VI-FE se îmbracă în „galben-negru” în deplasare

VI-FE se îmbracă în „galben-negru” în deplasare

E perioada noutăților la Victoria Felnac. Schimbarea președintelui a venit la pachet cu prima victorie în campionat după două luni de zile, semnată chiar Oliver Felnacichi, pentru ca astăzi, divizionara a patra să intre în posesia unui rând nou nouț de echipament.

Marca „Luanvi”, tricourile „galben-negre” și șorturile negre au fost sponzorizate de Silviu Turc, în baza relației de amiciție cu Dan Cuedan. „Avem o relație veche de prietenie, ne-a mai sprijinit și la Pîncota chiar în sezonul promovării în Liga 2-a, dar și după aceea. A aflat că-mi doresc să fac lucrurile să meargă la Felnac și m-a surprins cu acest echipament, ce e foarte binevenit în meciurile din deplasare”, a spus antrenorul lui VI-FE.

După succesul de sâmbăta trecută cu Mailatul, felnăcanii au sărit două locuri (până pe 12) în clasamentul Ligii a 4-a la fotbal, iar în weekend speră la un rezultat pozitiv și la Șimand. În plus, trupa lui Cuedan mai are de jucat și cu Frontiera Curtici, meci restant din etapa a zecea.

Facebook Comments
5
0

5 comentarii

  1. Avatar

   TU Adri ai facut ceva vreodata pentru semenii tai ? Sau doar comentezi ca esti un frustrat ?

   5

   1
   Răspunde
 1. Avatar

  Tastezi tampenii . Silviu chiar iubeste sportul si ajuta multe echipe . Ca unii au fost nesimtiti si s-au laudat cu lucrurile luate de el ca ar fi de la ei mi se pare normal sa fie deranjat omul .

  8

  3
  Răspunde
 2. Avatar

  un om ce iubeste sportul,felicitari si pentru medalie la cel mic

  7

  1
  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.