Fotbal juniori

Duminică, pe Șega, încep trialurile pentru formarea selecționatei AJF – Under 14!



Federaţia Română de Fotbal și Asociația Județeană de Fotbal Arad organizează, duminică 20, august, începând cu ora 10, pe terenul Șega din Arad, o acțiune de selecție în vederea formării Selecționatei A.J.F. Arad -U14 – copii născuti în anul 2004.

La această acţiune pot participa atât jucători legitimați la echipe de club, cât și jucători nelegitimați, care vor avea asupra lor echipament sportiv propriu. Oficialii cluburilor care au grupe la această categorie de vârstă sunt invitați să trimită propunerile lor pe fax 0257-256762 sau pe mail-ul office@ajfarad.ro. Propunerile trebuie să cuprindă următoarele informații: numele și prenumele jucătorului, două posturi pe care poate evolua, data nașterii. Propunerile sunt așteptate până în data de 19 August 2017 inclusiv. Pentru alte informații puteți suna la 0751-221473 – Flavius Moisă.

Antrenorii Selecţionatei A.J.F. Arad – U14 – copii născuți în 2004 sunt: Cristian Sculici, Flavius Moisă, Adrian Sas și Florin Rusu, supervizați de referentul zonal F.R.F. pentru județul Arad, Dan Oprescu.









3 comentarii

  1. Poate ar fi interesant un articol despre felul in care vorbesc o parte dintre antrenorii de la echipele de copii si juniori cu cei pe care ii pregatesc. Te inspaimanti si intr-o prima faza crezi ca nu ai auzit bine, dar injuraturile si jignirile curg. Psihologia sportivului? Caracter=zero.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button