Stranieri aradeni

Man, la prima convocare la echipa de tineret a României: „Peste cinci ani sper să joc într-un campionat puternic al Europei”





La 19 ani, Dennis Man se află în lotul convocat de Daniel Isăilă pentru partidele cu Bosnia – Herțegovina și Elveția. Într-un interviu acordat FRF TV, internaționalul U21 dezvăluie cine e prima persoană pe care o sună după un meci, ce simte înainte de a intra pe gazon și de ce crede el că fotbalul este cel mai popular sport.

Tricolorii Under 21 s-au reunit duminică la Centrul Național de Fotbal de la Buftea, unde vor sta în cantonament până miercuri, 30 august, când e programată plecarea în Bosnia-Herțegovina.

La Zenica, pe 1 septembrie, de la ora 18:00 (ora României), selecționata pregătită de Daniel Isăilă va disputa al doilea meci din Grupa 8 de calificare la Euro 2019. Apoi, pe 5 septembrie, la Ovidiu, la ora 19:00, pe stadionul FC Viitorul, tricolorii vor întâlni Elveția.

sursa: FRF.ro









4 comentarii

  1. Parca exista o clauza in contractul lui Man ,cum ca la prima convocare la echipa nationala ,UTA mai primeste 100000 de mii de euro?!

    0
    0
  2. Ce bani a scăpat UTA din mana !! Era clar de milion.Pel lângă marcator el crează faze de gol !Mereu cu o pasa pentru cel mai bine plasat.Cautam cu ochii un constructor la mijloc și el era în FATA !! IL mai dărâmă câte unul dar are in minte și trup agilitatea MURESULUI la izvoare !!!

    0
    0
    1. Nu numai cu el,Ionescu Gavrila…Dar aceasta este ideea!Sa cresti si sa vinzi,dar nu in disperare de cauza!
      Dar una este sa te cheme Academia Hagi,sa iei campionatul si sa iti cresti cota cu tineret si cu totul alta este sa fii UTA/Atletico,si sa-ti vinzi „bebelusii” inca nerodati suficient la echipa ta de seniori!Si sa te pacaleasca un oier…..
      Bravo Dennis!Oricum regretam cat de usor se desparte conducerea de voi,iar mai apoi cat de prost este manageriatul ca sa aduca niste elefanti expirati in locul vostru!
      Dar ca si fabula cu corbul….
      Cu un ochi plangem dupa voi,iar cu celalalt radem,pt ca ati avut culoarul bun!
      Multa bafta,Dennis!Atat timp cat ciobanul te vrea acolo sus,ai oportudinea sa pleci mai sus,asa cum itzi doresti!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button