UTA Arad

Prună – cel puțin două luni în afara gazonului, Grigorie și Jorza – în lotul anti Hermannstadt





UTA a plecat spre Sibiu, unde mâine o întâlnește pe FC Hermannstadt, una dintre contracandidatele la un loc sub soarele Ligii 1. Din păcate, Adrian Mihalcea are câteva probleme de efectiv, după despărțirea de atacantul Dan Roman, dar și accidentarea juniorului Victor Prună. Mijlocașul ofensiv a suferit o triplă fractură nazală după impactul cu Gugu, puternicul fundaș al Mioveniului, și e internat și la această oră în spital. Doctorii i-au recomandat deja cel puțin două luni de zile de pauză totală, ceea ce înseamnă că turul este cam compromis pentru tânărul utist, care tocmai revenise în circuit după o altă problemă de sănătate ce l-a ținut în afara gazonului un an și jumătate.

În aceste condiții, Adrian Mihalcea a apelat la alți doi fotbaliști cu profil ofensiv, care nu au intrat în calcule pentru meciul cu argeșenii lui Florin Marin. Este vorba despre Amir Jorza și, în premieră pentru acest sezon, despre Ștefan Grigorie. Rămâne, însă, de văzut dacă acesta din urmă chiar va debuta în „alb-roșu”, după ce nu s-a antrenat normal nici în această săptămână, problemele la una dintre gambe fiind mai gravă decât s-a crezut inițial.

În rest, mici probleme medicale mai acuză și Scutaru, dar prezența sa pe gazonul arenei sibiene nu se pune în discuție. Semne de întrebare mai sunt în dreptul mijlocașilor centrali, acolo unde Tănase, Asani și Cârstocea își joacă două locuri în teren.

FOTO: Ciprian Petcuț









12 comentarii

  1. Unde sunt cazatzi in Sibiu? Hotelul PARC este chiar in incinta stadionului si sibienii nu au o galerie care sa deranjeze…

    0
    0
  2. FC HERMANNSTADT – UTA…un meci de fotbal care se joaca pentru prima data in istorie! Cu toate acestea intre cele doua orase transilvane, Sibiu si Arad, exista multe legaturi fotbalistice, unele dintre ele fiindu-mi bine cunoscute. UTA poate fi considerata ,,campioana provinciei”, datorita numeroaselor campionate si cupe ale Romaniei castigate in perioadele sale de glorie. Sibiul fotbalistic s-a remarcat si el prin castigarea ,,Cupei Balcanice” la fotbal. Cariera unor fotbalisti a fost legata de aceste orase. Sibianul Coman a fost portarul echipei UTA, jucand in echipa de aur a clubului condusa de inegalabilul Petchovschi. Internatzionalul Domide, roscatul atacant aradean si-a incheiat cariera fotbalistica la ,,Carpatzi Marsa”, iar sibianul Mara si-a incheiat cariera la UTA unde a lasat o frumoasa amintire. Aradeanul Todea a fost capitanul celor de la Gaz Metan Medias si actualmente este antrenor secund la UTA impreuna cu Mihaly, fostul jucator al Interului sibian…Intre istoria fotbalului din cele doua orase exista si o asemnare. UTA si-a datorat marile succese baronului Neuman, cel care a infiintzat echipa (urmasii acestuia donand orasului Arad stadionul), iar Interul sibian a obtzinut performantze notabile fiind sustzinut din umbra de Nicu Ceausescu. Actualele echipe care se confrunta, avand o sustzinere financiara modesta, au pornit de jos, din liga a patra, pentru a asigura posibilitatea de a juca unor tineri fotbalisti talentatzi, de perspectiva, ajungand acum, laudabil, sa bata la portzile primei ligi. Performantzele fotbalistice ale cele doua orase se vor repeta doar daca vor mai avea ,,patroni” potentzi financiar (In capitalism calitatea, in orice domeniu, se plateste). In asteptarea acestora, iubind cele doua orase, voi merge la meci…si pentru a nu ma bucura pentru victoria uneia si a nu ma intrista de infrangerea celeilalte, pronosticul meu afectiv este unul singur. Scor egal., dar UTA are prima sansa…:)

    0
    0
    1. Il mai tin minte pe Jurca de la Inter, cu ghetele lui rosii (cred ca in perioada Nicu ceausescu, eram mic). Iesea in evidenta si prin culoarea ghetelor dar si prin tehnica foarte buna 🙂

      0
      0
  3. Dacă își revine Grigorie mai stabilizează mijlocul și cei din fața vor acționa mai liniștit .Mai rău că Muntean nu este !!Are multe meciuri la activ bune pe unde a fost.Daca nu atunci ar fi mai dificil pentru că vor veni 4 5 băieți noi și să vezi atunci brambureala. !!

    0
    0
  4. Puiule de Sb sa stii ca UTA se cazeaza la Ramada in Sibiu si sate vad cu ce-i intampini !Poate nju vi la meci ! Hai UTA !

    0
    0
  5. Ar trebui să-și ceară scuze marele club UTA familie PRUNA cum l-au tratat pe băiat nu au fost nimeni din partea clubului la spital doar familia și au stat săraci până noaptea târziu așa aveți grijă de jucători. Rușine!?

    0
    0
    1. nu au avut timp, au muncit la comunicat alaturi de suporteri dar nu l-au mai semnat si ei ca-i lasa falca fara bani
      mortii cu mortii, vii cu vii, ce sa-i mai intereseze pe ei de bietul baiat? rusine sa va fie

      0
      0
  6. Tara arde si baba se piaptana!
    Ce legatura au aceste comentarii fata de titlul articolului?
    Bietul Pruna,spitalizat si noi vorbim despre himere!Dar despre Grigorie….
    Daca este adevarat ca UTA nu l-a cautat,vizitat,la spital,atunci este ft trist!Ba chiar tragic!Batut de soarta acest copil!
    Fa-te bine repede Victor!Multa sanatate sa ai!Ai viata si tineretea inainte!Te asteptam rapid inapoi!

    0
    0
  7. Din pacate va intra si el peste o luna in colimatorul celor care-i vor cere sa plece ,deoarece e accidentat si nu contribuie cu nimic la bunul mers al UTA-ei
    insanatosire grabnica ,baiatule , sper sa nu ai complicatii si urmari

    0
    0
  8. Eu nu cred că nu au încercat să ia legătura cu el cei de la uta, doar că probabil părinții exagerează! Dar îi înțeleg pt că nu e plăcut să îți vezi copilul in asemenea postură! Și nu cred că vor incerca sa scape de el, din contră că sa nu îl demoralizeze ar trebui să îi mărească contractul, cum a făcut Hagi când s-a accidentat grav Carp, până la urmă s-a rupt pt UTA!

    0
    0
    1. Bună ziua, tuturor, sunt Cristian Prună, tatăl lui Victor Prună și vă mulțumesc celor care postați aici și pe care vă interesează SINCER evoluția lui Victor. Deoarece am fost menționați aici ca fiind cei care „exagerează”, vă asigur că nu am făcut nici un fel de apreciere sau comentariu vis-a-vis de accidentarea lui Victor și nici față de atitudinea staff-ului de la UTA. Pe noi,ca părinți, ne interesează recupererarea cât mai grabnică a lui Victor, din punct de vedere fizic dar și din punct de vedere psihic. Este destul de optimist și a fost sunat atât de mai mulți colegi de echipă care l-au încurajat cât și de alte persoane din staff care s-au interesat de el. A fost vizitat de dl. Codru Grădinaru, care a vorbit cu doctorii și care l-au asigurat că vor face tot ce e necesar și posibil din p.d.v. medical pentru o vindecare cat mai rapidă.
      Nu vă mai dați cu părerea în legătură cu evoluția ulterioară a evenimentelor, în ce privește viitorul lui.Victor ca jucător la UTA!
      Are 12 ani de fotbal și nu va renunța așa de ușor! Asta vă pot asigura!
      Nu considerăm că este bătut de soartă sau că are un ghinion teribil, cum acreditează unii ideea!
      Nu considerăm sub nici o formă că această accidentare urâtă îl va trage pe linie moartă sau va avea urmări în ce privește contractul său cu UTA!
      Așa că vă solicit să vă rezumați strict la comentarii sportive și să nu mai faceți aprecieri care nu au nici o bază veridică!
      Vă îndemn să fiți alături de UTA și la bine și la greu, pentru că asta face un suporter adevărat!
      NU DĂM (și nu dați nici voi) NICIODATĂ ÎNAPOI! Vă sună cunoscut??? Forza UTA!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button