UTA Arad

Mulțescu nu vrea să o preia pe UTA din mers: „Nu știu ce pregătire are echipa, ce transferuri s-au făcut, riscam să păcălesc un oraș pe care îl iubesc”





După despărțirea de Adrian Mihalcea, conducerea „Bătrânei Doamne” trebuie să se orienteze rapid spre un alt antrenor principal. Primul contactat a fost Gigi Mulțescu, care – însă – a declinat oferta arădelilor.

„Într-adevăr, m-a sunat Claudiu Drăgan și am cerut două ore timp de gândire. Am revenit cu un telefon și le-am spus celor de la UTA că nu sunt genul de antrenor care să fac lucrurile din mers. Nu știu ce pregătire are echipa, ce transferuri s-au făcut, riscam să păcălesc un oraș pe care îl iubesc. O parte din sufletul meu a rămas la UTA, mi-ar fi făcut mare plăcere să revin, dar nu acum, când nu stăpânesc datele problemei. Nici măcar nu s-a ajuns la bani sau la alte detalii contractuale”, ne-a declarat fostul mijlocaș al naționalei anilor ’70-’80, care și-a încheiat cariera de fotbalist chiar la UTA, în sezonul 1988-1989, fiind – totodată – și antrenor.

Ajuns la 65 de ani, Mulțescu are o bogată experiență de antrenor în spate. Ultima formație pregătită a fost CSU Craiova,  pe care a dus-o în play-offul Ligii 1 la fotbal, dar și în preliminariile Europa League.









52 comentarii

    1. Iarăși DRAGAN și iarăși DRAGAN și iarăși DRAGAN mai lasă-ne domnilor Meszar,MOSNEAG și FALCA cu DRAGAN asta și cu GRADINARU se schimba jucatori ,antrenorii și suprafața pe Motoru și ăștia doi tot rămân !GHITA ia măsuri !

      0
      0
  1. Nu inteleg un lucru . Tot citesc aici ca vreti sa dati credit aradenilor . De ce nu-l contacteaza nimeni pe Stupar . Parerea mea este ca ar face treaba buna . lasat sa munceasca cum stie el face treaba buna . Dar sa fie lasat nu sa vina n destepti atotstiutori si sa se bage . Stupar principal Todea si Tapos secunzi . Un preparator fizic adevarat si la treaba .

    0
    0
  2. La UTA trebuie adus un antrenor cu personalitate care sa se impuna si jucatorii sa respecte programul inpus de antrenor Mihalcea cred ca nu a putut sa se faca respectat de jucatorii veterani ca Grigore s-au alti eu cred ca trebuie insistat pe un antrenor gen Multescu sau Leo Grozav

    0
    0
  3. La UTA trebuie adus un antrenor cu personalitate care sa se impuna si jucatorii sa respecte programul inpus de antrenor Mihalcea cred ca nu a putut sa se faca respectat de jucatorii veterani ca Grigore s-au alti eu cred ca trebuie insistat pe un antrenor gen Multescu sau Leo Grozav

    0
    0
  4. Iar Falub ? La UTA ne trebuie un antrenor cu c….. , unul care să impună un joc ofensiv, m-am săturat și cred că ne-am săturat de iepurași fricoși.Să vină naibii atacanții ăia și Grozavu, să jucăm fotbal,

    0
    0
  5. Gigi Multescu este nu doar inteligent ci si intelept !!! Nici eu nu as risca mai ales ca a mancat o paine buna la Arad ca antrenor-jucator !!! Respect nea Gigi !!!

    0
    0
    1. La experienta lui sa iti mai fie frica sa iei din mers o echipa ?……varza Multescu ……io trecut vremea……la Digi e locul lui…..

      0
      0
      1. de ce sa-i fie frica? ce ar avea de pierdut daca vine sta 6-7 etape, ia niste bani si pleaca dupa ce vede ca treaba nu merge. Omul are verticalitate, presa e plina de scandalul uta, transferurile au fost facute de altii (ca si antrenor probabil ii stie mai bine pe mercenarii adusi) si stiind ca nu poate garanta succesul, mai bine sta departe. Mi se pare o atitudine fair-play fata de UTA si Arad, din pacate mirosul de ***** din gradina lui Gradinariu se simte in toata tara, e greu sa mai convingi acum vreun antrenor sau jucator de calitate sa vina la ape tulburi. Marele paradox al UTA-ei: sa ai fondurile necesare asigurate, dar sa nu faci performanta din cauza unui management ce-si da cu stangu’n dreptu’ la orice miscare.

        0
        0
  6. Adul pe stupar 100% sezon compromis vorbiti si voi sa va aflati in treaba …nu trebuia renuntat la Mihalcea ci la vedetele din lot in locul lor jucau juniori.

    0
    0
    1. Esti vreu pupincurist al antrenorilor din afara aradului? Roly si Stupar ar fi cei mai potriviti. De mercenari suntem satui !!

      0
      0
  7. Sa vina orice antrenor bun dar in afara de FALUB,pt. ca a mai fost si nu a facut nimic bun la UTA. Si haide odata cu atacantii aia ca astazi este ultima zi de transferuri !!!

    0
    0
  8. Da Dascale, nu trebuia renuntat la Mihalcea, dar cum sa mai ramana el cand vestiarul nu il mai vrea !!! Pe Jorza de ce nu l-a mai bagat in echipa, un baiat tanar cu calitati tehnice si cuminte, nu oare Mihalcea i-a vorbit urat si sa suparat baiatul si cu altii la fel, deci, Mihalcea , o fi el antrenor bun dar ,tu ca antrenor trebuie sa fi un model in fata lor prin atitudine si respect,bineanteles ca, nu ia convenit ce se intampla cu jocul echipei, dar nu trebuie procedat cu iesiri nervoase iesite din comun, deci cale de intoarcere nu mai este, altul mai bun care sa stie cum sa motiveze jucatorii la fiecare meci !!!

    0
    0
  9. Mi-ar place Dorin Toma de la Baia Mare prin jocul spectaculos si ofensiv practicat de FC Baia Mare in urma cu doi ani cand au ajuns pe primul loc. In plus de asta cunoaste echipele si jucatorii din liga a II a..Si nici nu cred ca ar avea mari pretentii financiare !!! Cu antrenori liberi de contract din liga I s=ar putea sa luam teapa !!! Multescu a fost foarte sincer si cinstit. Cinste lui !!!

    0
    0
  10. Da sa nu mai vina nimeni si desfintati sifonarea banilor publici prin fotbal stadion ne avem in arad nici pt liga2 performante nus cine sa vina fomisti care stau cu ani pe bara

    0
    0
  11. Da,Falub e fricos și nu a făcut nimic la uta??? Ala are 4 promovări,am bătut poli de 2 ori cu el!!! Asta e nimica!!!! De ce suntem ipocriți????? Trebuie sa îl iubim pe antrenor??? Pai dacă Falub vine și ne promovează cum ia promovat și pe alții??? Ce îl luam de nevasta???? Poate are ala ceva și știe ce sa facă ca sa promoveze,ca asta vrem toți!!!!!

    0
    0
  12. @Andrei.Si su ce ne incalzeste ca a batut pe Poli de doua ori cand in rest a fost varza si cu fixurile lui sa ne aducem aminte ca ne -a scos peri albi la toti.Eu zic ca la Multescu i se spune sa aduca el doi atacanti o sa vina la UTA.Daca nu se aduc azi doi atacanti poate venii si mama omida ca tot nu o sa avem cine sa o bage in poarta

    0
    0
    1. Falub are rezultate mai ales în liga 2. Mustesc ce rezultate are ca antrenează de 30 de ani și io nu știu nici o performanta a lui

      0
      0
  13. E bine de insistat la Multescu dar nu poți impune obiectiv. El va face tot ce poate dar câteodată depinzi in mare măsură de ce au făcut alții !E singurul om care nu se sperie de greu .Omul are obraz și vrea să ne respecte. !!Dintre cei tineri ar merge Ionel Ganea e din Făgăraș și știe lucra cu problema atacului și o avea în vedere și ceva jucători !!

    0
    0
  14. Are nel derptate, trebuie si 2 atacanti ca oricare antrenor vine nu poate da el gol !!! In ceea ce privaste antrenorii , indiferent de ceea ce vrem sau ce simpatii avem exista o lista de 4 din care Multescu a refuzat . In consecinta mai raman Ciubotariu , Neagoe si Oprita . Doar nu ne refuza toti !?!? Oricum cine vine nu are perioada de ”gratie,, ,intra direct in piine !!!

    0
    0
    1. Antrenori de liga I vor bani la semnarea contractului !!! Ce bani sa le dai daca ei nu au facut nimic pentru club ??? Neagoe sau Ciubotariu vor bani multi inainte fara a garanta ceva !!! Raman la propria-mi parere ; Dorin Toma de la Baia Mare vine fara mari pretentii banesti si poate face o treaba super !!! Nici nu as insista cu antrenori fara contract din liga I !!! Singurul care mi-ar fi placut ar fi fost Multescu. Ati vazut unde a dus Craiova ??? Dar omul este cinstit si are o carte de vizita. Nu vine in necunoscut. Am mai discutat odata aceasta chestiune cu un antrenor aradean care a patit-o prelund o echipa din mers !!! Periculos !!! Pregatirea din intersezon este de baza. Daca nu a fost facuta ca la carte vor fi urmari nefaste.

      0
      0
  15. Domnul Mulțescu nu dorește să păcălească orașul Arad pentru că îl iubește ? Nivelul de pregătire și transferurile făcute nu pot fi analizate în două ore ! S-au dacă pot, la valoarea dânsului putea impune soluții ! Campionatul este la început iar redresarea echipei care este iubită de fanii din toată țara este la îndemâna unui antrenor cu ani mulți de fotbal la nivel înalt. Puteați face dumneavoastră trasferurile și pregătirea echipei și să fiți pe același loc în clasament. Există posibilitatea ca negocierile făcute cu oficialii clubului să fie oficializate parțial…. Puteți demostra și altfel că iubiți orașul Arad, echipa U T A și fotbalul…..

    0
    0
  16. Dacă batem la Afumați rămâne Todea principal…până atunci s-au incheiat discuțiile pe subiectul ăsta.

    0
    0
    1. Dar Todea la si reintrodus pe Manea in primul 11 , ceea ce dupa mine e o greseala ….sa vedem . Oricum BAFTA Todea si succes la Afumati ! Dar sincer nu cred ca in situatia actuala e cea mai buna alegere , dar se pare ca negocierile cu ceilalti antrenori nu sunt asa usoare . Sa de-a Dzeu sa gresesc !

      0
      0
        1. Acum…chestia e ca noi nu am facut transferuri deloc, ci doar am luat jucatori liberi de contract , iar acestia ii poti lua oricand , si in timpul campionatului , nu cred ca vom ramane doar intr-un atacant , doar am impresia ca de data asta conducerea nu vrea sa se mai grabeasca , ci vrea sa aleaga in cunostinta de cauza . Din pacate …timpul e cel mai mare inamic acum…

          0
          0
          1. Sigur că nu rămânem cu un singur atacant…dar, dacă jucătorii doriți ajung peste 3 săptămâni, cred că vin degeaba. :))

            0
            0
      1. geo,ai ridichat o stacheta,ba chiar un pariu cu mine!Intre noi doi,imi dau seama ca ne doream ambii sa pierdem pariul!Mai stii?Cele 9 puncte din urmatoarele 3 meciuri,inclusiv Balotesti!Tu ft optimist,eu doar realist!Esti singurul dintre aerieni,care revii si spui ca ai gresit!Mi-as fi dorit sa fi avut tu dreptate!
        Tu spuneai ca daca se indeplinesc cele 9 puncte,sa ies public si sa-l propun pe Mihalcea,antrenorul anului!
        Nu te condamn!UTA,pt noi,cei constienti si realisti,cu picioarele pe pamant,era un Puzzle,o buba care puroiaza!Daca nu o tratezi din fasa,se sparge!S-a spart inainte ca sa pricepem noi ceva,simpli muritori!
        Cand anumite interese subpamantene,depasesc realitatea,nu avem decat sa asistam la manevre!
        Ce suntem noi?Mici furnici?Conteaza ce spunem noi?
        Te iert de pierderea pariului,pt ca nu mi-am dorit asta!Consider pariul anulat!
        Dar din nou,mi-a soptit o pasarica ca vine o alegere de avarie,despre care ne va durea capul!Nu Todea!Cu el este ok!
        Tineti-va!Ufffff!Doar sa nu retrogradam!Nu este o gluma proasta,satira de a mea!Haoleu!!!!

        0
        0
  17. cred ca doar suporterii sunt cei care doresc promovarea restul factorilor implicati in fenomen conducerea clubului si primaria o cam aburesc nu sunt in stare sa faca un stadion in ARAD pt liga 2 si nu pot aduce 2 atacanti si un antrenor bine ca avem buget mare sa il cheltuim pe salarile unor epave ce se dau drept jucatori

    0
    0
  18. Am ascultat la radio un interviu a lui Mihalcea.Nu vorbește rău la adresa clubului ia pe cont propriu nereușită .S-a referit și la nervii pe juniori spunând că. multi arata bine la echipa de vârsta lor dar la echipa mare se. cere mai mult !Cu alte cuvinte conducerea vrea și în. A vrea și teren pt. afirmare în. vederea vânzărilor.Lucrurile astea se aud se propaga și se materializează prin refuzuri sau bani jos fara obiectiv atins !! Poate nu toți anii vor fi buni de făcut amândouă lucrurile !!Poate la anul până se. ridică jucătorii 21 că Burla puternic să aducem din alte părți. Nu trebuie nimic bătut în cuie. !!

    0
    0
  19. Da asa este. Pe Aradon scrie ca Todea este (ramane) antrenor. Eu cred ca este cea mai buna alegere. Cel putin deocamdata.

    0
    0
  20. Acum jucatorii au ocazia sa arate ca au valoare daca tot nu l-au vrut pe Mihalcea si sa bata etapa viitoare in caz contrar toate se vor sparge in capul lor si sa nu se mire ca o sa fie blamati de suporteri.Ceva sa intamplat dupa etapa cu nr 3 jocul a mers din mai rau in mai rau foarte tare am vrea sa stim ce sa intamplat,Jocul in primele 3 etape a fost chiar bun

    0
    0
  21. Pentru cei doi care mi-au dat dislike: Ce va deranjat in cometariul meu ? Ca v-am dat informatia de pe aradon ? Nu am spus ca e bine nici ca e rau V-am dat informatia ca sa nu m-ai speculati ce se intimpla. Haide UTA !

    0
    0
    1. Daca te uiti mai sus inaintea ta la comentarii vei vedea ca deja se discuta de ceea ce a aparut pe aradon, deci informatia era deja stiuta ( posibil de asta sa fi primit dislike , eu nu ti-am dat pt ca era neesential : )

      0
      0
  22. Doar sa vina Todea&co. cu 3 puncte de la Afumati si apoi mai vedem….Mai bine mai ramane el,decat o alegere pripita.Sa nu ne batem cu caramida in piept din nou si sa vindem blana ursului din padure…
    Multescu era ok,poate ca in urma unor rezultate,cat de cat….se mai razgandeste……
    Probabil ca ia mai mult bani ca si analist sportiv,intr-un studio tv,decat la UTA. in soare,ploaie,noroi,etc…
    Oprita este principal canditat in cazul ca Mirel Radoi preia Juventus,putin probabil. sa ajunga la UTA.
    Daca este sa vina un antrenor,sa vina unul care ne poate duce acolo unde dorim(cel putin noi),dar sa si ramana ulterior…
    Dar ce conteaza ce vrem noi???????????????

    0
    0
  23. REFUZUL lui Multescu este mai grav decat pare la prima vedere!…..Dovedeste ca nu are incredere in jucatorii actuali ai UTA-ei! Singura snsa a cestora este sa joace la sacrificiu pt. a dovedi ca au valoare, in caz contrar, AUT si bagatzi juniorii nostri., obiectivul promovarii fiind compromis in acest an competitional.

    0
    0
  24. Multescu a punctat foarte clar de ce nu vine la Arad. Ar avea de lucrat cu un lot ales de altcineva, incomplet pentru o echipa care s-a grabit sa declare ca doreste promovarea si cu moralul la pamant. Plus povara din ce in ce mai mare de a juca „acasa” la Siria.
    Cristi Todea este solutia cea mai la indemana, care s-ar putea dovedi si destul de buna. De pe acum i-as sfatui si pe Todea si pe cei care conduc echipa ca, in situatia in care echipa reuseste, printr-o minune, promovarea si antrenorul Todea ia licenta Pro, acesta sa fie pastrat cel putin in primul de Liga 1.

    0
    0
    1. Da Remus….Nea Feri Tisza poate sa-l ajute pe Todea doar cu sfaturi asupra jucatorilor aradeni care i-au cam trecut toti prin mana!In rest cu nimic!Stie pe absolut pe toti de la grupele de juniori(Atletico&UTA)!
      Dar cu o floare,nu se face primavara!
      Am fost,sunt si voi ramane un sustinator al faptului ca sa ne bazam pe ce avem in curte si ce crestem,dar din pacate,in zilele de astazi,trebuie sa fiu realist, recunosc ca nu se mai pot repeta istoriile ROMWEST!Acea generatie a fost una de exceptie,evoluand de la „scutece”,pana in „divizia A”,cum era denumita pe atunci,in formatie aproape neschimbata!
      Revenind la subiectul fierbinte!Antrenor!
      Dupa ce ai decis sa te arunci cu capul inainte cu elefanti cu nume,greu sa gasesti un antrenor care se mai baga sa-i amestece cu cei autohtoni,intr-un cockteil perfect!
      Dupa ajungerea la dezafilierea UTA-ei,atat de mult m-am bucurat ca o conducere,asa cu era,s-a apucat de la ZERO,cu un proiect nou,care a dat rezultatele dorite la acea vreme,acum ar fi nedrept si incorect sa lovesc in ei!Macar ca au facut multe greseli mari,recunosc!
      Nu vad astazi,in conditiile zarurilor aruncate,ca ar mai exista un antrenor aradean,care sa poata gestiona actualul vestiar,dezamagit,scindat,derutat!
      Poate,poate….,dar ar fi un risc mare!
      In afara de Adili,Ciuca,Scutaru si ultimul venit,Pacurar,personal nu vad pe altii veniti,titulari!Chiar si Stratila,am inteles ca s-a injurat cu Mihalcea,ca si la usa cortului!
      Astazi,jucatorii aradeni,crescuti isi doresc sa plece la un nivel mai mare!Poti sa-i contesti?
      Asta este singura lor motivatie!Nu ca sa duca,sub tricoul rosu/alb, UTA acolo sus!
      Sper sa nu fie prea tarziu,nu pt promovare(SA NU VORBIM DESPRE LUCRURI MARI),pt ca de la inceperea campionatului,nu am mai crezut!Mai bine pesimist inainte si fericit ulterior,decat optimist si dezamagit,ca si acum!
      HAI UTA!
      ACUM SPUN EU!TREZIREA!
      Si acele clauze,”de tacere”,ale jucatorilor,sau antrenorilor,trebuie eliminate!
      Lasa-i sa vorbeasca si sa-si exprime nemultumirile!Doar astfel,nemultumirile se aduc la un nivel mediu!
      Daca Todea ramane,macar interimar,i-i doresc coloana vertebrala!
      Dulaule!Ai fost capitan la atatea echipe….Hai Cristi!Arata ca poti!

      0
      0
  25. Hai,nea Gigi Multescu!Noi te iubim,matale ne iubesti!Despre ce vorbim?Ce mare filozofie?
    Macar ca de la dvs,stim ca nu pacalesti fotbalul!Ori la bal,ori la spital!Ai o structura buna,ai juniori,ai o baza!
    Nu avem pretentii!NU MAI PUTEM AVEA PRETENTII,acesta este adevarul trist!
    Pana acum,niste imberbi credeau ca intram direct in UCL!
    Va rugam sa va razganditi!Nea Gigi…..!Altfel va fi jale mare!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button