04/12/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Aproximativ 100 dintre suporterii fideli ai „Bătrânei Doamne” au fost prezenți la Sala de evenimente Biavati pentru a lua contact direct cu lotul de jucători pregătit de Adrian Mihalcea, Gheorghe Mihali, Cristi Todea și Dan Țapoș în noua stagiune de ligă secundă. Vorbim doar despre o parte a abonaților pentru meciurile de acasă ale UTA-ei, căci, conform lui Claudiu Drăgan, numărul susținătorilor care și-au rezervat din timp un loc pe arena „Otto Greffner” din Șiria, în toamnă și, probabil, pe „Motorul”, din primăvară, este mai mare. „Până la această oră, clubul nostru a vândut în jur de 450 de abonamente, în condițiile în care locurile pe scaune de la Șiria sunt în număr de 2000. Capacitatea arenei de Otto Greffner a fost puțin mărită față de sezonul trecut, prin apariția unor locuri și la tribuna a doua”, a menționat directorul sportiv al Campioanei Provinciei.

Mai rămâne de văzut dacă abonații au scos din buzunar cei 150 de lei pentru 19 meciuri sau mai puține și asta pentru că există și în acest sezon grupări ar putea arunca prosopul în timpul campionatului. Cea mai expusă în acest sens este Foresta Suceava, căreia nici Adrian Mihalcea nu-i dă prea multe șanse de supraviețuire. „E o problemă reală în fotbalul românesc, credeam că se va rezolva după cele întâmplate anii trecuți. Se pare, însă, că și această ediție de campionat a început scârțâind, cu o echipă ce nu știu dacă are posibilitatea să meargă prea mult înainte. Înfrângerile astronomice dăunează istoriei clubului, dar și fair-playului competiției. Unele echipe fac niște antrenamete reușite acasă, altele fac sute de kilometri, cheltuie baniși energie, pentru niște meciuri care nu vor mai conta în clasament dacă formația respectivă se retrage la un moment dat din campionat.  Ar trebui gândită o strategie de la începutul campionatului, în așa fel încât cazuri din acestea”, a precizat antrenorul UTA-ei.

Trupa „alb-roșie” ar trebui să o întâlnească pe Foresta în etapa cu numărul 14 a Ligii a 2-a, în deplasare, însă e greu de crezut că data de 28 octombrie îi va mai prinde pe moldoveni în viață. Astfel, în campania de primăvară, utiștii își vor vedea la lucru favoriții în 16 partide și asta și pentru că returul cu Chindia va avea loc tot în acest an, pe 2 decembrie.

4
0
%d blogeri au apreciat: