Gloria Lunca Teuz Cermei

Cermeiul merge după puncte la Jimbolia, dar nu subestimează „lanterna”: „Vom avea în față copii talentați, care-și vor vinde scump pielea”

După o săptămână de pauză, Lunca Teuz Cermei se întoarce în arenă pentru a mai pune puncte în clasamentul seriei a IV-a a Ligii 3-a. Prilejul apare pe terenul „lanternei roșii”, Mama Mia Becicherecul Mic, singura echipă ce e pe zero după șase runde, cu mențiunea că și ea a stat deja în acest tur.

Mai mult, timișenii au un singur gol înscris după 450 de minute și nu mai puțin de 19 primite, așa că teamul din Țara Sămădăilor e încurajat să meargă la victorie vineri după-amiază. „Sigur, văzând linia lor de clasament, nu ar trebui să ne mulțumim decât cu cele trei puncte. Evident, dorim să câștigăm, mergem hotărâți, dar nu va fi un meci ușor. Vom avea în față copii tineri, talentați, de la Școala de Fotbal a lui Marcel Băban și își vor vinde scump pielea”, a spus Radu Anca, antrenorul „alb-roșiilor”.

Mama Mia i-a surprins pe cermeiani chiar în prima etapă a returului stagiunii trecute, cu un 1-0 pe arena „CFR”, dar datele problemei par schimbate acum. Cermeiul pare a avea un lot mai competitiv, în care ar trebui să revină și Diarra și Varga, fotbaliști accidentați în ultimele săptămâni, în timp ce echipa din Jimbolia are o medie de vârstă foarte scăzută pentru acest nivel. „Ne-a prins bine pauza de săptămâna trecută, ne-am mai pus la punct un pic cu pregătirea, am făcut și un amical cu Păulișul și a mai trecut și o etapă din suspendarea lui Cotoc, mai are de stat doar weekendul acesta. Mă bucur să-i am din nou la antrenamente pe Norgy Varga și pe Diarra, restul băieților sunt și ei bine, nu mai avem probleme de lot pentru meciul de vineri”, a mai anunțat Anca.

Bodea – Rogojan, Varga, Nistor, Suslak – Mager, Ianc, Buia, Diarra – Sulea, V. Brândușe ar putea fi „unsprezecele” cu care Cermeiul va aborda deplasarea de la Jimbolia, de vineri, de la ora 15.

 

Comentarii Facebook

1
0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close