Fotbal judetean

Urcat din Liga 5-a, Dan Mâneran și-a pus amprenta pe startul bun de sezon al ineuanilor: „Putem termina în Top 4”

Cele 16 goluri, dar și multitudinea de pase decisive reușite stagiunea trecută la Olimpia Bocsig, l-au recomandat pe Dan Mâneran pentru o aventură în Liga 4-a. Vecinii de la Ineu i-au oferit o înțelegere, un rol important în alegerea făcută de fotbalistul de bandă avându-l și fratele mai mic, Dennis, care a bifat destule minute în primul eșalon județean la numai 15 ani.

Dan Mâneran și-a adus deja aportul la startul destul de bun de sezon al Ineului, cu cinci goluri în șapte runde, ultimul dintre ele sosind sâmbăta trecută, la Horia, cu CS Glogovăț. „Am crezut că o să fie mai grea trecere de la Liga 5-a, dar până acum m-am descurcat bine, zic eu. Cu Vladimirescu a fost un meci destul de greu, dar am stat bine în teren, ne-am apărat exact, iar diferența am făcut-o pe contraatac, pe viteză. Mă bucur că am înscris, dar și mai mult mă bucur pentru fratele meu mai mic, care e la început în fotbal și poate avea o carieră adevărată în fotbal. Nici eu nu sunt tocmai bătrân la 24 de ani, dar am un loc de muncă din care – practic – trăiesc, iar la fotbal vin cum pot”, spune surpriza plăcută a Ineului în startul stagiunii, care – de altfel – a făcut și faza de 0-2 la Horia, oferindu-i bucuria golului fratelui său.

Mâneran se află la a doua aventură în Liga 4-a, după cea din urmă cu trei ani la Sebiș II. „Atunci echipa s-a retras în timpul campionatului, acum avem stabilitate și un grup bun la Ineu. Personal, mă motivează mult Vasi Georgiu, e un exemplul  pentru toată lumea cred. Când îl vezi cât aleargă și cum joacă la 37 de ani, încerci să ții pasul cu el și să-ți aduci și tu contribuția cum poți mai mult la rezultatele echipei. Eu zic că putem termina acest campionat în primele patru echipe, căci avem cu ce”, a adăugat fotbalistul, care a ridicat la patru numărul bocsiganilor din lotul lui CS Ineu, alături de fratele său, Denis, a portarului Pușcaș și mult mai experimentatul Marcel Ponta.

Comentarii Facebook

8
0

3 comentarii

  1. Adevarul ca pe langa pusti de acolo potrivit e vasilica omul care da tonul , hulbar un fundas ce cu o pregatire zilnica ar juca si la div c, gligor toti din arad il stiu are un juniorat numai are kg din urma cu cativa ani dar nu te iarta in fata porti , fiind cris, santana, pecica clar primele 3 loc 4 se lupta multe pt el insa un 4-6vor fi lejer

    0

    0
  2. Am văzut în meciul cu uta si un fundaș dreapta la ineu destul de bun pentru liga 4,plus acest Maneran si Zdremtan care si ei sunt peste nivelul ligi a 4

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close