Pariuri sportive, gaming și casino

Ponturi la pariuri sportive pe bani? De ce e bine să le eviți!





Lumea ponturilor plătite a explodat pur și simplu în ultimii ani. Există mii de site-uri și pagini pe rețelele de socializare care difuzează predicții contra-cost, însă din nefericire o foarte mare parte dintre aceste servicii nu sunt altceva decât escrocherii. Acest lucru nu înseamnă că nu există nici un tipster serios care să presteze un serviciu onest, însă este foarte greu să ne dăm seama în cine putem avea încredere fără să ne păcălim.

Ideea este că internetul este deja suprasaturat de paginile acestor salvatorilor ai pariorilor, care pretind tot felul de aberații, ca de exemplu că ar avea informații din interior vizavi de un meci aranjat care se va încheia cu un rezultat de tip 1 pauză / 2 final și tot felul de alte invenții. Și mai mult decât atât, acești escroci s-au specializat în ceea ce privește fabricarea dovezilor false, ștergând postările pierzătoare de pe grupurile și paginile de Facebook, fabricând tot felul de site-uri cu arhive de ponturi și mărturii imaginare și chiar falsificarea filmulețelor pentru a evidenția câștiguri inexistente.

Este bine să eviți să plătești pentru ponturi pentru că nu prea ai cum să știi cine spune adevărul și cine minte, până când nu plătești câteva luni la fiecare serviciu pentru a vedea care este realitatea. Dacă ești dispus să pierzi bani încercând numeroase servicii până când vei găsi unul onest și eficient, nu ai decât, însă în acest mod vei încuraja escrocii din această industrie să rămână în continuare activi. De aceea, rămân la părerea că cele mai bune ponturi la pariuri sportive sunt cele gratuite, care sunt bine documentate și care afișează o evidență onestă în timp real a tuturor ponturilor jucate, cum este cazul tipsterilor de pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori de la noi din țară.

 

 

Acum, dacă ne-am pune în pielea vânzătorului de ponturi cinstit, am observa că misiunea acestuia este una extrem de dificilă. Chiar și cei mai buni pariori din lume mai nimeresc câte o lună în care au bilanț negativ. Totodată, majoritatea consumatorilor din această industrie sunt persoane grăbite, care vor rezultate imediate și care, de cele mai multe ori, au așteptări nerealiste.

De multe ori se întâmplă ca respectivii cumpărători de ponturi să nu respecte mizele dictate de furnizor și astfel clientul să se trezească cu banca golită înainte de finalul lunii. În alte situații, se poate întâmpla ca respectivii să nu mizeze la timp și să piardă evenimentul sau efectiv să parieze cu o mare întârziere pronosticurile propuse, rezultând în cote și câștiguri mult mai mici. Ideea este că, pot apărea numeroase situații neplăcute în relația dintre furnizorii contra cost de ponturi și clienții lor. În plus de asta, gândiți-vă ce reputație proastă au cei care se ocupă cu așa ceva, fapt pentru care și cei onești sunt de multe ori acuzați pe nedrept.

Din această cauză, pentru a-și lua o marjă de protecție, vor include anumite clauze care pot părea suspicioase pentru necunoscători, cum ar fi prelungirea abonamentului cu o lună gratuită în caz că o lună calendaristică se încheie cu bilanț negativ.

 

 

Un alt risc pe care și-l asumă cei care cumpără ponturi este că furnizorul poate efectiv să prindă chiar și o serie neagră de două sau trei luni de zile, efectiv pentru că respectivul tipster traversează o fază de variație negativă. În lipsa unei strategii extrem de precaute de money management, o astfel de experiență poate duce la faliment. Dacă tipsterul te-ar fi sfătuit să mizezi 1% din bancă pe fiecare pariu, poate că nu ai fi fost mulțumit de potențialul câștig și nu ai fi acceptat serviciul, așa că probabil de cele mai multe ori joci ceva mai mult de atât.

Una peste alta, cred că ai înțeles de ce e mai bine să eviți această zonă, dacă nu vrei să iei nici o țeapă și să nu ai așteptări false. Până la urma, una este să pierzi pe barba ta și alta este să pierzi bani jucând predicțiile altcuiva pe care îl plătești să-ți furnizeze predicții bune.

Decât să virezi fonduri către diverși escroci, sperând să dai lovitura și să prinzi un câștig fabulos, mai bine folosești acei bani pentru a juca la pariuri sportive. Betano, Unibet, Betfair, Sportingbet și Netbet sunt agențiile de top licențiate în România recomandate de specialiști. Descoperă ofertele și punctele forte ale fiecăruia răsfoind recenziile lor de pe site-ul comunității pariorilor din România!









Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button