Fotbal judetean

„Sir Alex” Radu George, înlocuit de „Ole” Roșca pe banca Mailatului: „Din când în când, e nevoie de un șoc”

Mandatul celui mai longeviv antrenor al unei echipe fotbalul județean s-a încheiat oficial astăzi. Radu George o părăsește pe Voința Mailat după 11 sezoane în care i-a menținut mereu pe „alb-verzi” în Liga 4-a, lucrând în general cu jucători tineri, printre care și Ciprian Rus, fost fotbalist în Liga 1, la ASA Târgu Mureș.

Și startul acestui campionat a fost promițător, dar cele trei eșecuri consecutive, 0-7 cu Pecica, 2-4 cu Săvârșin și 0-3 cu Nădlac, i-au fost fatale fostului fundaș al UTA-ei. „Mulți nu mă cred că spun că-mi doresc să câștigăm fiecare meci și să tragem la locul 1. Dacă nu îți propui mereu acest lucru nu are rost să faci fotbal. Pe de altă parte, știm că avem lipsurile noastre, dar ultimele rezultate au fost chiar slabe. De aceea, am discutat cu Radu George și am decis să ne despărțim pe cale amiabilă după atâția ani de colaborare excelentă. Îi mulțumim pe această cale, Radu e un profesionist, nu degeaba a fost cel mai longeviv antrenor la o echipă arădeană. Dar, din când în când, e nevoie de un șoc, de o schimbare”, ne-a mărturisit Laszlo Molnar.

Președintele Voinței a anunțat și numele noului „principal”. „Mihai Roșca e noul antrenor al Mailatului, având ca obiectiv pregătirea la victorie a fiecărei partide. O să încercăm să mai îmbunătățim și lotul de jucători, deși e puțin greu în această perioadă”, a mai spus Molnar.

Roșca revine pe banca unei echipe județene, după ce s-a despărțit de Crișul Chișineu Criș, cu care a ratat la mustață câștigarea precedentei ediții a Ligii a 4-a. Cât despre profesorul Radu George poate fi comparat ca și fidelitate și continuitate pe banca unei echipe cu managerii fotbalului englez, Sir Alex Ferguson (Manchester United) sau Arsene Wenger (Arsenal).

Comentarii Facebook

3
0

2 comentarii

  1. Mailatul a gresitRadu George este un om de caracter, la Mailat nu prea a avut jucatori, Eu cred ca Mailatul i-a facut un serviciu lui Radu George. care,acum are ocazia sa arate in alta parte ca a gresit stand prea mult la Mailat

    1

    0
  2. O pierdere pentru Mailat,Radu George este un om de milioane,antrenorul cu cel mai bun simt,dar ce sa spun,un om prea bun pentru fotbalul asta ce il avem aici,oricum este tanar,puternic si sunt convins sa ca o sa arate ce poate in alta parte.

    0

    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close