Arhivă articole

octombrie 2017
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Obiectivul UTA-ei Under 19 la „republicani”: „Victorii pe linie și jucători cât mai pregătiți pentru competițiile de seniori”


CFR Cluj a barat accesul juniorilor mari ai „Bătrânei Doamne” în noua ediție a Ligii Elitelor. Totul s-a decis într-un singur meci, returul dintre cele două formații de la Arad, unde „feroviarii” de pe Someș au deplasat tot ce au avut mai bun și au câștigat fără probleme, cu 5-0. „Pe cât de frustrant pe atât de incorect a fost ceea ce am pățit. Nu înțelegem de ce CFR-ul a ajuns în seria noastră preliminară, din moment ce toate echipele din Cluj, Ardealul și LPS și împrejurimi au fost într-un alt campionat. Oare ce interese au fost ca UTA sau CSU Craiova, formații ce au participat de la bun început în Liga Elitelor, având rezultate excelente să rămână pe dinafară? Din păcate, a existat o diferență importantă de valoare, dar mai ales de experiență, între noi și CFR Cluj, dar totul e istorie acum”, încheie paranteza preliminară de la Elite Mihai Petcuț, unul dintre tehnicienii UTA-ei Under 19, alături de Costel Bogoșel, Adi Ungur și Sandu Țamboi.

Așadar, Sabău et. comp. vor evolua în campionatul național de republicani, acolo unde, pe lângă formațiile pe care le-au întâlnit și bătut deja în preliminarii: LPS Oradea, Luceafărul Oradea, LPS Sebș și Unirea Alba Iulia, au mai intrat Sticla Arieșul Turda, LPS Târgu Mureş și Dacia Orăștie. „Patru dintre adversarii noștri sunt binecunoscuți de noi, pe restul urmează să-i descoperim. Oricum, ne dorim victorii pe linie în cele 14 etape ale sezonului regulat, dar și să ne pregătim cât mai bine jucătorii pentru competițiile de seniori. Vorbesc în special de cea care activează în Liga 4-a, unde vom da etapă de etapă jucători și, poate, și Liga 2-a. Copiii trebuie să realizeze că au un mare avantaj că la prima echipă sunt antrenori arădeni, iar Cristi Todea chiar a venit la destule meciuri ale noastre și cunoaște destul de bine <<marfa>>. Sperăm să avem un weekend bun pe toate planurile, deși suntem conștienți că nu va fi simplu la câte probleme de lot avem”, a adăugat Petcuț.

Într-adevăr, e greu de crezut că pentru disputele cu Mailat (de sâmbătă, din Liga 4-a) și LSP Sebeș (din prima rundă a „republicanilor” de duminică, de la ora 12) vor putea fi folosiți Lezeu, R. Petcuț și L. Bodri, toți cu probleme de ordin medical. În eșalonul patru, nu vor mai activa nici Gligor (care a câștigat litigiul de la FRF și e liber de contract) și Dobrean, plecat la Cluj.

FOTO: UTA Media Design

1
1

Un comentariu la articolul: “Obiectivul UTA-ei Under 19 la „republicani”: „Victorii pe linie și jucători cât mai pregătiți pentru competițiile de seniori”

  1. Este ridicol sa te scuzi, cind pierzi acasa cu 5-0 de repartizarea in serie. Un lucru este sigur, in loc sa isi vada barna din ochii proprii, antrenorii de la UTA cauta vina (…paiul..), ….la Bucuresti. Un alt lucru este sigur, ca ,la conditiile de la Arad, echipa nu are rezultate pe masura asteptarilor. Pai..nu v-ati fi intalnit oricum cu CFR , daca jucati, …la aceiasi categorie de varsta ? Schimbarea des,a antrenoruilor la copii e contra productiva, la fel si necompletarea loturilop54r cu tinerii buni din judet, sau din vecinatati.. Si asta tine./..tot de o conducere,…cam neprofesionista

    3

    -1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.