Arhivă articole

Drăgan, suspendat o lună după „lecțiile de arbitraj” de la UTA – Balotesti


„Bătrâna Doamnă” va fi privată de serviciile delegatului său pentru următoarele patru meciuri oficiale. Claudiu Drăgan a fost cel care a dat tonul protestelor la celebra fază din care Baloteștiul i-a marcat UTA-ei de două ori, în cadrul etapei cu numărul 6 a ligii secunde, fixând tabela la scorul de 2-2. Fostul atacant al lui Dinamo a intrat pe teren și i-a reproșat lui Omuț faptul că ar fi trebuit să dea aut de poartă după execuția direct în plasă a lui Coman (când el dictase lovitură liberă indirectă), dar „centralul” orădean a repetat totul și Răuță l-a învins la rândul său pe Grahovac. Directorul general, Codru Grădinariu, a protestat și el vehement la deciziile „fluierașilor”, însă, cum nu era trecut oficial pe foaia de joc, nu a suferit repercursiuni.

Cel mai probabil, Dorin Stana este cel care va prelua atribuțiile lui Drăgan pe perioada suspendării, adică următoarea lună de zile. De fapt, acesta a și făcut acest lucru sâmbătă, la Afumați, în timp ce „Iedul” va din nou apt pentru derby-ul cu ASU Poli Timișoara. Pe lângă sancțiunea propriu-zisă, ofcialul utist are de achitat și o amendă de 360 de lei.

3
2


6 thoughts on “Drăgan, suspendat o lună după „lecțiile de arbitraj” de la UTA – Balotesti

  1. Nu știu chiar nu au onoare acești doi indivizi DRAGAN și Gradinaru care au venit la club știm cu toți prin ce pârghii Dragane aici arbitru a greșit dar tu cu antrenoru tău și jucatori aduși de tine și Mihalcea in acest minut cind protestai trebuia sa fie 4-0 și nu mai erai suspendat !Asa ca du-te dar du-te Draganeeeee!

   9

   2
 1. Tineti minte ce va spum Acest fluieras Omut, pe unde ne-a prins, ne-a ars. Este un anti UTA mereu…si tot timpul. Cit despre dragan „conferinta” cu arbitru trebuia swa o tina……inainte de meci !Sau macar inainte de repetarea loviturii,…nu dupa gol ! ….Se mai odihneste si el. Am o parere buna despre Dorin Stana

  9

  7
 2. UTA nu prea apare in jocuri școală la mijloc de săptămâna fie și cu porți închise !!Au mai sugerat și alți suporteri .Sa fie așa slabă pregătirea fizică că lucrează doar la ea. ??Relațiile de joc nu apar din alergări !! Ce să mai vorbim de tabla tactica ?Meseria lor. din păcate noi vedem doar rezultatele. !!Sugeram nu dam cu parul !!La jocuri fie și nesemnificative ne dădeam și noi seama de rotații de alternative devenind înțelegători că atât de poate !! Așa se arunca pe răboj formația și gata !!Menținerea formei fizice face numai Barcelona !!La noi e de muncă că ‘n. mina !!

  11

  0
 3. Cosmin are dreptate cu centralul oradean Omut,dar acesta se zice ca e prieten cu Andor…!.Mai multe nu zic…,dar poate va uitati la meciul de cupa Petrolul-Flacara Moreni unde e 1-0 la pauza,dar utisti sa vedeti cum alearga toti jucatorii de la ambele echipe ,asta da daruire….Si Petrolul joaca in 10 oameni,dar uite ca da gol,pe cand ai nostrii la Sibiu aveau om in plus,dar am primit gol !Oare de ce antrenamentele UTA-ei sunt secrete si de ce nu se fac amicale ca din acestea ducem lipsa.Pregatirea de iarna si vara sa fie facuta de UTA la Moneasa nu la caldura din Antalia ori racoarea din Austria..ca aici gasim parteneri in amicale.!Falube baga material…..! Hai UTA !

  5

  1
 4. D-le Lucian,ca utist batran spun ca titlul trebuia sa fie> Dragan suspendat o luna duipa lectiile de arbitraj UTA-Balotesti <..Si eu scriu in mare viteza si uneori mai gresesc…! Hai UTA ca noi avem nevoie mare de atacanti,nu imitatii de fotbalisti…!

  3

  1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.