26/11/2020

sportarad

stiri sportive din judetul arad

UTA, pentru a patra oară în acest an pe „Dan Păltinișanu”: Meciul cu Ripensia se joacă miercurea viitoare, în nocturnă

Într-un singur an calendaristic, echipa fanion a Aradului ajunge să joace patru meciuri oficiale în „fieful” dușmanului istoric. După returul cu ASU Poli din campionatul trecut (scor 3-0) și turul cu aceeași formație din prezenta ediție (1-2), dar și prima manșă a barajului de menținere/promovare în Liga 1 cu ACS-ul lui Ionuț Popa (1-2), UTA va juca și împotriva Ripensiei Timișoara pe arena „Dan Păltinișanu”.

Partida din cadrul etapei a 16-a a ligii secunde la fotbal (intermediară) e programată peste exact o săptămână, miercuri, 8 noiembrie. Primul fluier va fi dat la ora 19.00, în nocturnă, iar meciul va putea fi urmărit în direct și pe micile ecrane, la Digi Sport 1 și Telekom Sport.

„Ripi” și „Bătrâna Doamnă” au în total, în palmares, zece titluri de campioană ale României. Timișorenii, patru, iar arădenii – șase, așa că din acest punct de vedere vorbim despre „ciocnirea” celor mai titrare grupări din Vestul țării încă viață. Totuși, Ripensia – UTA nu va putea atinge audiența unui derby al Vestului, chiar dacă meciul se joacă pe „Marele Oval”.

11
0
%d blogeri au apreciat: