29/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

Antrenamentul de azi al UTA-ei, condus de Todea, Țăran și Țapoș! Conducerea lucrează la numirea unui nou tehnician

Șefii „Bătrânei Doamne” confirmă despărțirea de Adrian Mihalcea. Chiar dacă nu o fac în mod oficial, prin faptul că la antrenamentul de azi nu se va mai prezenta Gică Mihali, „secundul” fostului atacant, este evident că UTA își caută un alt „principal”. Deocamdată, ședința de pregătire de azi, de la ora 16,30, de pe „Motorul II” va fi condusă de Cristi Todea, preparatorul fizic, Vlad Țăran și Dan Țapoș, responsabil cu portarii.

În paralel, în birourile de pe Calea Victoriei se dezbat numele puse deja pe lista posibillor înlocuitori ai lui Mihalcea. Sunt 6-7 nume calde, printre care Falub, Oprița, L. Balint, Teja, I. Ganea sau Grozavu, însă e posibil orice. Cert este că până cel târziu miercuri, dar – cel mai probabil – mâine, echipa fanion a Aradului va avea un nou nou antrenor principal, care să se ocupe de pregătirea partidei din cadrul etapei a 6-a a ligii secunde, de la Afumați.

În altă ordine de idei, astăzi e ultima zi de transferuri în fotbalul românesc și, din câte se pare, UTA nu va profita de acest lucru. Asta înseamnă că echipa fanion a Aradului va căuta doar în rândul fotbaliștilor liberi de contract cei doi atacanți sau poate și un alt post, în funcție de ceea ce va solicita noul antrenor.

UPDATE

De câteva minute, pe site-ul oficial al clubului a venit și confirmarea oficială din partea clubului cu privire la despărțirea de Adi Mihalcea și Gică Mihali:

”Clubul UTA și antrenorul principal Adrian Mihalcea au ajuns, astăzi, pe cale amiabilă, la o înțelegere de încetare a colaborării. De asemenea, odată cu Adrian Mihalcea, ne despărțim și de antrenorul secund Gheorghe Mihali. Le mulțumim amândurora pentru perioada petrecută alături de noi și le urăm mult succes în viitor.

Cu privire la noul antrenor principal, se studiază mai multe variante, iar numele îl vom anunța în momentul în care vom fi convinși că am ales-o pe cea mai bună. Până atunci, antrenamentele vor fi conduse de Cristian Todea”.

FOTO: UTA Media Design

0
7
%d blogeri au apreciat: