Fotbal juniori

Selecționata AJF Under 14 și-a început parcursul regional cu un succes clar contra cărășenilor! David Ciubăncan s-a remarcat cu un „poker”Din acest sezon, Federația Română de Fotbal a implementat o competiție rezervată selecționatelor județene Under 14, oferind și o sumă importantă de bani (250 de mii de euro) pentru cheltuielile de organizare. Combatantele s-au împărțit pe regiuni, fiecare campionat aliniind la start câte patru sau șase echipe.

Arădenii evoluează în regiunea cu numărul 5, alături de selecționatele din Timiș, Hunedoara și Caraș. Se joacă în sistem tur-retur,  pe durata a 90 de minute, însă cu pauze la fiecare jumătate de oră.

Lotul de jucători este format din 15 jucători, plus doi portari și fiecare dintre ei sunt obligați să joace 60 de minute. Fotbaliștii sunt notați de referenții zonali, Dan Oprescu, din Arad și Liviu Lupu, din Caraș-Severin, iar la finalul sezonului se face o echipă a zonei pe baza punctajelor date de cei menționați. Scopul final al acțiunii este alcătuirea, în 2018, a selecționatei Under 15 a României.

Astăzi, pe sinteticul din Șega, sub privirile lui Adrian Lucaci, președinte al AJF sau ale lui Ionuț Popa, antrenorul arădean al lui ACS Poli, s-au duelat selecționatele din Arad și Caraș. Vizitatorii au condus cu 1-0, după care a urmat „tăvălugul” gazdelor. Tabela s-a oprit la scorul de 7-1, după golurile semnate David Ciubăncan (4), Cătălin Vulturar (2) și Hunor Szarkozi. (toți trei foto)

Lotul de 22 de fotbaliști arădeni convocați Cristian Sculici, Flavius Moisă, Adrian Sas și Vasile Sin îi cuprinde pe: Mario Țica, Andrei Roman, Alex Adamcsik, Alex Ciolpan, Raul BorhanVlad ClipotăPaul VargaAlecsandro Catanzariti (Viitorul Arad), David Varga, Robert Hada (CS Ineu), Darius Dănilă (Gloria LT Cermei), Alex Buftea (ACS Socodor), Vlad Tirian, Sebastian Boiț, Sebastian Moise, Marion Pele, Armand Popescu, Ștefan Ursu, Cătălin Vulturar, Hunor Szarkozi, Ahmet Ehemky, David Ciubăncan, David Petruț (UTA). Fotbaliștii subliniați au fost utilizați azi, urmând ca restul să aibă șansa să se remarce chiar începând de duminica viitoare, când arădenii se deplasează la Timișoara.

„Săptămâna viitoare vom continua selecția, avem jucători bolnavi, dar și pe alții pe care ni-i dorim, dar care încă nu au ajuns la noi. Va fi o selecție continuă, scopul fiind de a aduna chiar cei mai buni jucători ai Aradului, pentru ca apoi să dăm cât mai mulți copii la selecționata zonală”, a explicat Adi Sas, unul dintre tinerii tehnicieni responsabili cu Selecționata Aradului Under 14 .

AJF-ul, prin comisia de specialitate, a mai delegat arbitrii întâlnirii și anume: Loredan Bogdan cu  Flavius Drăghici și Zoltan Nagy, dar au fost și alte persoane din cadrul organismului condus de Adi Lucaci care au vegheat la buna organizare a disputei de azi.Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.Back to top button