Fotbal judetean

Turcuș, din nou acasă! Socodorul are la dispoziție 22 de jucători pentru Liga 4-a





În ciuda faptului că nu poate oferi salarii, CS Socodor reușește să-și păstreze lotul care a surprins plăcut în stagiunea precedentă, la revenirea echipei pe scena primului eșalon. Recent, portarul Vîrzob și mijlocașul Sulea au fost tentați de o mutare la Frontiera Curtici, dar în cele din urmă au rămas pe loc.

Mai mult, grupul unit de la Graniță a mai primit trei „piese” de calitate, cea mai importantă fiind, fără doar și poate Teodor Turcuș. Fostul căpitan al Crișului se întoarce acasă și ca jucător și, probabil, lider al „galben-albaștrilor”. „Este un transfer foarte important pentru noi, ca și calitate fotbalistică, dar și umană. Dar, pe lângă Turcuș, i-am mai convins să ni se alăture și pe Luchi Sălăjan, fratele lui Alex, care a evoluat la UTA, Pîncota sau Cermei, dar și pe Florin Dema, de la Nădab. Ambii sunt fotbaliști cu profil ofensiv, sigur ne vor ajuta. Am ajuns la 22 de jucători în lot, eu zic că antrenorul Tibi Darazs va avea de unde alege pentru formarea unei echipe bunicele în noul campionat”, a menționat Petrică Crișan, președintele socodorenilor.

În altă ordine de idei, chiar în această dimineață, pe terenul din Socodor, a fost organizat un turneu rezervat copiilor de 9-10 ani. Au participat patru echipe, pe primul loc situându-se UTA (antrenor Cristi Țigan), urmată fiind de gazde, Pecica și Salonta. „E o întrecere tradițională deja pe care o legăm de Zilele Comunei Socodor, dar și de apropierea Sărbătorii de Sfânta Maria. Le mulțumim participanților și-i așteptăm și la anul”, a mai transmis Crișan.

Socodorul începe campionatul Ligii a 4-a cu o deplasare de risc maxim, la Pecica, în fața unei echipe cu pretenții de podium.









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button