Arhivă articole

Ploaie de goluri la temperaturi ridicate: Unirea Sântana – Lunca Teuz Cermei 3 – 3

 

Sâmbătă dimineață, două din cele mai bune formații ale județului Arad și-au dat întâlnire într-o confruntare desfășurată pe o temperatură de peste 30 de grade. În ciuda acestui aspect, jucătorii celor două echipe au oferit un adevărat spectacol pentru cei prezenți în tribune, rezultând o partidă cu șase goluri și multe alte ocazii de ambele părți.

Gazdele au reușit să deschidă scorul prin Prică, care după ce a primit o pasă bună pe culoar, a reușit să înscrie la colțul lung. Divizionara a treia a revenit însă după execuția lui Nistor, însă Sântana a trecut din nou în avantaj în urma unei finalizări de excepție. Nou venitul Avrămuțiu a luat o acțiune pe cont propriu, a driblat trei adversari și a punctat pentru 2 – 1. Eduard Varga a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj cu o execuție din lovitură liberă precisă. Golgheterul celor de la Sântana, Alexandru Capătă și-a adus pentru a treia oară formația în avantaj, după ce șutul său a fost deviat de un fundaș advers, îndeajuns încât să îl păcălească pe Pașcalău. Scorul final a fost însă de 3 – 3, după ce Șulea a reușit să puncteze și el.

„Pentru noi a fost ultima repetiție înainte de urcarea în cantonamentul de la Moneasa. A fost un test foarte util, având în vedere calitatea adversarului pe care l-am întâlnit, o formație foarte bună a județului. Ne-au pus destule probleme, ne-au condus în permanență, dar am reușit să revenim de fiecare dată pe tabelă, iar acest lucru m-a mulțumit. A fost un joc bun de verificare, acum ne concentrăm pe ce avem de făcut în cantonament“, ne-a declarat Radu Anca, antrenorul celor de la Cermei, care mai așteaptă încă două achiziții în vederea noului sezon. Pașcalău – Cotoc, Gurban, Nistor, Șușlak – Ianc, N. Varga, Mager – Vereș, Șulea, Bubuș, a fost unsprezecele trimis în teren de Radu Anca, pe parcurs intrând și ceilalți componenți ai lotului.

De cealaltă parte, Dinu Donca a menționat: „A fost un meci de un angajament foarte bun, cu un nivel ridicat și multe ocazii de ambele părți. Avem jucători noi în echipă și apar încă unele nesincronizări în joc, dar avem timp să le remediem. Echipa mea a avut totuși un joc consistent, am condus de fiecare dată, chiar am dat o replică bună divizionarei a treia. În mare parte am terminat cu achizțiile de jucători, mergem mai departe cu lotul pe care îl avem în momentul de față“. Ciurcă – Toader, Peia, Paven, Matei – Istin, Avrămuțiu, Marc – Capătă, Prică, Martin, a fost primul unsprezece pe care Sântana l-a avut în teren contra celor de la Cermei.

Pentru ambele formații urmează o săptămână de foc, Sântana urmând să intre într-un semi-cantonament pe plan local, cu antrenamente zilnice, și cu două partide de verificare tari, împotriva celor de la Lipova (miercuri) și Chișineu Criș (vineri). De cealaltă parte, Cermeiul urcă în cantonament la Moneasa.

3
1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.