Fotbal judetean

Lupta la titlu se încinge: Victoria Zăbrani – Crișul Chișineu-Criș 1-0





Liderul a ratat întâlnirea cu victoria pentru a doua deplasare consecutivă și, mai mult, a pierdut primul meci al sezonului. Zăbraniul, o formație măcinată de destule probleme de efectiv în această toamnă, a strâns cumva rândurile, s-a autodepășit și a produs surpriza.

La adăpostul celor 6 puncte diferență față de locul 2, Crișul a intrat cam pe călcâie în teren și le-a permis gazdelor să fie mai ofensive. Totuși, Modan  a avut prima situație de gol, printr-o reluare cu capul peste transversală după lovitura liberă executată de Gîlcă. A venit minutul 19 și odată cu el și deschiderea scorului. Zele și-a făcut o minge la marginea careului mare și a șutat precis în colțul din dreapta al porții lui Mucha: 1-0! Oaspeții au forțat egalarea, dar, până la pauză, au avut doar o singură ocazie mai clară. La un șut-centrare al lui Modan de pe dreapta, mingea a trecut prin fața porții fără ca nimeni să intervină. În rest, Victoria s-a apărat atent și a dezvoltat și câteva contre tăioase până undeva la 30-40 de metri de buturile adverse.

În repriza a doua, gazdele au fost cele care au început mai bine și au creat și ocazii clare. Mai întâi, Zele care a șutat în brațele lui Mucha, apoi Francescu a deviat cu capul peste transversală la două cornere și, în fine, Olariu l-a obligat pe Mucha să respingă în corner un șut la colțul scurt. Singurele șanse de egalare ale oaspeților au venit spre final, prin șuturi de la semi-distanță ce nu i-au creat foarte mari probleme experimentatului Irimia. Autorii lor, Drăgan și Gîlcă.

Meciul s-a încheiat cu victoria mică, dar extrem de prețioasă a Zăbraniului, care a redeschis lupta pentru titlu în Liga 4-a Arad, una dintre urmăritoare fiind chiar ea din acest moment. „Felicit jucătorii pentru atitudine, determinare și inteligență tactică, doar așa puteam câștiga. Am avut încredere și am în continuare în ei. Chiar dacă oaspeții au avut posesie mai bună și era și normal să se întâmple asta căci sunt liderii campionatului, plusul tactic a fost de partea noastră. Avem și noi problemele noastre, acum regretăm punctele pierdute așa cum le-am pierdut, dar e bine că am câștigat azi și asta e tot ceea ce contează azi. Sunt foarte fericit și dedic această victorie tuturor celor care sunt alături de noi în această comună și la acest club”, a menționat Adrian Abrudean, antrenorul Victoriei, care și-a și menajat golgheterul. „Flavius Băd este la 50% din potențialul fizic, risca o recidivă. Urmează un meci greu la Ineu și azi aveam nevoie doar de jucători 100% sănătoși. L-am ținut rezervă, dar ne-a ajutat pe final cu experiența lui”, a mai explicat „Știli”.

Dacă etapa trecută a fost ținut la pat de pneumonie, Zsolt Muzsnay a fost pe banca echipei sale la Zăbrani, însă nu a reușit să le dea un imbold suficient lui Modan et. comp, drept pentru care și-a și asumat responsabilitatea eșecului. „Felicit echipa adversă, în schimb noi am jucat mai slab. Eu sunt de vină, nu pot acum la cald să găsesc greșelile. Dar, vina este numai și numai a mea. Voi vedea unde am greșit și ce trebuie să fac pentru a evita pe viitor un astfel de joc”, a spus succint după meci fostul mijlocaș al Stelei.

Formații:

Victoria Zăbrani: Irimia – Strango, Lung, Francescu, Edu – Simion, Crișan – Filip (90 Varga),  Zele (77 Băd), Topai – Olariu (90 Farcaș).

Crișul:  Mucha – Fl. Drăgan, Al. Pavel, Teședan, Jude ( 68 Todea) – Hosu (46 Huțanu), Maghici, Clej (54 Borșa), Gîlcă – Cigan, Modan.

Arbitri: Dorinel Herțeg – Cristian Cășuț, Silviu Mocanu.

Observatori: Romulus Tănăsescu, Vasile Rad.

3 comentarii

  1. Asa se intampla cand iti desconsideri adversarul si crezi ca ai castigat meciul inainte de a incepe !!! Mai faceti un meci ca si asta si iar adio promovare !!!

    0
    0
  2. Nu au intrat pe calcaie a jucat tactic Zabraniul ffff bine si asta a facut ca meciul sa fie foarte greu pt chiseoani..
    Un meci ff bunt pentru liga a lV a .

    0
    0
  3. Cred ca adio promovare . Santana este marea favorita. Stiu ca acum veti rade dar nu uitati Santana daca nu pierdea 7 puncte anapoda era pe primul loc cu tot cu infrangerea de la Cris. Crisul are viata grea in retur . Merge la Pecica la Santana si Ineu.

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button