Fotbal judetean

Nădlacul se pune în mișcare pentru Liga 4-a cu o „grămăduță de sponsori” și Puie, Gabor sau Luculescu în dreptul achizițiilor





Dacă Buteniul nu-și va putea urmări visul și va evolua în Liga 5-a și la anul, campioana Seriei A și-a rezolvat problemele și, de luni, va demara preparativele pentru primul eșalon județean. Dubiile erau legate de conturarea bugetului, iar acestea au fost risipite prin implicarea a unor oameni de afaceri din zonă. „Am strâns în jurul clubului Victoria Nădlac o grămăduță de sponsori, oameni atașați sufletește de culorile echipei, care ne vor ajuta să ducem la bun sfârșit acest prim sezon de Liga 4-a, după mult timp în orașul nostru. Călin Palade, Ilie Vlad, Milan Abraham, prin firmele lor, dar și alți oameni de suflet, precum Sergiu și Flavius Falticska, Gheorghe și Tiberiu Pătean, Marek Suslak, Adrian Carman, Nicolae Roșca și Gligor Paliș. Bineînțeles, Primăria ne susține și ea, prin achitarea competiției, ne descurcu 100%”, ne-a mărturisit Rudolf Lakatos, antrenor, dar și unul dintre numeroșii sponsori ai „alb-negrilor”.

Plecând de aici, nădlăcanii au făcut și primele achiziții estivale. Deocamdată, vorbim despre două reveniri importante, cea a atacantului Dan Puie (foto) și a fundașului Claudiu Luculescu, plus acordul dat de Viorel Gabor, fostul apărător al Pecicăi și Felnacului. „Cu cei trei ne-am înțeles deja, dar mai negociem cu alți trei-patru jucători, inclusiv cu un portar. Sperăm ca săptămâna viitoare, când intenționăm să facem trei antrenamente, să încheiem discuțiile cu ei, în așa fel încât de luni, 31 iulie, să plecăm în formulă completă în mini-cantonamentul de la Mako. Neplecând nimeni, vom avea un lot destul de numeros, dar o să avem nevoie de toți pe parcursul unui campionat. Unii jucători mi-au spus că doresc să nu mai vină la echipă, că nu pot ține ritmul, dar eu știu că iubesc prea mult fotbalul și fac parte dintr-un grup unit, ce va fi forța noastră și în Liga 4-a. Ca nou promovată, nu ne putem gândi, deocamdată, decât la salvarea de la retrogradare”, a adăugat Lakatos.

Deocamdată, „vameșii” au legat amicale cu formația din Mako (Liga 4-a) și Unirea Sântana, dar, de acum, când există certitudinea continuității, vor fi contactați și alți adversari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button