UTA Arad

UTA și FRF au bătut palma, arădenii vor fi transmiși pe Digi Sport și acasă! Debutul e duminică, cu Pandurii





Zece etape a durat embargoul clubului fanion a Aradului pentru televiziunea națională ce produce meciurile ligii secunde la fotbal. Din comunicatul oficial al clubului fanion al Aradului se înțelege că există o înțelegere recent încheiată cu Federația Română de Fotbal, care a negociat în numele grupărilor de ligă secundă vânzarea drepturilor TV pe anul competițional 2017-2018. ”În primul rând, trebuie să specificăm faptul că în speța drepturilor TV am discutat doar cu reprezentanți ai Federației Române de Fotbal, niciodată direct cu partenerii media. În urmă cu două săptămâni, clubul nostru a ajuns la o înțelegere cu FRF pentru televizarea meciurilor pe care echipa noastră le va disputa pe teren propriu în acest an competițional. Această înțelegere e benefică clubului UTA, cât și sponsorilor noștri. Aceștia din urmă vor avea o mai mare vizibilitate pe posturile cu acoperire națională, iar clubul nostru a ținut cont de acest aspect în negocierile purtate cu Federația Română de Fotbal”, e poziția oficială a clubului FC UTA Arad.

Așadar, chiar din runda cu numărul 11, Digi Sport 1 va transmite din nou un meci în direct de pe arena „Otto Greffner” din Șiria. Inițial, arădenii ar fi dorit ca ora de start a partidei cu Pandurii Târgu Jiu, de duminică, să fie 13,30, dar televiziunea a mutat-o la 15,30. Ziua de duminică a fost aleasă de stafful tehnic al „Bătrânei Doamne” în ideea de a avea o zi în plus pentru recuperarea forțelor „cheltuite” cu prilejul partidei de Cupă, de miercuri, de la Sebiș.

20 comentarii

  1. Ma bucura acest lucru doar pentru ca stiu ca sunt cativa sufletisti care nu pot sa vina la meci pentru ca sunt in afara tarii sau in alte orase. In rest..ma lasa rece ca ne fac iar program pe maruntis pe langa ca suntem destul de impiedicati in acest sezon.

    0
    0
  2. Dupa cum a jucat UTA pana acum in acest campionat, este un privilegiu pt. ea sa fie televizata… Sa speram ca isi va reveni si va urca in clasament pt. a deveni iarasi justificat pretendenta la promovare. Haide UTA!

    0
    0
  3. Si daca e atat de benefica televizarea(si pentru club si pentru sponsori) doar acum au aflat cei din conducere?

    0
    0
  4. Un zvon pe la București. În 2018/19 ar intra 4 echipe în A. Asta și pentru că în B. vor veni U.Cluj,,Petrolul și altele. Se pune în teorie problema pentru NATIONALA . Atunci când div.A era mai mare și performanțele țării au fost mai bune !!Poate termină și Falcă stadionul. !! O. UTA plecata pe alte meleaguri la div.A mie personal mi s-ar fi părut o umilință mai mare decât inca un an la B. !!

    0
    0
    1. Toți jucătorii echipei U T A nu vor face economie la efortul necesar câștigării partidelor viitoare. Vor fi văzuți de fanii din toată țara fapt pentru care vor da totul pentru a nu desminte încrederea primită. Faptul că vin de pe loc retrogradabil și vor promova în liga 1 va duce la creșterea numărului de fani și va demonstra valoarea de necontestat a jucătorilor. Cea mai mare satisfacție a fanilor este victoria celor susținuți.HAI U T A !

      0
      0
    2. Cu respect d-le Ionescu…Nu este zvon despre dorinta revenirii la 16-18 echipe.Se doreste de cativa ani!
      Daca bine imi aduc aminte,Iordanescu sen.,a fost initiatorul reducerii la 14 echipe,dar si pe considerente economice,pe cand fotbalul intern era in declin,chiar si conducatorii echipelor de top,au votat „pentru”!Cam tot pe atunci,se trecea la 2 serii de divizie secunda!
      Atfel,si datorita legilor,liga 1,s-a umplut de echipe de Ilfov,sau de cartier!
      Nu prea cred ca se doreste revenirea la sistemul vechi,dupa cum scrieti,pt Petrolul,Cluj,etc….
      Dar intr-o lume nebuna,cand doar diriguitorii isi vad interesele,nimic nu m-ar mira!

      0
      0
  5. Ar mai fi o varianta prin care se poate ieri din criza. La primul meci, suporterii sa ii impinga de la spate pe jucatori indiferent de cum joaca. Acestia, vazand reactia publicului, imposibil sa nu se dedice si sa dea totul.

    0
    0
  6. Pai la inceput nu ziceau ca e sub demnitatea lor sa accepte o oferta atat de jignitoare, ca brandul UTA atrage telespectatori si ca nu vor ceda sub nicio forma ?Si dintr-odata surpriza: vor fi televizate meciurile de acasa. Poate ca oferta o fi crescut substantial si asta i-o fi determinat sa se razgandeasca?. Amatorism!

    0
    0
    1. Sau poate ca: (1) sunt pe loc retrogradabil si nu se mai afla in postura de a pune conditii (2) sponsorii care au decartat banii sunt nemultumiti – asta cu ne-am gandit la ei cand am acceptat e buna de tot. Mai degraba au facut aia presiuni (3) daca nu se vede UTA pe tv, nu prea ai sanse sa ii vinzi in vara pe Toma, Dinculescu sau altii.

      0
      0
  7. Din pacate ni se arunca ca au acceptat pt a creste cota sponsorilor etc, dar de ce nu se,spune si ca asa,va face banuti iubitorul de fotbal aradean meszar ca daca uta nu era,la tv mai greu se vindea denis si adrian , ca,vede o tara intreaga evolutia unor juniori pe care spera sa i vanda sa faca un banut asta nu se spune in comunicat

    0
    0
  8. nema coloana vertebrala! ei nu se vand pt maruntis:))) va spun eu pe ce au mizat ei…faptul ca utistii vor umple el monumental otto greffner, si din bilete vor castiga mai mult…vazand ca si fara sa fie transmis nu merg mai mult de 500 de oameni cu tot cu abonati, au dat-o cotita cu asta cu sponsorii…tot pt maruntis au cedat si clauza lui Man, sanchi pt binele jucatorului..na las ca va programeaza digi meciurile dupa bunul plac, daca v-ati lacomit la cateva sute de euro de la tesari..

    0
    0
  9. Nu au acceptat sa fie televizați ca sa nu se vadă măgăriile pe care le pregăteau ca sa promoveze…acum ca nu mai au șanse,nu e rau sa mai ciupească ceva de la Digi!

    0
    0
    1. …deci vom vedea meciurile la TV datorita jucatorilor? Ei ar avea interesul sa fie cat mai vizibili doar daca joaca bine! Sa speram ca o vor face…:)

      0
      0
  10. ce sa vedem la epavele astea ca ne fac de ras sa vada tota tara ce epave ne duc spre liga 3 las ca la anu da digi derbiurile cu sebis lipova si cermei

    0
    0
  11. Daca nu mancam cozonaci inmuiati in miere,buni or fi si pesmetii!
    Despre coloana noastra vertebrala nu mai are rost sa discutam,ma mira insa nonverticalitatea lui Teszari!Nici de-al naibii nu mai televizam UTA!
    Poate ca este exact reversul medaliei!Arbitrii nu numai ca nu ne-au avantajat,ba dimpotriva,ne-au cam dat-o la fiecare faza discutabila!Asta nu schimba cu nimic prestanta jenanta din primele 10 etape!

    0
    0
    1. Haha, am ras la partea cu Teszari. That’s not how things work. Mi-l si imaginez pe Teszari stand seara in pat gandindu-se daca, totusi, nu ar fi o idee buna ca Digi Sport sa televizeze meciurile de la Siria.

      0
      0
  12. Am negociat la sange ca Digi 24 sa relateze cel putin 30 de minute pe saptamana despre marile mele ctitoriri, altfel nu-i las sa transmita regalul fotbalistic de la Siria.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button