Rugby

Arădenii, pe locul 4 la turneul de rugby în 7 de la Sânnicolau Mic. Bârladul a învins Năvodariul în finală





Orașul nostru, respectiv terenul din Sânnicolau Mic, a fost gazda primulu turneu al Campionatului Național de Rugby 7, rezervat echipelor din Divizia Naționala de Seniori. În prima fază întrecerii, cele sapte competitoare au fost împărțite în două grupe. Prima dintre ele, a revenit la mare luptă celor de la CS Năvodari, care, grație unui punctaveraj superior, le-au devansat pe Știința Petroșani, respectiv RCM Galați, toate cele trei aflându-se la egalitate puncte. Grupa B a fost adjudecată de RC Bârlad, care s-a impus în cele două partide disputate. De ce doar două? Fiindcă Buzăul nu a mai ajuns la Arad și a cedat toate meciurile cu 5-0…

Au urmat partidele de clasament, după cum urmează:

Locurile 7-8: CS Tomițanii – Stejarul Buzău 5-0

Locurile 5-6: RCM Galați – Sportul Studențesc 21-7

Locurile 3-4: Știinta Petroșani – CSU Arad 26-7

Locurile 1-2: CS Năvodari – RC Bârlad 12-19

Așadar, cu două partide câștigate în grupă, 31-0 cu Sportul și 5-0 cu Buzăul (la „masa verde”) și eșecurile cu Bârlad (12-33, în grupă) și cel din finala mică cu „minerii”, „studenții” arădeni au ratat la mustață podiumul. „Nu ne-am descurcat tocmai rău la ce lot avem și posibilitățile noastre în momentul de față. De altfel, bănuiam că aici ne este locul, locurile 3-4, pentru care vom lupta și la turneele de la Galați și Năvodari. Ne bucurăm că din punct de vedere organizatoric lucrurile au fost bune și am avut ocazia să ne studiem în mare adversarii din noua ediție a Diviziei Naționale”, a menționat Marian Grindei, antrenorul celor de la CSU Arad.

Acesta a contat pe un lot format din: Maxim, Stoica, Țepurică, A. Farcaș, C. Farcaș, Szucs, Gabor, Nastiuc, Postolache, Afloare, Cristea și Pușcașu. Printre marcatorii de eseuri s-au numărat Maxim, C. Farcaș, Țepurică, Stoica și Szucs.

Următoarea etapă va avea loc pe 12 august la Galați.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button