem rezultatele și apoi le comentăm împreună.

    0
    0
    1. Calin Veghes omule noi nu suntem priceputi suntem suporterii si suntem optimisti voi sunteti suporterii care doar aveti ceva impotriva nu am vazut de la voi nici un comentariu macar pozitiv totul pe negativ. OK trebuie si comentarii de astea dar chiar nimic ce se intampla la echipa nu va convine. OK nu iti convine ca a fost adus Mihalcea de ce nu ii dai nici o sansa zici ca terminat pe 8 sezonul trecut dar a fost echipa returului, in vara trecuta Calarasi care cu Mihalcea a terminat pe locul 2 in serie in spatele Rapidului, care trebuia sa promoveze iar apoi au intrat in faliment, a pierdut vreo 5 sau 6 titulari inlocuiti cu alti sub aceia insa in retur au fost cam cea mai buna echipa a returului. Ce rezultate a avut Rosu inainte sa vina la UTA? sa nu fim rai la conditiile oferite trebuia sa promovam la pas, insa cand le dai jucatorilor un deget ei iau totul din bunatatea ta. Mie unul mi-a placut Rosu se vede ca gandeste pentru fotbal dar atitudinea sa nu va aduce rezultate in Romania pentru ca majoritatea jucatorilor din Romania is miserupisti. Vorbesti de jucatorii adusi care nu si ar mai fi gasit echipa Ciuca de exemplu a fost titular la Iasi aia au renuntat la toata echipa iar acum is disperati ca nu au jucatorii sunt sigur ca isi gasea echipa, Grigorie a fost cel mai bun de la Brasov dorit de destule echipe din B, Macedonieni avem imaginea lui Adili cand multi ati fost impotriva ca de unde l-am gasit ce ii cu el iar acum este considerat cel mai bun de la UTA, iar Dan Roman a fost dorit de echipe din liga 1 mai ales de ACS POLI, Grahovac are experienta a avut aferte dar a si declarat ca acceptat UTA si din cauza ca e foarte aproape de casa. Cei plecati au avut 2 ani la UTA ne-au adus la baraj ( nu mai discutam alte aspecte de care se stie dar mai bine o lasam asa)multumim acum au sanse sa plece in afara de Miron care a ajuns la Sepsi ceilalti nu prea vad ca isi gasesc echipe eventual in C sau la ASA unde s-ar putea sa urmeze desfintarea.

      0
      0
  9. Caline !!! Daca a terminat Mihalcea pe loul 8 , inseamna ca Mihalcea nu este un antrenor bun s-au este sub Rosu, cum spuneai tu !!! In primul rand, Mihalcea, nu a dispus de un lot valoros de jucatori, si totusi prin priceperea sa , el a reusit sa duca Clarasul de pe locurile retrogradabile, pe locul 8, fiind totodata, echipa returului din editia trecuta, asa ca, hai sa te mai informezi si tu inainte de a vorbi despre un om , negativ la adresa lui pt. ca nu este frumos. Stai putintel sa inceapa campionatul si dupa 2-3 etape, ve-i trage o concluzie , pana atunci , nu mai vorbi negativ la adresa lui Mihalcea pt. ca nu este OK. Dar , nu te inteleg totusi de ce esti atat de negativist in privinta a tot ce se intampla la UTA prin venirea a altor jucatori noi si antrenor !!!

    0
    0
  10. @tigovisteanul! Ce noroc avem cu tine ca gândești si nu vorbești prostii!!! Si apropo, tu nu poți sa ai o alta părere pt ca te caracterizează spiritul de turma, adica direcția in care se deplasează turma o urmezi si tu!! Eu nu am nimic cu Mihalcea sau cu un alt antrenor! Dimpotrivă. Încerc doar sa înțeleg logica dupa care se fac toate aceste mutări si pe care @ Călin veghes va explicat-o mai bine ca mine . Asta nu inseamna ca am dreptate sau ca voi aveți dreptate! M-as bucura ca .., asa cum eu va respect părerile sa le respectați si voi pe altele chiar daca nu sunteți de acord cu ele. ( in afara de ,, târgovișteană,,, ea nu înțelege) iar daca Mihalcea va reuși promit sa fiu primul care il felicită si își face mea culpa !!!

    0
    0
    1. In sfarsit avem un raspuns argumentat de la tine , asa se poate discuta . Corect toti putem avea pareri si fiecare sa le sustinem , asta nu insemana ca avem ceva cu echipa sau ca nu dorim promovarea ei . Sa ii lasam lui Mihalcea primele 5 etape , iar daca nu vom avea de aici minim 10-12 puncte , insemna ca ( cel putin eu ) am avut prea mare incredere in el si imi voi face mea culpa

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button