UTA Arad

UTA se vede tot la TV Arad, iar mesajul pentru FRF și Digi e clar: „Să se țină cont de brand, palmares și rattingul echipei!”





Pentru câteva zile, digisport.ro și-a dus în eroare vizitatorii care, prin accesarea secțiunii programe TV, și-au făcut speranțe că vor vedea pe micile ecrane partida dintre UTA și CS Mioveni, din cadrul etapei a ligii secunde la fotbal.

Numai că poziția clubului arădean a rămas neschimbată când vine vorba despre cedarea drepturilor TV pentru ediția de campionat 2017-2018. Vizavi de televizarea meciului cu Mioveni, nu cunoaștem motivul pentru care acesta este în grila de programe a Digisport. Noi am discutat cu televiziunea TV Arad și va fi transmisă pe frecvențele acesteia. Am informat atât FRF cât și Digi că nu suntem de acord cu modul de împărțire a banilor din transmisiile TV, fără a ține cont de lucrurile ce ar trebui să determine cuantumul acestora. Vorbim despre numărul de meciuri transmise,  locul din clasament, palmaresul, brandul și ratingul echipei”, a menționat Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne”.

Așadar, mâine, Curtuiuș et. comp. vor putea fi vizionați tot pe TV Arad, ca și în runda precedentă de la Șiria. De data aceasta, vor avea în față o echipă și mai solidă decât Melaglobus, pe Mioveniul lui Florin Marin. Arădenii vor avea puțin timp la dispoziție să-și revină după partida de mâine, căci sâmbătă, la amiază (ora 12,30), vor juca din nou pe puncte la Sibiu, cu Hermannstadt. De această dată, gazdele sunt de acord cu transmiterea partidei la Digi Sport 1.

25 comentarii

  1. Din acest articol am inteles ca meciul Sibiu – UTA se joaca sambata de la orele 12,30, in loc de duminica de la orele 12 00.Chiar de ninge si e zapada de 1 m sunt cu prieteni si neamuri pe municipalul Sibian,Hai UTA !

    0
    0
  2. Na cum e Luciane cu televizarea? Tineai ca orbu de bata.
    Ti-am zis ca stiam de pe forumul oficial dela kidu ca totul e cacialma.
    Tot timpul iti place sa faci pe desteptu si sa bagi batu prin gard.

    0
    0
      1. Hai n-o arde in vrajeala ca nu tine. Tu sustineai sus si tare ca va fi televizat de digi.
        Urat caracter mai ai.

        0
        0
          1. daca gtaceam, nici nu stiati ca au avut loc ceva discutii … daca va place sa aflati totul in ultima clipa … ok, pe viitor nu ma mai stresez nici eu, asteptam lumina de la forumul oficial … daca nu era azi conferinta de presa, nicia zi nu aflam ca nu se da la digisport 🙂

            0
            0
      1. Il dau gratis, nu te mai caca atata pe tine cand stii si tu lucrurile astea.
        Daca nu le stii, taci si nu comenta. Vezi poate ai de crapat lemne prin curte.

        0
        0
        1. ai intrebat la forum sau asa presupui tu? paote vor oamenii sa stie costurile cu transmisia cine le suporta? reclamele se impart cu UTA? cine plateste comentatorii? ceva detalii daca poti sa ne dai sa ne luminam si noi … te rugam frumos …

          0
          0
          1. Stiu sigur si o stii si tu dar din nou vii cu strambe.
            Nu te-am suspectat niciodata de prea multa inteligenta insa ma amuz cum nu te poti abtine. Vrei mereu sai ultimul cuvant… 🙂

            0
            0
          2. Pe cuvânt că habar nu am … stiu doar că pe Digi ii costa câteva a mii de euro pentru un meci … Daca vrei sa ne ajuți și cu lucruri constructive, informații de la sursă atunci are rost să postezi, dacă nu, nu te obosi sa ne faci cretini că s-ar putea sa ne para rău după tine …

            0
            0
    1. Pai nu înțeleg ce am greșit? Am dat o informație, s-au purtat discuții prin telefon, nu știu mai mult. Se dădea că rezolvată din partea cealaltă, nu am scris daca gratis sau pe bani, nu am avut astfel de informații. Acum dacă nu s-a rezolvat, eu sunt de vina? Eu nu am caracter? Nu înțeleg. Doar eu vreau sa de rezolve, suporterii de la peluza nu vor? Nu înțeleg. Pai sa nu se dea nicăieri daca asta e mai bine pentru peluză. Cereti la Digi să nu dea nici meciurile din deplasare când joacă UTA. Nu e treabă mea. Am avut o informație și am dat-o. Punct.

      0
      0
  3. Asta este, a gresit si el luandu-se dupa programele DIGI ,dar asta nu inseamna sa ii gasiti nod in papura. Asa este, UTA. a facut foarte bine ca nu au permis FRF. si DIGI sa transmita meciurile,pt. ca UTA. este un brend foarte mare in fotbalul romanesc si nu se cade sa primeasca o asa suma mica dupa atatea televivari !!! In rest numai de bine la toti utistii adevarati si la bine si la rau, si maine sa fie VICTORIE cu Mioveniul, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , HAI BAIETII !!!

    0
    0
    1. Bun, nu se cade ca un brand foarte mare in fotbalul romanesc sa primeasca o asa suma mica. Dar ce te faci cand acea suma mica se transforma in zero? Ai putea spune ca din moment ce clubul nu si-a dat acordul pentru televizare, Digi nu mai face audienta – care, apropos, e mica – pe spatele brandului UTA si nu mai castiga la fel de multi bani, dar asta e doar partial adevarat, pentru ca digi va continua bine mersi sa transmita meciurile din deplasare ale echipei aradene. Iar la final, daca tragi linie, observi ca o buna parte din meciurile tale au fost televizate iar tu ai primit zero lei.

      0
      0
      1. e vorba de principiu tu in comparatie cu ceilalti jucai luni marti pana duminica ca asa vrea digi tu nu poti sa iti faci un program celelalte echipe joaca doar sambata au un program si tu iei aceiasi bani aduti aminte am jucat sambata iar apoi am jucat marti pt ca asa vroia digi iar echipa cu care am jucat si a programat meciul vineri( Luceafarul) si se stie rezultatul.

        0
        0
  4. Ai dreptate Luciane , nu ai nicio vina pt. ca tu asa ai primit aceste informatii si ca de ce asa tam-tam pe acest subiect ca doar nu este o tragedie !!!!

    0
    0
  5. TaiPan hai sa facem un exercitiu de imaginatie : sa presupunem ca tu ai un autoturism VW care valoreaza 4000 de euro. Daca vin eu si iti ofer pentru autoturism sa zicem 350 de euro ce spui ???!!! Mi-l vinzi pe suma oferita de mine ??? In campionatul trecut UTA a primit pentru vreo 24 de meciuri televizate de catre Digi TV suma de 8 000 de euro. Vreo 333 de euro per meci. Cat ia un muzicant mediocru la o nunta !!! Stii ce inseamna DEMNITATE si ONOARE ??? Stii ce inseamna sa RESPECTI si sa fii RESPECTAT ??? Ce respect are UTA si suporterii sai din partea Digi TV ? Unde sunt PRINCIPIILE si MORALITATEA ??? Chiar nu mai suntem oameni sa discernem ce-i bine si ce-i rau ? Daca DigiTV sunt prea lacomi este problema lor. Pot de exemplu sa-ti filmeze autoturismul tau VW pe strada fara ca tu sa primesti nimic. Nici macar aia 350 de euro pe care eu ti i-am oferit !!!

    0
    0
    1. Totul depinde de cum s-a ajuns la acea valoare de 4000 de euro. Doar pentru ca acel autoturism VW are valoare sentimentala pentru mine si eu consider ca am nevoie de suma de 4000 de euro pentru a ma desparti de el, nu inseamna ca acesta este si pretul corect, in concordanta cu ce se intampla pe piata. Adevarul, reflectat in cifrele de audienta, este ca UTA nu atrage atat de mult public la nivel national incat digi sa se imbogateasca pe spatele aradenilor. In acelasi timp, sunt de acord cu faptul ca o echipa cu mai multe televizari ar trebui sa primeasca mai multi bani – dar de aici si pana la unele aberatii pe care le vezi aici, e cale lunga.

      0
      0
      1. Problema VW fiind rezolvata nu vad de ce UTA nu este indreptatita sa primeasca pentru drepturile TV o suma mai mare decat spre exemplu Stiinta Miroslava ( am ales acest nume aleatoriu ). Poate problemele la nivelul ligii a II a se vor rezolva in curand din acest punct de vedere odata cu accederea in liga a II a a echipelor Petrolul Ploiesti, U Cluj , Otelul Galati, Farul Constanta care prin vocea conducatorilor vor avea un cuvant greu de spus in aceasta privinta.. Nu poti plati pentru liga I zeci de milioane de euro iar la liga a II a niste maruntis.
        Apropos de Petrolul Ploiesti am ramas placut impresionat de prezenta in tribune a 5-6 000 de spectatori la meciuri de liga a IV a !!! La Dinamo Bucuresti 400 de spectatori la ultimul meci de liga I. Multumesc foarte frumos TaiPan pentru raspuns.

        0
        0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button