UTA Arad

Boakai, singurul utist care a reușit mai mult de un gol în amicalul de la Ghioroc

Cristi Todea a „colorat” ciclul de pregătire al derby-ului de duminică printr-un amical disputat, în această după-amiază, în fieful Podgoriei Ghioroc. Trupa din Liga a V-a a fost condusă din teren de fostul fundaș al UTA-ei din perioada anii 90-2000, Costel Bogoșel, în prezent antrenor la UTA U19.

A fost ocazia pentru utiști să-și regleze angrenajul, iar veștile bune au apărut din partea juniorilor Ionuț Tănase și Victor Prună, amândoi prezenți într-un meci după perioade destul de lungi de accidentare. S-a remarcat și canadianul Boakai, autor al unei „duble”. Mijlocașul de culoare s-a implicat mult în joc, a cerut în permanență mingea și chiar a luat ochii, dar la fel de adevărat este că a intrat pe teren după pauză când Ghiorocul, și așa net inferioară din punct de vedere tehnic, acuza și probleme fizice.

Pentru statistică, a fost 10-0, cu goluri marcate de Toma, Curtuiuș, Asani, Cârstocea, Boakai (2), Hlistei, Prună, Manea și Păcurar. La comanda lui Todea a fost aproape tot efectivul, minus Florea – menajat, Stahl și Burlă – ultimii doi s-au antrenat separat.

Primul act a fost abordat de UTA în formula: Grahovac – Adili, Iuga, Ciucă, Asani – Tănase, Cârstocea – Strătilă, Toma, Buleică – Curtuiuș. În a doua parte: Barna – Manea, Scutaru, Filaret, Dinculescu – Polgar, Jorza – Păcurar, Prună, Hlistei – Boakai.

Ghiorocul a răspuns cu: Bărgău – M. Sîrbu, Bogoșel, Sabău, Purda – Rădoi, Andrași, Lazăr, Juravle – R. Sîrbu, A. Voica, plus Stan, Culda, Leric, Gorincu și Popi. Președintele Robert Lovasz nu a evoluat în amicalul de lux al ghiorocanilor, fiindcă s-a ocupat de repriza a treia, desfășurată la Pensiunea Konak.

Comentarii Facebook

7
0

8 comentarii

 1. Perfect!Acesta este un amical,joc de rodaj,fara oase rupte!Organizati cat mai multe!
  Din ce cauza spuneti Boakai UTA-ist?L-ati inregimentat?Va fi foarte complicat!
  Cine i-i va elibera cartea verde?Se spune ca are o gramada de impresari!Am fost la meci.Nu poti sa-ti faci o parere directa,pt ca am asistat la un protocol de Duminica!Am vazut doar pofta de joc,imbucurator pana la urma!
  Mi-a placut legarea paselor pe jos in prima repriza.A 2-a repriza insa,nu m-a convins deloc!Pt ca Ghioroc-ul au fost doar jaloane!
  Si intreb acum:in ce belele ne scaldam acum, aveam nevoie de „repriza a 3-a”?
  Poate ca pentru destindere!Trebuie si asa ceva!O fi!
  Hai baieti!Capul sus cand intrati pe teren!Nu cu ochii la sireturi!
  Iesim noi si de aici!Nu este Dracul atat de negru!

  11

  7
   1. Nu este mare lucru!Rugati un nepot sa va ajute:sa va seteze telefonul sau calculatorul,a sa fiti semnalizat imediat ce apare o stire noua!
    Succes!

    2

    0
    1. Esti prost?

     Ghiorocul a răspuns cu: Bărgău – M. Sîrbu, Bogoșel, Sabău, Purda – Rădoi, Andrași, Lazăr, Juravle – R. Sîrbu, A. Voica, plus Stan, Culda, Leric, Gorincu și Popi. Președintele Robert Lovasz nu a evoluat în amicalul de lux al ghiorocanilor, fiindcă s-a ocupat de repriza a treia, desfășurată la Pensiunea Konak.

     1

     0
 2. Asteptam un meci cu spicul olari, e bine ce se vrea un rodaj niste trasee de joc insa sincer decat cu liga a 5, 6 mai bine jucau cu a lui sandu gaica aia barem puteau alerga tot meciul copii

  16

  2
 3. Meciuri de pregătire pt. echipe neformate nu. sunt spectacole .De multe ori trebuiesc oprite și atenționat jucătorul ,reluată faza și tot așa . Te duci la meciul antrenament că îți place echipa ,mediul ,jucătorii restul e bucătărie interna. Sa vezi cum e o repetiție la teatru,care e. tot spectacol!!De zeci de ori intra ăla cu tava și regizorul îl mai pune odată !! Traseele ,lovituri libere și tot ce ne place noua ascund zeci de ore de munca. !!Protagoniștii sunt cu miile in frunte cu MESSI !!

  8

  0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button
Close
Close