27/09/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Utiștii l-au contactat pe Purece, după ce acesta a fost pus pe lista de transferuri de Hagi

Și, totuși, Alin Cârstocea nu ar putea fi ultimul transfer estival al „Bătrânei Doamne”. Conducerea grupării arădene încearcă să-l „repatrieze” pe Florin Purece, pe care Gheorghe Hagi l-a pus de două zile pe lista de transferuri a campioanei Viitorul, alături de Vlad Morar, și el o fostă țintă utistă în pauza de iarnă.

Surse din cadrul clubului au confirmat un prim contact telefonic cu mijlocașul arădean de 25 de ani, care – însă – nu a dat un răspuns ferm. Probabil, Purece încearcă să rămână în circuitul primei ligi, dar asta depinde și gruparea constănțeană, care nu e dispusă să se dispenseze gratis de serviciile sale. Probabil, există și varianta împrumutului, însă, fotbalistul este cel care trebuie să-și decidă destinația înainte ca Viitorul să-și dea ok-ul pentru un club sau altul.

Vă reamintim că Florin Purece a plecat de la UTA la Concordia Chiajna în vara anului 2012. A jucat nu mai puțin de patru sezoane în Liga 1 pentru ilfoveni, pentru ca vara trecută să accepte oferta „Regelui” din postura jucătorului liber de contract. A adunat destule minute în tricoul noii campioane a României, însă debutul acestui sezon l-a prins banca de rezerve a constănțenilor.

Conform transfermarkt, Purece este cotat la 1 milion de euro și ar fi putut fi acel mijlocaș pe care Mihalcea l-a căutat în ultimele două săptămâni până a ajuns la…Cârstocea. Sau, poate, nu e târziu nici acum.

FOTO: Viorel Musca

 

16
0