Arhivă articole

Surpriză la Frontieră: Curticiul continuă în Liga a patra

După ce în urmă cu trei săptămâni anunța retragerea echipei din Liga a patra și continuarea activității fotbalistice din ultimul eșalon județean, ( VEZI aici articolul) Primăria orașului Curtici a revenit asupra deciziei. După cum veți citi mai jos, ˝grănicerii˝ rămân în liga a patra, păstrează locul dar își schimbă forma juridică, proces ce va dura câteva săptămâni bune, cu mențiunea că, la această oră – mai precis cu trei săptămâni înainte de debutul noului campionat – nu cunoaștem numele antrenorului și jucătorilor care vor asigura continuitatea.

Iată comunicatul oficial trimis către sportarad de primarul Bogdan Ban.

Frontiera 2004 Curtici, continuă

Primăria a găsit soluţia

Stimaţi iubitori ai sportului,

   În urmă cu câteva săptămâni v-am informat asupra problemei Clubului CS FRONTIERA 2004 CURTICI. Unii aţi înţeles situaţia, alţii probabil că nu. Am dedus asta din zvonistica „plasată” atât pe reţelele de socializare, cât şi în interiorul comunităţii din Curtici.

   Am fost nevoiţi să întrerupem activitatea clubului pentru a îndrepta o problemă juridică. Unii au avut încredere alţii nu. Nu am dorit să ţinem pe nimeni cu forţa şi am permis oricărui component al Frontierei să aleagă ce drum doreşte. Îi respect şi îi înţeleg pe fiecare. 

  Începând de vineri, 28 iulie 2017, echipa de seniori a CS Frontiera 2004 Curtici este înscrisă în Campionatul ligii a IV-a. În paralel încercăm să aducem cât mai mulţi jucători înapoi la echipă şi să organizăm şi celelalte ramuri sportive (fotbal junior, handbal, tenis şi karate).

   Îmi pare sincer rău că s-a ajuns la această situaţie! În cursul acestei săptămâni, împreună cu domnul viceprimar, juriştii primăriei şi personalul din direcţia economică a primăriei, consultând împreună mai multe surse externe am găsit soluţia de a menţine Clubul CS FRONTIERA 2004 CURTICI. Clubul va avea însă, o cu totul altă organizare juridică şi structurală.

   Pe această cale ţin să le mulţumesc tuturor pentru munca depusă şi pentru implicarea în rezolvarea acestei probleme. Încă mai trebuie urmaţi câţiva paşi în definitivarea procedurilor legale, dar sper ca în maxim 30 de zile să funcţionăm la cote normale.

   Vom multiplica toate secţiile sportive de până acum, ba chiar vom încerca să îmbunătăţim sistemul de lucru şi recompensare atât al sportivilor cât şi al antrenorilor.

   Le mulţumesc tuturor celor implicaţi în viaţa sportivă a oraşului Curtici pentru înţelegerea acordată.

 

Doamne ajută!

Cu respect,

Primar – Bogdan Ban

În acest moment sunt șaisprezece echipe în liga a patra incluzând Dorobanți, care se pare că va continua într-o formă sau alta. Vă vom informa în zilele următoare situația exactă.

 

 

6
1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.