Arhivă articole

Mihalcea: „Experiența din prima ligă ne va omogeniza“UTA a suferit o schimbare radicală de lot după ce a pierdut pentru al doilea an consecutive promovarea în urma meciurilor de baraj. Arădenii s-au despărțit de o serie de jucători importanți în sezoanele precedente și au purces la o serie de transferuri a unor jucători cu prezențe numeroase pe prima scenă a fotbalului românesc, cum ar fi Grahovac, Scutaru, Ciucă, Grigorie sau Dan Roman.

Astfel, unul din aspectele care ar putea să conteze în prima parte a sezonului ar fi lipsa omogenității echipei. „Noi avem experiență superioară față de alți adversari, avem jucători cu sute de meciuri în liga întîi, nu cred că au nevoie de foarte mult timp pentru a se omogeniza. Ei nu vor juca pe alte poziții față de cele pe care au jucat, numai că jucând de puțin timp împreună vor avea nevoie de un pic de timp, poate vor fi mici scăpări la început, dar experiența lor plus ambiția celor tineri și a celor rămași la club, vor suplini acest lucru“, a declarat Adrian Mihalcea.

UTA a disputat în această vară trei partied de verificare, iar tehnicianul utist a fost întrebat dacă nu ar fi dorit să aibe mai multe partied de verificare pentru a-și pune și mai bine în aplicare planurile tactice. „Am fi avut nevoie de mai multe meciuri amicable, dar nu mai contează, important e ce se va întâmpla de acum încolo. Nu e o regulă că dacă ai timp mai mult la dispoziție și mai multe jocuri de verificare este mai bine. Nu facem un capăt de țară că nu am avut mai multe meciuri de pregătire“, a comentat fostul jucător al celor de la Dinamo.

Dacă în sezonul trecut au „transpirat“ unele informații legate de indisciplina din vestiarul utist, de această data se pare că lucrurile s-au schimbat. „Nu am avut probleme cu disciplina până acum, chiar toți băieții realizează care este obiectivul și chiar dacă sunt printre ei unii care simt că nu vor intra titulari tot rămân conectați pentru atunci când vor intra. De aceea am avut nevoie să formăm un lot valoros și echilibrat pentru a ne atinge obiectivul“, a fost remarca lui Mihalcea.

10
0

5 comentarii la articolul: “Mihalcea: „Experiența din prima ligă ne va omogeniza“

 1. Mihalcea doar pare că va juca cu un singur vârf.O sa vedeți toată linia de patru de la mijloc in fata porții adverse.ln trecutele stagiuni mijlocul părea dispărut din joc că despre eficacitate nu ar putea vorbi.Sa vedem cum stam la randament. fizic. UTA se descurca si cu jucători mai modești că aceștia Ne aducem aminte de un IOVA ,TARBAN sau CSORDASZ și încă în div.A. !!! HAI. UTA !!!

  12

  0
 2. Sper dacă nu Mihalcea atunci Mihali sa menajeze pe domnul Manea când are nopți grele prin birturile din Arad….

  10

  5
 3. „Arădenii s-au despărțit de o serie de jucători importanți în sezoanele precedente și au purces la o serie de transferuri a unor jucători cu prezențe numeroase pe prima scenă a fotbalului românesc, cum ar fi Grahovac, Scutaru, Cânu, Grigorie sau Dan Roman.”

  Canu e la UTA ? De cand ? ( nu ca as fi suparat : )

  6

  1

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.