UTA Arad

Prestație pozitivă pentru Adili după trei meciuri pe tușă: „Contează mai puțin cum joc eu, dacă echipa nu câștigă”





Cristian Todea și colaboratorii săi au început ultimele trei partide oficiale fără Mevlan Adili în primul „unsprezece”, dar astăzi, împotriva Ripensiei, au apelat la el și macedonianul nu le-a înșelat așteptările. Chiar dacă din punct de vedere defensiv nu a fost întodeauna perfect, a adus un plus pe faza de construcție. Printre altele, a fost cel care i-a pus mingea pe cap lui Marius Curtuiuș la golul de 1-1, scor cu care s-a și încheiat partida. „Chiar dacă joc bine, sau am o realizare personală, contează mai puțin dacă echipa nu câștigă. Sunt fericit doar când câștigăm, așa că sunt trist. Am făcut doar egal și am venit după toate punctele la Timișoara”, a spus Adili la puține minute de la finalul confruntării de pe „Dan Păltinișanu”.

Întrebat care au fost cauzele ratării succesului, fundașul dreapta utist a adăugat: „Nu am avut noroc, am dat în bară în loc să dăm gol. În repriza a doua, mingea a fost la noi tot timpul, am revenit de la 0-1 și am atacat până la final. Se vede că se poate și se vrea din partea noastră, a jucătorilor, cred că toți am dat totul din noi, dar am ratat prea mult. Trebuie neapărat să câștigăm sâmbătă”.

Probabil, în acest moment, UTA stă cel mai bine la capitolul fundaș dreapta, acolo unde Adili și Polgar își dispută meci de meci un tricou de titular.

9 comentarii

  1. Mevlan,nu sunt cuvintele tale,dar stim cu totii ca asta vrei sa ne spui,sa ne transmiti,la cata Limba Romana cunosti.
    Nu stim ce fel de experiente se incearca cu tine pe banca,dar degeaba noi te vrem,daca idiotii astia te scapa la iarna!Ai perfecta dreptate!Locul tau este mult peste!Felicitari!
    Astazi ai dovedit din nou,devotament,munca,abnegatie!
    Toata stima si respectul meu Adili!
    Chiar daca prinzi un contract mai bun si sigur ca asa va fi,,sa nu ne uiti te rog!
    Atatia jucatori buni au fost exclusi,toti au fost cu UTA!
    Ne batem joc!Adica isi bat joc!
    Principiile au apus de foarte mult timp!

    0
    0
    1. Ma faci sa rad. Cum adica, nu sunt cuvintele lui. Doar nu le-a tastat. El a declarat ceva intr-o limba pe care autorul articolului a inteles-o si apoi a reprodus in randurile de mai sus. Deci, n-am cuvinte!

      0
      0
      1. Da,Lucian,te cred ca ai inregistrarea,dar poate ca m-am exprimat eu gresit.Vorbesc destul de des cu Adili si ma refeream doar ca nu cred ca sunt cuvintele sale pt ca stiu cam cum se exprima in Lb Romana,ori textul dat ca si citat,este „prelucrat” si ortografiat de catre tine.Poate era mai frumos sa postezi si inregistrarea.Atat doar…
        Nu neg insa absolut deloc subiectul pe care a dorit sa-l transmita,pt stiu cat de sufletist este.
        Daca toti ar fi ca si el……!

        0
        0
        1. evident ca este prelucrat, nu vorbeste el perfect romaneste, dar esența este păstrată, frazele si afirmatiile sunt ale lui …

          0
          0
          1. Pai eu doar la asta ma refeream,nici prin gand nu mi-a fost ca i-au fost puse cuvintele „in gura”!Cu riscul ca ma repet,dar vorbesc cu el si stiu si vad ce fel de caracter are!Mi-e teama doar sa nu il scapam,pt ca are oferte bune,nevand clauza de reziliere.
            Este un baiat bun,linistit,doar laudativ as putea vorbi despre el!
            Dar suporterul vrea rezultate imediate si arunca imediat cu bolovani!
            Ciudate sunt anumite formatii probabile,ca apoi,de nimeni inteles,Adili si Pacurar raman pe banca!
            S-au facut niste analize in club si s-a constatat ca Adili nu stie sa se aseze tactic in teren si de pe partea sa s-au luat usor goluri!
            Serios?Esti in accept Lucian?

            0
            0
  2. Este de neinteles hotararea lui Todea de a-l tine pe macedonean 3 etape rezerva, cind Adili este unul dintre cei mai buni. Este penibil sa il vezi in teren pe Stratila, tipul jucatorului terminat, si in plus lenes si rezerva pe Adili sau Pacurar, care cum a intrat a schimbat tot jocul. Macedoneanul poate juca si stoper sau la mijloc la inchidere.. Cu Ripensia s-a vazut din nou ca Grahovac este cam uiuritor, nici nu stii cum sa il incadrezi, la neglijenti, sau la trisori, apoi Scutru si mai ales Ciuca sint foarte lenti, si joaca doar din…amintiri. UTA ia gol meci de meci. Grahovac a facut un penalty, privind faza nu inteleg de ce nu a plonjat, apoi in repriza a doa a isit tarziu, era sa o comita iarasi.Cu Ripensia ,Crastocea,Stratila , Ciuca , Grahovac, si partial Scutaru au contribuit cu putin ( unii, din contra, au incurcat). Stau si ma gandesc daca Todea chiar vede jocul, calmul lui, in meci, nu ni-l arata pe jucatorul Todea, un om mai dur, Si asa mai trece un meci care si trebuia si se putea castiga.

    0
    0
  3. GRAHOVAC ș-a făcut cat. Duckadam !! E tipul portarului pericol pt. propria echipa ! E datoria celor care lucrează cu portarii sa vadă . Dramatic e că tinerii nu pot face fata inca . Jucători care merg la ciupeala trag de ei cat pot iar apoi cad zdravăn ducând cu ei și apărarea. Dacă și la apărare mai ai doi că portarul primești goluri fara număr Sa sperăm cat mai repede in noul portar !!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button