UTA Arad

Curtuiuș: „Cei de la UTA m-au dorit cu adevărat, mă simt respectat aici“



Chiar dacă părea la un moment dat plecat la Luceafărul Oradea, cel de-al doilea golgheter al echipe arădene din stagiunea trecută a semnat reînnoirea contractului. Ba mai mult, Marius Curtuiuș a primit și banderola de căpitan de la Adrian Mihalcea și se anunță a fi unul din jucătorii cei mai importanți ai UTA-ei în noua stagiune.

„Nu am fost chiar plecat. Am fost jucător liber, am așteptat oferte, a venit una și de la UTA după un timp și am ales să mă întorc. Am ales să fac asta deoarece m-am simțit bine aici, am fost respectat, oamenii m-au dorit și îmi doresc și eu ca în acest al treilea an la UTA să promovăm“, a declarat atacantul utist. Acesta a vorbit și de concurența pe care o va avea în noul sezon cu Dan Roman, unul din jucătorii cu experiența primei ligi pe care UTA se va baza în noul sezon: „Concurența este benefică la orice echipă. Am avut 11 goluri și zece pase de gol în sezonul precedent, mă știți, eu nu caut golul, eu pun mai presus interesul echipei, nu cine dă gol e important, contează ca noi la final să promovăm.“

Dacă în sezonul trecut Laurențiu Roșu a mizat pe un sistem de joc cu doi atacanți, de această dată lucrurile vor sta diferit. Adrian Mihalcea preferă o tactică cu un singur vârf, ceea ce înseamnă că va fi o luptă interesantă între Roman și Curtuiuș. „Este o diferență când joci cu un singur vârf față de doi. Când este unul singur, atacantul trebuie să stea în gura porții, să dea gol în fiecare situație care apare. Acum, cu aceste transferuri, se vede calitatea unor jucători cum sunt Grigorie și Cârstocea. Nu mă aștept doar de la unul singur care să dea toate pasele, jocul nostru poate fi și de pe centru dar și de pe extreme unde iar avem jucători buni. Pot juca și cu încă unul lângă mine, sau singur, împins, asta decide Mister la fiecare meci în funcție de tactică“, a declarat Marius Curtuiuș.









5 comentarii

  1. Mariuse !!! Nici nu sti cat de mult ma bucur ca, nu ai lasat UTA. pt. o alta echipa si foarte bine ai facut pt. ca, nu puteai lasa o echipa cu o asa mare traditie si cu un palmares asa de bogat cum alte echipe in afara de FCSB si Dinamo , nu sunt in Romania !!! UTA., o echipa ibita ,atat in tara cat si in strainatate si tocmai deacceea, voi trebuie sa va respectati blazonul pt. voi sunteti UTA. sub culori si trebuie sa faceti tot posibilul sa va intoarceti la Arad victoriosi !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , UTA. este viata mea !!!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA.., va renaste din cenusa si va ajunge acolo unde nu trebuie sa lipseasca niciodata, in liga1a si in cupele europene !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!!

    0
    0
    1. Bine spune Lucian!Nu mai bea,prietene!Tot ce depaseste 2 beri,inseamna paranoia!
      Ufff!
      Pai pe harta,el nu stie unde este Targovistea,si unde se joaca!
      Vai,vai!
      Luciane,ai dat de el?Nu prea cred!Este prin birturile alaturate!Rupt!Orb!
      Daca se trezeste,va fi prezent,doar se lauda Nelu Targoviste,pocioveliste din vale!
      Si-a rupt clapele!Si mai comanda un rand!Hac,Hac!
      Acum zice „Mariuse”?

      0
      0
      1. mai usor cu jignirile ca nu-l cunosti … Nelu tine cu UTA din anii 80 chiar daca locuieste la Targoviste …

        0
        0
  2. Sunteti nebuni la cap!Curtuius a fost primul plecat de la UTA!Din vointa lui,inainte de a se restructura echipa!Facea pe baba moarta!
    Nu l-a dat nimeni afara!Ba dimpotriva,a santajat UTA!Nu stiti multe!
    Stia clar ca Adrian Petre este ca si vandut,Roman nu era inca in carti.Stahl nu duce 90 minute,si s-a gandit ca pune pe jar UTA!
    Alfel era deja la Oradea!Precontractul sau a fost semnat,prin fax,pe data de 23 iunie,seara la ora 20:22,imediat dupa barajul cu ACS!Dar nedepus la federatie,a fost considerat nul!
    Avea de ales sa se intoarca la UTA,sau sa sa mai stea in asteptare.Intrase si Olimpia,pe fir!
    Adica?
    Mai oameni buni..Nu scriu din rautate,dar,stiu ce stiu!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button