UTA Arad

S-a intrat în weekendul marelui derby cu Poli: Fanii arădeni își mobilizează favoriții la ultimul antrenament și fac deplasarea cu autocarele la Timișoara!





Suflarea „roș-albă” a intrat în linie dreaptă pentru derby-ul de la Timișoara. Mai sunt mai puțin de 48 de ore până când fanii „Bătrânei Doamne” vor descinde din nou pe la Timișoara, cu mențiunea că, de data aceasta, se va evita plimbarea pe străzile orașului. Fiindcă nu s-a putut găsi nici un tren personal programat în așa fel încât să fie inclus în program și tradiționalul marș de la Gară la stadionul „Dan Păltinișanu”, deplasarea se va face cu autocarele, iar plecarea va fi din fața stadionului UTA, din Calea Aurel Vlaicu. Întâlnirea suporterilor arădeni e programată duminică, la ora 11, lângă stadion. În funcție de câte persoane se strâng în deplasare, liderii galeriei vor da noi detalii despre ceea ce se va întâmpla efectiv în peluza timișoreană. Deocamdată, fanii arădeni sunt îndemnați că, odată ajunși pe stadion, să ocupe zona de deasupra intrării în sectorul oaspeților pentru a lua parte la afișarea coregrafiei.

Biletele pentru meciul ASU Poli Timișoara – UTA Arad, programat duminică, 15 octombrie, de la ora 15,30, mai pot fi achiziționate de la Sediul clubului UTA (Calea Victoriei, nr. 20) sâmbătă, între 10:00 – 12:00 și de la Old Lady’s Pub (strada Poetului, nr. 5) azi, până la ora 21 și sâmbătă, între orele 17:00 – 21:00.

În fine, membrii galeriei utiste au sunat adunarea cu mic cu mare pentru mâine după-amiază, la ultimul antrenament al favoriților înainte de derby. Aceasta va avea loc la terenul din Sânnicolau Mic, începând cu  ora 15,30, scopul fiind transmiterea către jucători a mesajelor mobilizatoare. ”Vrem să le transmitem băieților ce simțim și ce ne dorim cu ocazia ultimului antrenament dinaintea meciului cu Poli Timișoara. Avem nevoie de sprijinul tuturor pentru a demonstra cât de mult contează acest meci pentru Arad, așa că vă rugăm să distribuiți acest mesaj mai departe prietenilor și cunoscuților! Pentru noi doar UTA contează!” – se scrie în comunicatul celor de la Suporter Club UTA.

4 comentarii

  1. Noi ne agitam ca sa motivam echipa si trogloditii cimisoreni se injura unii pe altii!Le-a dat-o FRF-ul programati intre ei!Ca se le mai treaca trufia si figurile din cap!
    Distractie maxima cu Johnny Popa si cu al sau Robu,care si-a rezervat celula de lux cu Falca!Nu stiu momentan care va fi DURUl si care DURU-DURU?Se descurca ei!
    Intrati pe site-ul lor „Tion.ro”!Dati-le din toata inima!Si ei intra la noi!
    Mergem!Cum sa nu mergem?Bineanteles ca mergem!

    0
    0
  2. cati merge(m)/ti? 200?:)))). Jucatorii astia, cu atitudinea din startul campionatului nu ne merita.

    0
    0
  3. Daca ma injurati o va intoarceti pe jos, iar la Siria o mai ajungeti doar daca va rupeti masinile personale. UTA SUNT EU! RUIE MOBU!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button