FCC ICIM s-a apucat de treabă în formulă completă, arădencele dispută primul amical pe 9 septembrie!


FCC ICIM Arad a început în formulă completă, pregătirile pentru noul sezon din baschetul feminin românesc. Iată lotul pe care se va baza antrenorul Bogdan Bulj:

4 Adela Mercea
5 Brandy Montgomery
6 Diana Spinean
7 Ildiko Mârne Nagy
8 Matea Tavic
9 Patricia Gădărici
10 Jenny Vernet
11 Flavia Ferenczi
12 Anamaria Ciotir
13 Christina Zidaru
14 Brandi Wingate
15 Brankica Hadzovic
21 Larisa Ebervein

Prezentarea oficială a lotului se va petrece pe 9 septembrie, de la ora 17, la sala UAV, cu ocazia unui meci amical. Adversara arădencelor va fi ocupanta locului 5 în sezonul precedent al primei ligi din Serbia, ZKK Kraljevo. Apoi, FCC ICIM Arad se va deplasa pe 12 septembrie, la Pecs, pentru duelul cu formația din EuroCup, și, înfine, pe 19 septembrie, are loc ultimul joc de pregătire în Cetatea Unirii, în fața nou-promovatei CSU Alba Iulia.

Primul meci oficial pentru noua echipă a ICIM-ului e programat pe 27 septembrie, în Cupa României, împotriva formației SCM Timișoara. Liga Națională de baschet feminin debutează pe 4 octombrie, atunci când echipa lui Bulj va întâlni, pe teren propriu, pe Teleorman Alexandria.

FOTO: Ciprian Petcuț

0
0

One thought on “FCC ICIM s-a apucat de treabă în formulă completă, arădencele dispută primul amical pe 9 septembrie!

  1. Daca Targoviste se inscrie doar in Liga 1(cum se scrie ca ar fi posibil pe site-urile din Targoviste)atunci e posibil sa se refaca programul de desfasurare a Cupei si Campionatului(cum s-a procedat si in sezonul precedent).

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.