26/10/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

În numai câteva zile, echipa fanion a Aradului rămâne fără două dintre cele nouă achiziții ale verii. După atacantul Dan Roman, care și-a reziliat oficial contractul cu UTA vineri dimineață și Izet Ajrullahu a decis să se despartă de arădeni. Și în acest caz vorbim despre o decizie împărtășită verbal de ambele părți, tânărul mijlocaș hotărând nici să nu se mai întoarcă la Arad odată cu compatrioții săi, Mevlan Adili și Bujamin Asani.

Toți trei au plecat de ieri în Macedonia, iar în această seară Asani va spune adio burlăciei. Adrian Mihalcea îi așteaptă la antrenamentul de marți, dar – probabil – doar dintre ei vor mai răspunde comenzilor sale. Izet debutase în prima rundă a ligii secunde, la Târgoviște, înlocuindui-l pe Strătilă în minutul 87, după care nici nu a mai prins lotul de 18. A evoluat, în schimb, tot meciul în Liga 4-a, în UTA II – Glogovăț (0-1), pentru ca, ieri, când trebuia să ajungă la Felnac alături de colegii săi care nu au făcut deplasarea la Sibiu, a plecat în Macedonia.

În cazul său, este posibil ca utiștii să se fi grăbit puțin când i-au oferit un contract, crezând că au în el variantă de fotbalist Under 21. Dar, fiindcă nu e format în fotbalul românesc (ar fi avut nevoie de cel puțin trei sezoane la nivel de copii și juniori în țara noastră), Izet a avut statut de senior la cei 19 ani ai săi.

Altfel, UTA e interesată direct de soarta Luceafărului pentru care, în ultimele zile, a apărut varianta salvatoare…Nelu Sarcină. Omul de afaceri ce aruncă cu bani la Șirineasa în Liga 3-a e interesat să îi preia pe orădeni, condiții în care Matei, Herghelegiu sau Păcurar, fotbaliști pe placul lui Mihalcea nu ar mai deveni liberi de contract. Bumba a rămas și el țintă fixă, în timp ce aducerea lui Curelea e ceva mai complicată.

FOTO: UTA Media Design

3
0
%d blogeri au apreciat: