UTA Arad

Mihalcea a decretat: „Chindia, Hermannstadt și ASA, principalele contracandidate la promovare. Derby-ul cu Poli trebuie câștigat cu sufletul”





În cadrul conferinței de presă ce a precedat prezentarea lotului utist pentru sezonul ce a debutat sâmbăta trecută, Adrian Mihalcea a atins mai multe aspecte. Unul dintre acestea a fost legat de concurentele directe pentru un loc sub soarele Ligii 1, iar „principalul” arădenilor s-a oprit, cel puțin deocamdată, asupra a trei nume. „Deși e prematur să mă exprim după prima etapă, mi-am făcut o primă părere. Cu siguranță, una dintre contracandidate va fi Chindia. Nu o spun din complezență, ci chiar m-a impresionat plăcut, în ciuda înfrângerii în fața noastră. Apoi, ar fi noua echipă a Sibiului (n.a. Hermannstadt, foto). Vor să ajungă în Liga 1 încă de anul acesta, au și declarat acest lucru. E și ASA Târgu Mureș acolo,  cu o echipă întărită în ciuda retrogradării, dar și schimbări la nivelul conducerii. Poate, Dunărea Călărași, de ce nu? Campionatul nu e încă așezat, în curând se vor vedea echipele ce vor lupta cu toate armele pentru Liga 1”, a punctat Mihalcea.

Pe lista antrenorului „Bătrânei Doamne” nu au apărut niciuna dintre formațiile argeșene și timișene, în ciuda faptului că acestea au plecat ca din pușcă în noul sezon. Oprindu-se puțin asupra vecinilor din sud, și mai ales asupra marii rivale în „alb-violet”, Mihalcea a adăugat: „Meciul cu Poli va fi practic un derby, pe care trebuie să-l câștigăm cu sufletul. Pe de altă parte, însă, nu îi văd pe timișoreni contracandidați la proomovare și aici mă refer și la cealaltă echipă (n.a. Ripensia)”.

FOTO: Valentin Macrea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button