UTA Arad

Goge – refuzat din motive tactico-stratetige, UTA e încă pe urmele a doi atacanți: „Meciul cu Baloteștiul îl pregătesc cu ce am acum în lot”





Chiar dacă l-a transferat pe Paul Păcurar, UTA a pierdut cinci jucători în ultima săptămână, iar stafful tehnic are deja o problemă și din punct de vedere numeric la antrenamente. Nu întâmplător au fost chemați la prima echipă Toma și Luca Bodri, dar și Nick Faur, ca să nu mai vorbim despre o singură variantă de atacant, respectiv Marius Curtuiuș, când mai sunt mai puțin de 48 de ore până la meciul pe puncte cu Baloteștiul.

Chiar și după accidentările de durată destul de mare ale lui Victor Prună (fractură de piramidă nazală) și Norbert Polgar (ruptură de menisc), Adrian Mihalcea spune că se descurcă cu ceea ce are la dispoziție și că singurele sale solicitări la adresa conducerii a fost pentru doi atacanți de careu. În schimb, Petre Goge, fosta aripă a Luceafărului a fost refuzat, fiindcă: „Avem destui jucători pe benzi, inclusiv juniori. Nu mai am nevoie de nimic altceva în afara celor doi marcatori, care să suplinească pierderea celor care înscris constant un număr important de goluri pentru UTA în sezoanele trecute. Suntem în discuții cu câțiva jucători, dar nu e nimic sigur. Dar, nu îmi fac griji, avem soluții, meciul cu Balotești îl pregătesc cu ceea ce am în lot. Poate, jucăm cu vârf fals, nu știu…Cert este că dacă vine cineva mâine, nu va putea juca peste 24 de ore, sau oricum nu titular”, a menționat antrenorul „roș-albilor”.

Codru Grădinariu, managerul general al UTA-ei, a ținut să precizeze că Herghelegiu și Popovici nu au putut refuza UTA, fiindcă nici nu au fost ofertați, în timp ce Mihalcea a spus că nu știe despre interesul arădenilor pentru Andreja Lazovic, sârbul care a marcat toate golurile pentru ACS Poli în amicalul de marți, de la Tomnatic. Atacantul testat de Ionuț Popa are 23 de ani și a jucat până acum doar în Serbia, la Cukaricki, BASK Belgrad, Sindljelic Belgrad, Macva Sabac, Smederevo și Jagodina.

FOTO: UTA Media Design

 

2 comentarii

  1. MARIUSE, astept goluri de la tine si chiar daca pana la urma nu o sa marchezi tu, sa faceti tot posibilul sa castigati cu Balotestiul si sa razbunati acel 1-2 din campionatul trecut. Nu o sa va fie usor pt. ca , cu siguranta se v-or aseza pe doua linii cu fundul in poarte dar, sunt convins ca, a-ti invatat lectia si ve-ti castiga pt. ca, UTA. nu isi mai permie sa piarda puncte acasa . Va doresc din suflet sa nu aveti probleme si sa castigati la pas , facandu-i baloti pe astia de la balotesti sat !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA. V I C T O R I E , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD UTA ARAD !!!

    0
    0
  2. „Meciul cu Balotestiul îl pregătesc cu ce am in lot”…….nea antrenoru ,ce sa înțelegem ca conducerea e de vina ca nu tia adus atacant?pai mai nea antrenoru meciul cu Metaliglobus au fost de vina STRATILA ,STAHL,JORZA ,la meciul cu Mioveni îți sunt datori jucatori…..pai mai nea antrenoru toată lumea este de vina numai tu ești perfect ,mulțumește conduceri ca îți mai da șanse ca la lotul actual alt antrenor avea 3-4 puncte avans de locul doi ,nu e nimeni de vina dor tu pentru ca așa cum afirmi ca tu ai adus jucatori și tot tu pt ca nu-i faci sa joace!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button