Arhivă articole

Accidentarea lui Strătilă, mai gravă decât se anticipa: Mijlocașul utist mai ratează cel puțin două partide


UTA are oamenii numărați pentru meciul cu Dunărea Călărași. Înainte de toate, fundașul Mădălin Ciucă va fi suspendat după cartonașul roșu primit la Afumați și va lipsi pentru prima oară în acest sezon din efectivul utist. Apoi, Sorin Strătilă a aflat chiar ieri, după un RMN muscular făcut la Timișoara, că va mai avea de așteptat până să revină pe gazon. Accidentat la mijlocul primei reprize a disputei cu Baloteștiul, experimentatul mijlocaș de bandă se confruntă cu o ruptură fibrilară, însă doar azi a aflat că aceasta e mai gravă decât se anticipa.

Medicii i-au prescris încă două săptămâni de pauză, dar și ședințe de fizioterapie cu laser și ultrasunete. În plus, fizioterapeutul Zsolt Nagy intenționează să-i mai facă și o a doua sesiune de infiltrații cu plasmă lui Strătilă, pentru a grăbi vindecarea sa.

Așa stând lucrurile, dacă nu apar noutăți la nivelul lotului, Adrian Falub și colaboratorii săi au la dispoziție pentru meciul cu Dunărea 19 jucători mari și lați, între care doar 12 seniori (între care doi portari) și un singur atacant de meserie, Marius Curtuiuș. Vă reamintim că înainte de finele perioadei de transferuri, utiștii, cu Adrian Mihalcea la timonă, s-au despărțit, fără o explicație oficială, de mijlocașii ofensivi Izet și Grigorie și atacantul Roman și și-au completat lotul doar cu Paul Păcurar.

4
0


5 thoughts on “Accidentarea lui Strătilă, mai gravă decât se anticipa: Mijlocașul utist mai ratează cel puțin două partide

 1. Polgar, Filaret, si ultimul….cu voia Dvoastra…pe lista…. Stratila. Ceva in pregatire nu este in regula, fie unii nu pot face pregatire fizica la nivelul cerut. Expulzati…au fost altii ! Asta este politica …..la UTA !

  3

  7
 2. Filaret si Polgar sunt accidentati de mult timp, Stratila s-a accidentat si el mai grav prima oara de cand a venit inca din liga 3. Mai gandeste cand scrii…

  17

  2
 3. Jucători de 19 ani de la juniorii mari ar cam trebui să fie curând debutanți Care or merita !!Este echivalare de C .De laC la B nu e pasul. prea mare !Alteori treabă era dura :Daca nu jucai in C la 19 ani îți rupeai singur. legitimația !!Acum trebuie păsuiți cei de 17 ,18 ani !UNGUR a. debutat la. 16 !!Tot singur și tot într ‘o echipa in degringolada .Așteptând a apărut MITU și atacul era gata !! Alte timpuri când fotbaliștilor le plăcea fotbalul mai mult decât noua !!! Minunea poate fi repetata. Hai UTA. !!

  5

  2
 4. Grahovac – Adili, Scutaru, Manea, Burla – Tănase, Carstocea – Păcurar, Asani, Stahl – Curtuius. Sa speram ca nu se accidentează nimeni până sâmbătă și nici în timpul meciului. Echipa are nevoie de jocuri de pregătire în care să se rodeze o formulă de bază și in care să fie integrați si jucatorii tineri. Si de puțină baftă pentru a lua toate punctele cu Dunărea.

  4

  3
 5. Stratila ar trebui sa fie ultimul condamnat!De cand este la UTA,a aratat doar devotament!
  Acum s-a rupt!Se intampla!Dar sunt convins,absolut ca nu boicoteaza echipa!
  Daca toti ar fi ca si el!
  Nu ma pot pronunta,ca sa nu vorbesc prostii,dar unii i-l condamna!Pacat!
  Este previzibil,dribling picior stang,trecere pe dreapta,centrare,dar este unul care nu mimeaza fotbalul!Sorin Stratila i-a facut mari pe Dennis Man si pe Adrian Petre cu mingile in careu!Aici este buba!Curtuius este din pacate total depasit!Si singur,izolat,nici nu ar avea ce face mai mult!
  Pe tine,SS,nu suntem suparati!Sa te faci bine,cat mai rapid!
  Unde a plecat ELEFANTUL Grigorie?In Liga a 4-tra?Ce au avut in cap conducerea?Ce a cautat pe aici?
  Hai!La treaba!
  Sa nu mai vorbim cuvinte mari!

  1

  3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.