Baschet

La nume nou, căpitan vechi: Hadzovic și-a prelungit înțelegerea cu FCC ICIM Arad

Lotul FCC ICIM Arad a prins contur. Practic Bogdan Bulj cunoaște jucătoarele pe care se va baza în viitoarea stagiune a Ligii Naţionale. Mai rămân deschise două poziţii, ce vor fi completate, probabil, cu junioare arădence. Până acolo, însă, să anunțăm prelungirea contractului uneia din cele mai iubite jucătoare ai ultimilor doi ani. Căpitanul Brankica Hazovic a decis să rămână încă o stagiune la Arad şi să pună umărul la o performanţă superioară ediţiei trecute de campionat.

În cele două sezoane de la Arad, Brankica Hadzovic a intrat pe parchet pentru echipa noastră în nu mai puțin de 49 de jocuri. A strâns o medie de 12.8 puncte pe meci, cu un procentaj de 53% la aruncările de la semi-distanță. La capitolul pase decisive, sârboaica a avut media de 4.4 per meci, iar în ediția precedentă de campionat și-a servit coechipierele în 117 rânduri.

„Sunt atât de mândră că pot juca pentru încă un sezon în această echipă, în acest oraș, cu fani uimitori, jurnaliști și oameni uimitori. Ca întotdeauna, sunt pregătită să-mi asum responsabilitatea pentru toată echipa, indiferent ce va fi, la vremuri grele sau fericite. Sunt entuziasmată în ceea ce privește noul sezon. Pot să promit că vom face tot ce putem pentru a realiza performanţe” au fost primele cuvinte ale lui Hadzovic după semnarea prelungirii contractului cu FCC ICIM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button