Fotbal judetean

Altă abordare utistă cu Gligor și o parte a generației 2000: CS Ineu – UTA II 3-3





Echipa secundă a „Bătrânei Doamne“ a reușit să obțină sâmbătă dimineață primul punct din actuala ediție de campionat. Coincidență sau nu, rezultatul a venit cu Alin Gligor pe teren. Căpitanul echipei „roș-albe” în stagiunea trecută este încă în litigiu cu clubul, dar până una alta e la dispoziția lui și a debutat în Liga 4-a, ca și Gruiescu, L. Bodri sau T. Bodri, jucători de 17 ani utilizați până acum în campionatele de juniori de Costel Bogoșel și Mihai Petcuț. Este clar că zărăndanii au fost puțin surprinși de efectivul „roș-albilor” și au trebuit să se mulțumească cu remiza.

Gazdele au început în forță disputa și au reușit să deschidă scorul în minutul 8, după ce Dan Mâneran a primit o pasă pe culoar și, de la șase metri, cu spatele la poartă, a trimis cu călcâiul mingea în poartă. S-a continuat cu un joc pe contre, cu ocazii ratate de ambele părți, dar golul de 1-1 a venit la ultima fază a primei reprize. Atunci, după un triunghi de pase din prima la care au participat Luca Bodri, Lezeu și Toma Bodri, cel din urmă a reușit să înscrie cu un șut plasat.

Partea a doua a disputei a început la fel cum s-a încheiat prima, cu gol, dar în cealaltă poartă. Dan Mâneran a realizat „dubla” cu un șut din marginea careului, lateral dreapta. Ineul părea că va pune mâinile pe toate punctele după ce Vasilică Georgiu a punctat cu o lovitură de cap din opt metri, însă nu a fost așa. UTA II nu a renunțat la luptă și a presat pe final, dorindu-și măcar egalul. Și, cu zece minute înainte de final, a fost rândul lui Luca Bodri să își treacă numele pe lista marcatorilor, cu un șut bine plasat de la 18 metri. Mai mult, a venit și egalarea, cu trei minute înainte de final. Oaspeții au plimbat mingea pe cele două benzi, mingea a fost centrată în „16”-le advers, iar Lezeu a înscris cu un șut din careu. S-a terminat 3-3 la capătul unei dispute ce a excelat din punct de vedere ofensiv.

Principalele „guri de tun” ale gazdelor, Păcurar și Gligor au intrat de abia pe parcursul partidei, dar bocsiganul Mâneran le-a ținut cu brio locul. „A fost un meci echilibrat, noi am reușit să deschidem scorul, dar ne-am văzut egalați chiar înainte de pauză. Am revenit în partea a doua, ne-am distanțat chiar la două goluri diferență, dar ne-am văzut prea repede câștigători și acest lucru ne-a costat. UTA a crezut în șansa ei și – cu ajutorul nostru – a revenit și a obținut acest punct. Am avut ocazii, dar le-am tratat superficial, puteam să terminăm partida din minutul 70. Până la urmă, pot să spun că este un rezultat echitabil, chiar dacă puteam să avem un avans mai mare pe tabelă și să terminăm câștigători. Acesta e fotbalul la urma urmei. Nu pot să spun că a fost vorba de o relaxare în jocul nostru, trebuie să ținem cont și de faptul că ei au avut alți jucători față de etapele trecute, s-a văzut în special experiența lui Gligor sau Filaret”, a menționat ne-a declarat Cristi Sculici, antrenorul celor de la Ineu.

De partea cealaltă, Adrian Ungur a apreciat în special jocul la construcție a formației sale. „A fost un meci foarte spectaculos, peste nivelul Ligii a 4-a, din punctul meu de vedere. Au stat față în față două echipe care au încercat mereu să construiască, să atace, am fost mereu preocupați de cum să înscriem. Am sperat mereu că putem obține un rezultat pozitiv, mai ales că am luat goluri pe greșeli personale în apărare. În ciuda faptului că am fost mereu conduși pe tabelă, am încercat să construim și să atacăm. E prima oară în acest sezon când am putut să aliniez un prim unsprezece așa cum mi-am dorit, cu jucători care au evoluat fiecare pe posturile lor. A fost un cumul de factori între experiență și tinerețe, au jucat foarte bine cu toții și astfel a ieșit un rezultat bun, corect, după desfășurarea din teren. Cu toate că, cu puțină atenție, chiar puteam câștiga pe final”, a menționat fostul atacant de Divizia A al UTA-ei.

Formații:

Ineu: Pușcaș – Voștinar, Zdrențan, Iaroș, Hulbăr – M. Ponta – Dan Mîneran,  Fl. Spătaru, S. Balaci, Denis Mîneran (10 Păcurar), Georgiu (78 A. Gligor).

UTA: Mureșan – Savin, Iuga, Al. Gligor, Filaret – T. Bodri, Al. Bodri (46 Curta) – Gruiescu, L. Bodri, Lezeu – Faur.

Arbitri: Daniel Burcă – Alexandru Pantea, Emil Arsa.

Observatori AJF: Dorin Vătran, Eugen Roșu

 









6 comentarii

  1. Daca tot fac treaba aici la liga a 4-a si sunt peste nivelul asta copiii astia de 2000, de ce nu sunt testati sau poate chiar incercati la echipa mare? Si asa promovarea s-a transformat intr-o iluzie deja.

    0
    0
    1. Fac treaba si sunt peste nivelul ligii 4? Au acumulat UN SINGUR punct pana acum! Daca erau peste „nivelul asta” se bateau cu Crisul si celelalte candidate la promovare.

      0
      0
      1. Daca nu stii despre ce vorbesti te rog frumos sa citesti articolul…. Adi ungur spune ca e primul meci jucat in formula in care a vrut… A fost o formatie total diferita , ai sa vezi ca vin punctele de acum!!! Total alti jucatori!!

        0
        0
  2. Matusa a facut echipa nu antrenorul…nu e UTA II…..e Bodri III…la talentul lor joaca toata familia.

    0
    0
  3. Chiar nu inteleg ce e cu ura asta sau cu ciuda asta de parca bietii copii au facut ceva sa va revarsati pe ei… Probabil niste parinti confuzi altfel nu inteleg… UTA ce sa zic… atata poti

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button