Stranieri aradeni

Petre a spart gheața în Danemarca, dar Esbjerg a pierdut acasăRunda a treia a ligii secunde daneze a venit cu primul gol pentru Adrian Petre pe tărâm nordic. În minutul 21, fostul golgheter al UTA-ei a egalat din penalty pentru Esbjerg în duelul de acasă cu Vejle, dar oaspeții au înscris din nou 5 minute mai târziu și au înghețat scorul (1-2) până la final.


A fost prima înfrângere stagională pentru noua echipă arădeanului de 19 ani, ce bifase până astăzi două victorii. Chiar Vejle conduce campionatul în cel de-al doilea eșalon danez cu maxim de puncte, în timp ce Esbjerg e pe trei, pe loc de play-off, alături de Brabrand (7 puncte).


Peste o săptămână, Petre și colegii săi joacă din nou în fața propriilor suporteri, pe „Blue Water Arena”, cu FC Thisted, formație ce a acumulat și ea 6 puncte în trei etape.

Vă reamintim că cel mai bun marcator post-revoluționar al „Bătrânei Doamne” (cu 28 de reușite) s-a transferat în această vară la Esbjerg pentru 500 de mii de euro, stabilind un nou record pentru Liga 2-a din România.

Mai jos vedeți execuția penaltyului:

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button