UTA Arad

Surpriză pregătită de UTA pentru abonați!



Miercuri, 9 august, începând cu ora 19:00, clubul UTA organizează o recepție cu jucătorii echipei. Întâlnirea are loc la Sala de Evenimente ”Biavati”, din Calea Zimandului FN. Suporterii au acces pe bază de abonament, clubul asigură transport (cu autocarul) din stația de la Podgoria – Catedrală.

Recepția include o conferință de presă live, discuții și fotografii cu jucătorii și staff-ul, un cocktail oferit de club.

Abonamentele sunt puse în vânzare de ieri, 1 august. Îi așteptăm, în continuare, pe suporterii noștri la sediul clubului din Calea Victoriei, nr. 20, de astăzi și până vineri, între orele 17:00 și 20:00, iar sâmbătă, între 10:00 și 13:00.

Dacă există suporteri care nu se vor fi putut încadra în programul de vânzare al abonamentelor, aceștia vor avea posibilitatea să le achiziționeze și de la ”Biavati”, ora 18:30, în ziua recepției.









5 comentarii

  1. Imi pare bine să văd ca UTA încearca sa aibă o abordare tot mai aproape de normalitate…mai lipseşte să fie finalizat stadionul si apoi…o sa fiu mai linistit! Alo primăria! Se Aude?!

    0
    0
  2. UTA., castiga la Targoviste, trebuie sa castige si sa porneasca ca din pusca si nestandu-i nimeni in cale !!! Are meci greu, dar UTA. trebuie sa iasa invingatoare pt. ca este UTA. !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA . HAI BAIETII !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ., NU UITATI BAIETI CA; JUCATI SUB CULORILE UNUI MARE CLUB DE TRADITIE DIN ROMANIA CARE A ADUS FAIMA IN TARA SI PESTE HOTARE !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
  3. Foarte frumoasa initiativa asta cu receptia cu suporterii. Aici in USA cluburile de sport au congrese cu suporterii in fiecare an care se intind pe durata mai multor zile. Daca si FRF/LPF ar elimina instabilitatea asta cu echipele participante etc si am avea niste date batute in cuie cu inceprea campionatului etc, niste reguli solide dela care nu s-ar abate am fi mult mai departe.

    0
    0
  4. Eram copil,nici nu mai îmi aduc aminte anul…când la” radio fotbal minut cu minut”ne-am ingrozit! UTA retrograda prima data in istoria ei cred ,cu „ajutor” de la Gloria Buzau parca…ce mai conteaza! Si de atunci toti Utiştii traim un coşmar.Sa fie oare campionatul asta mai bun?Sincer sper deşi dupa atâtea dezamagiri…Hai UTA!!! INDIFERENT TOT CU UTA O SA ȚIN!!!

    0
    0
  5. Nu prietene!Prima retrogradare,s-a decis la Arad,cu Chimia Rm,Valcea!7500 spectatori!
    Dar UTA era deja condamnata,politic,de prin cabinetele prim secretarilor!
    Valcea a venit la Arad cu 13 jucatori!Clar?Nici ei nu stiau ce se intampla!
    Cand Liviu Giurgiu,l-a trimis putin,la vomitat pe adversarul direct,langa tunelul din care apareau echipele,Valcea juca in 10!
    Asa a retrogradat UTA!Jocurile erau facute,demult!
    Mie sa nu imi povestesti!
    Altceva?
    Am retrogradat si cu Craiova,matematic,ulterior!Cand toti interlopii Aradului,i-au imbatat pe Lutu,Marius Sava&co,la hotel President!
    Rupti au fost!Dar a doua zi,ne-au umilit,amandoi!
    Ca sa nu ne aducem aminte si cand Poli ne batea acasa,cu Buia in chiloti,urcat pe garduri!
    Eu revad aceste aspecte!
    Dar mai exista si acel Cugir,cu Domide si Boruga….Se spune si a ramas in folclor,cum ca nea Gigi Domide,si-a pus jucatorii sa jure cu mana pe biblie!Se pare ca pe atunci,a functionat!
    Ciudat,ca ulterior,promovati,la conducere,antrenorat,a aparut acest Ionut Popa,secundat de catre o alta ciudatenie,Ioan Hamza!
    Rezultatul se stie!
    Au mai trecut din nou multi ani,pe cand pepiniera RomWest,a lansat din nou o serie de copii,de exceptie!Cu Gandolfi,Lupas,dar mai ales Tisza bacsi!
    Au adunat de pe coclauri si i-au facut fobalisti!Iar sperante,iar baraj cu Rocarul spre Alba Iulia!”blat”al lui Netoiu.Nu ne puteam pune impotriva miticilor!Am inteles asta,abia dupa multi ani,pe cand capetele Netoiu,Pinalti,Padureanu,Sechelariu,Romel,Jenel,cadeau,rand pe rand!
    Reactualizata situatia,Juventus promoveaza la pas,cu un alt personaj controversat,Chivorchian,scapat de puscarie!! Fara drepturi tv,arbitrii uitati prin gari intentionat,apoi santajati,daca vor sa ajunga la meciurile Juventus-lui!
    Si iata ce fac Juventus si Sepsi,in Liga 1!
    Asta nu scuza evolutiile penibile ale UTA-ei,la Brasov,cu Nagy,apoi cu Rosu la Olimpia,cu Luceafarul si restul ce a urmat la Siria!Mi-e si rusine!
    Sper sa nu mai fim umiliti,apoi sa se si caute scuze!
    Cu ce gresesc?

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button