UTA Arad

Dulca: „,Am dominat 80% din meci, sunt extrem de fericit pentru cele două victorii la rând”





Deși era și încă este pe loc retrogradabil, Luceafărul Oradea s-a dovedit mai puternică decât UTA în această dimineață, la Șiria. Pe lângă cele trei goluri, formația de pe Crișul Repede și-a creat și alte ocazii extrem de periculoase, având – printre altele – și două bare prin Rusu (omul meciului) și Antohi.

Chiar dacă finalul i-a aparținut clar UTA-ei ca și posesie și presiune pusă pe careul advers, succesul orădenilor e, totuși, meritat. „Sunt extrem de fericit pentru cele trei puncte, dar și că am legat două victorii la rând. Îmi pare rău pentru UTA, o echipă la care ţin, la fel ca și la U. Cluj, Rapid, Petrolul sau Farul, cu suporteri adevărați care fac mai frumos fotbalul. Am dominat 80% din meci, cu mici excepții pe final. Se spune că 2-0 e cel mai periculos scor, dar, iată, că pentru noi și 3-0 e periculos. Nu am mai fost lucizi pe final, sunt supărat că am luat două goluri, dar, până la urmă, contează rezultatul. Degeaba am jucat bine și cu alte ocazii, dacă nu am câștigat sau chiar am pierdut”, a precizat Cristi Dulca la finalul disputei câștigată de echipa sa cu 3-2, la Șiria.

Deși a fost ziua de naștere a utistului Mădălin Ciucă, cei care au avut motive de sărbătoare au fost orădenii, care, printre altele, au scandat: ”Să vină banii la băieți!”. Explicațiile le-a dat Dulca: „Ni s-a promis o primă  înainte de acest meci, e foarte important că oameni potenți financiar din Târgu Jiu au decis să investească în fotbal și să cumpere Luceafărul, iar Oradea continuă să aibă echipă la nivelul Ligii a 2-a. Suntem cu salariile la zi, iar sportiv și ca organizare suntem pe drumul cel bun. Sper să reușim să mai facem și niște transferuri în iarnă, căci și azi am avut doar 16 jucători apți”. 

Acumulând 13 puncte în clasament, Luceafărul e la doar trei lungimi de undă de un loc ce asigură salvarea de la retrogradare.

FOTO: UTA Media Design









4 comentarii

  1. Domnule manager, am spus mai devreme ca graba strica treaba !!! Uitati-va va rog frumos la titlul acestui articol, citez ” Dulca: AM DOMINAT 80% DIN MECI, EXTREM FERICIT PENTRU CELE DOUA VICTORII LA RAND ” inchei citatul. ??? !!!

    0
    0
  2. ASTA DA ANTRENOR, in care ,cu niste jucatori neansemnati ,cu cinci titulari accidentati, au reusit cu brio sa castige si inca cum, printr-o maniera foarte lejera !!! Echipa UTA., este intr-o dedringolada totala de luni bune si iata ca mai mari conducatori ai clubului nu este in stare sa redreseze aceasta echipa care se chinuie de la o etapa la alta !!!

    0
    0
  3. Daca la tine acasa adversarul sustine ca a dominat 80 % din meci , inseamna ca esti praf, nu ai nici o tactica, asezare in teren, practic vorbim de experimente, asteptam demisia de onoare…

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button