Fotbal judetean

Spectacol pentru câte un punct, gazdele – ghioniste în prelungiri: Șoimii Șimand – Victoria Felnac 1-1





Revanșa era cuvântul de ordine pentru șimăndani după umilința din etapa trecută de la Glogovăț (1-8). De cealaltă parte, Felnacul pare să se fi stabilizat odată cu schimbările la nivelul conducerii clubului, iar dovada a apărut și în această dimineață, în cadrul etapei cu numărul 11 a Ligii a 4-a.

Gazdele au început în ofensivă dispută, iar șutul Țigan a trecut puțin pe lângă poartă. În replică, „Soabi” Ghiță a pătruns în careu după o serie de trei driblinguri, dar șutul său a nimerit blocajul defensiv al celor de la Șimand. În decurs de doar 5 minute (15, respectiv 20) Ghergar a ratat din două fazde trase la indigo, după ce a scăpat singur în careu, dar a fost blocat de fiecare dată de Șoltesz. Același portar al celor de la Felnac a scos de la colțul lung o lovitură liberă de la 20 de metri executată de Faur, iar cele două echipe au intrat la egalitate la cabine.

În actul secund, oaspeții au ieșit mai mult la joc, iar acest lucru s-a văzut. După 20 de minute de la reluare, Herlo a luat o acțiune pe cont propriu pe partea dreaptă, a centrat în careu, iar Gabor a împins mingea în plasă de la 6 metri. Șimandul a trecut din nou la controlul jocului, iar egalarea a venit în minutul 74, de la Noaică. Mărcuș a insistat în careu la un balon, a centrat în 8 metri, de unde fostul mijlocaș al Socodorului a reluat cu capul la colțul scurt.

Meciul s-a aprins și maiu mult odată cu eliminarea, pentru cumul de „galbene”, a lui Baroti. Gazdele și-au întețit presiunea, cu acțiuni ale lui Ciubăncan, Ghergar sau Mărcuș, care însă l-au găsit  mereu pregătit pe Șoltesz. Oaspeții puteau da lovitura la două contraatacuri purtate de Dachin sau Gabor, însă cea mai mare ocazie a partidei a venit în al doilea minut de prelungiri. După o bâlbâială în careu, Ghergar a scăpat în lateral stânga singur cu Șoltesz, a tras la colțul lung, mingea a nimerit bara și a ricoșat tot la mijlocașul gazdelor, care de la 4 metri a trimis cu capul în cealaltă bară a porții!

S-a terminat 1-1 spre dezamăgirea antrenorului celor de la Șimand, care și-a făcut calcule cu cele trei puncte la finalul partidei de azi. „Fotbalul se joacă pe goluri, iar noi astăzi am reușit să înscriem o singură dată. E păcat, pentru că am prestat un fotbal foarte bun, am avut multe ocazii, singur cu portarul, am nimerit de două ori bara la aceeași fază, am dominat, dar a ieșit doar un egal. A fost unul din meciurile bune ale noastre, dar, din nou, ne-am lovit de probleme de efectiv. În rest, sunt mulțumit de atitudinea băieților, poate am fost puțin lipsiți de concentrare la ultima pasă sau în fața porții, nu am ales niciodată cea mai bună variantă pentru noi”, susține Marius Ciubăncan, antrenorul celor de la Șimand.

Felnacul este la al doilea rezultat pozitiv consecutiv. „Din păcate, am venit aici cu un prim <<unsprezece>> în cap, dar unul dintre jucătorii care trebuiau să fie titulari a refuzat să intre pe teren. E păcat că la acest nivel, unde se primesc bani ca și salarii, să ai o astfel de atitudine, să refuzi jocul că ești obosit sau din cine știe ce alt motiv. Nu vreau să îi dau numele, acestea sunt problemele noastre interne, pe care le vom rezolva într-un fel sau altul. Am întâlnit o echipă bună, care s-a întărit masiv în această vară și acest lucru s-a văzut. Sunt mulțumit de remiză, chiar dacă puteam și noi să închidem meciul mai repede la fazele când am scăpat singuri cu portarul advers, dar nu am ales cea mai bună variantă. Sunt mulțumit de ceea ce am reușit să fac cu acest lot de jucători din vară și până acum și ne concentrăm pe următoarea partidă, cea cu Păulișul și pe aceste ultime etape pe care le mai avem de disputat”, a punctat Dan Cuedan, antrenorul „alb-roșilor”, la finalul disputei de azi.

Formații:

Șoimii Șimand: Vaida – Rafila, Tolan, I. Ruska –  Mărcuș, Țigan, Engelhardt, Noaică – Ghergar, Faur (min. 46 – Ciubăncan).

Victoria Felnac: Șoltesz – Baroti, Brozbic, Moisă, Morariu – Adam (min. 83 – Lăcătușu), Herlo – Dachin (min. 77 – Bogdan), Ghiță (min. 68 – Felnacichi), Vulpoi (min. 54 – Gabor), Meszaroș.

Arbitri: Alin Deac – Andrei Pantea, Mihai Stanciu

Observatori: Enoiu Traian, Eugen Roșu

 

2 comentarii

  1. Auzi că fostul mijlocaș al Socodorului…… întradevăr…a jucat și acolo câteva partide…..dar Nu s-a transferat la Simand de la Frontiera Pilu!!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button