UTA Arad

Grigorie incert pentru Chindia, lotul nu este încă stabilit





Teoretic, UTA ar trebui să dea piept sâmbătă de la ora 11 cu Chindia Târgoviște în prima etapă a noului sezon de ligă secundă. Dar, deocamdată data nu este bătută sută la sută în cuie, având în vedere că licitația pentru drepturile de transmitere la televizor ale eșalonului second nu a fost finalizată. Totuși, utiștii pleacă de joi spre Târgoviște, acolo unde vineri vor mai efectua un antrenament înainte de disputarea primei partied din noul an competițional.
Lotul de 18 jucători nu a fost deocamdată stabilit, asta deoarece există și o problemă medicală. Ștefan Grigorie nu s-a antrenat în ultimele zile și este incert pentru acest prim joc. „Știu lotul de 18 jucători, dar mai avem două zile de antrenamente și pot apărea mici modificări. Sunt în mare parte decis în privința celor care vor intra în teren sâmbătă după ce am văzut cum s-au pregătit și ținând cont de adversar, calitatea lor individuală și sistemul de joc. Singurul incert este Grigorie, nu se antrenează de câteva zile dar de joi va apărea la antrenamente și va avea minute la Târgoviște. Toți sunt importanți pentru mine, avem nevoie de 3 jucători sub 21 de ani, de alții cu experiență care au jucat la un nivel ridicat, chiar dacă au jucat destul de mult, juniorii tot nu pot fi numiți cu experiență. Am pus baza pe alcătuirea unui sistem de joc valoros și bun ținând cont de condițiile primului joc“, a declarat Adrian Mihalcea.









3 comentarii

  1. Stiam si banuiam,ca unii dintre „elefantii” adusi,spre pensionare,vor incepe si vor continua cu asa ceva!Bani sa le iasa si contracte sigure,la „Apus de soare”si nu de catre Barbu Delavrancea!Iata ca am avut dreptate!Deja pe Grigorie,il doare amigdala dreapta,suprapusa peste Hipotalamusul din dotare!
    Dan Roman,este cert,cica!Dar totusi Curtuius este capitan,pe acelasi post!
    Grahovac va avea crize noi de sciatica,Ciuca este inlocuit cu Canu,peste noapte,Adilii joaca pe semnatura,ficatul sau fiind mai umflat decat la o gasca indopata,
    Carstocea va fi invoit pt probleme personale,pt ca asa a facut peste tot(sa nu uitati ce am scris),
    In plus,probleme inerente,care vor mai aparea pe parcurs!Cartonase,suspendari!
    Nu miroase a bine!

    0
    0
  2. Suflet de suporter, in care numai suporter UTA.esti tu , care te indoiesti si ii numesti elefanti pe noii veniti fara un pic de rusine si respect !! Ce fel de suporter esti tu, da esti un suporter fara suflet ,zero !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button