UTA Arad

După Roman, UTA se desparte și de Izet





În numai câteva zile, echipa fanion a Aradului rămâne fără două dintre cele nouă achiziții ale verii. După atacantul Dan Roman, care și-a reziliat oficial contractul cu UTA vineri dimineață și Izet Ajrullahu a decis să se despartă de arădeni. Și în acest caz vorbim despre o decizie împărtășită verbal de ambele părți, tânărul mijlocaș hotărând nici să nu se mai întoarcă la Arad odată cu compatrioții săi, Mevlan Adili și Bujamin Asani.

Toți trei au plecat de ieri în Macedonia, iar în această seară Asani va spune adio burlăciei. Adrian Mihalcea îi așteaptă la antrenamentul de marți, dar – probabil – doar dintre ei vor mai răspunde comenzilor sale. Izet debutase în prima rundă a ligii secunde, la Târgoviște, înlocuindui-l pe Strătilă în minutul 87, după care nici nu a mai prins lotul de 18. A evoluat, în schimb, tot meciul în Liga 4-a, în UTA II – Glogovăț (0-1), pentru ca, ieri, când trebuia să ajungă la Felnac alături de colegii săi care nu au făcut deplasarea la Sibiu, a plecat în Macedonia.

În cazul său, este posibil ca utiștii să se fi grăbit puțin când i-au oferit un contract, crezând că au în el variantă de fotbalist Under 21. Dar, fiindcă nu e format în fotbalul românesc (ar fi avut nevoie de cel puțin trei sezoane la nivel de copii și juniori în țara noastră), Izet a avut statut de senior la cei 19 ani ai săi.

Altfel, UTA e interesată direct de soarta Luceafărului pentru care, în ultimele zile, a apărut varianta salvatoare…Nelu Sarcină. Omul de afaceri ce aruncă cu bani la Șirineasa în Liga 3-a e interesat să îi preia pe orădeni, condiții în care Matei, Herghelegiu sau Păcurar, fotbaliști pe placul lui Mihalcea nu ar mai deveni liberi de contract. Bumba a rămas și el țintă fixă, în timp ce aducerea lui Curelea e ceva mai complicată.

FOTO: UTA Media Design

12 comentarii

  1. Și ce promițător părea după filmulețe de pe YouTube.. păcat, îmi aduc aminte că ne ziceau că vom fi surprinși de cat e de bun

    0
    0
  2. Vai si amar de conducerea la UTA. numa probleme in club, tra sa vina un investitor cu bani la UTA, nu putem sta asa fara echipa.
    Forza UTA

    0
    0
  3. Bravoooooo!!!! Urmează si ceilalți 7!!!! Buna campania de transferuri!!! Asa se întîmplă cind habar nu ai ce vrei sa faci si transferi la kg!!!!! Apropo, Mihalcea vezi ca si tu esti transfer ratat!!!!!!

    0
    0
  4. Totul de învârte în jurul banilor !Cine poate știi. loteria jucătorilor liberi ?Toți ne-am bucurat acum. toți să avem răbdare.Prima care fierbe să fiți. convinși e conducerea !!Trebuie scormonit bine divizia C altfel ești la mana impresarilor care așteaptă să-ți golească portofelul și adio Malnitz. sau avion !!Și poate întreg proiectul !!Puzderia de fotbalist-aventurieri dinA care scapă la greu mingiile in aur jumătate din meci tot din C vin !!UN BOB ZABAVA !! HAI UTA!!

    0
    0
  5. Ps. Din cauza aglomerației pe flux apar alte cuvinte !Cititorul avizat cred că înțelege adevăratul sens AUT înlocuit CU AUR . Vorba lui Ghiță din Scrisoarea Pierduta :Bate telegraful coane Fănică de se. zguduie stâlpii. !!

    0
    0
  6. Adevarul este ca mai bine aduci jucatori f buni din liga a 3 a care ar da orice sa ajunga la UTA decat fotbalisti dati afara de cluburi din prima liga ( Buleica, Carstocea ). Nu pot spune acelasi lucru si despre Grahovac , Scutaru sau Ciuca. In acelasi timp conducerea daca tot a incasat 800 000 de euro din vanzarea lui Man si Patre putea cumpara unu sau doi juniori adevarati de la echipe din liga a 3 a cu pret bun. Dar asa-i cand aduci jucatori vazuti pe Youtube !!! Super profesionist !!!

    0
    0
  7. UTA are jucatori, dar (inca) nu are echipa!…Putzintica rabdare sa se formeze niste relatzii prietenesti intre jucatori si, mai ales, intre acestia si antrenori! :

    0
    0
  8. Si după câte pare,anul acesta nici măcar la baraj nu v-om ajunge. Un alt an pierdut,alte speranțe desarte. Nici o problemă, ne-am cam obisnuit cu veșnicele minciuni si promisiuni. Cert e că Pentru Noi Doar UTA contează, sau cel puțin pentru unii din noi.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button