UTA Arad

Curtuiuș a ajuns la cota șase goluri stagionale: „Important pentru moralul meu, altfel etapele trec și rămânem foarte departe de ceea ce se vrea la UTA”





În absența lui Daniel Florea, accindetat la genunchi și probabil îndisponibil și sâmbătă, cu ASA Târgu Mureș, responsabilitatea atacului la UTA o poartă în special Marius Curtuiuș. Pe Bega, acesta a marcat pentru a doua rundă la rând și a devenit cel mai bun marcator stagional al „roș-albilor”, cu șase reușite (patru în campionat și două în Cupă).

Împotriva Ripensiei s-a repetat scenariul din prima rundă, la Târgoviște: centrare Adili de pe dreapta și cap Curtuiuș în dreapta portarului. „Mingea a venit perfect, dar am profitat și de marcajul larg al adversarilor. Am avut timp să gândesc faza și să-mi dau seama că dacă dau tare, lângă portar,  pe un teren ud, sunt șanse mari să înscriu. Din păcate, ar fi trebuit ca eu și colegii mei să mai fi dat și alte goluri la câte ocazii clare am avut. E adevărat și Ripensia a avut, inclusiv acel penalty ratat, însă noi am avut mai multe. Numai Cătă (n.a. Hlistei) a avut două bare, la a doua nici el nu și-a dat seama cum a putut rata din numai câțiva metri. Acest punct nu ne ajută aproape deloc, în timp ce golul e important doar pentru moralul meu. Altfel, etapele trec și rămânem foarte departe de ceea ce se vrea la UTA. Ne gândeam că vom lua 6 puncte din meciurile cu Luceafărul și Ripensia și iată că ne-am ales doar cu unul. Prea puțin și peste trei zile avem un alt meci în care, din nou, nu ne permitem pași greșiți”, spune Marius Curtuiuș.

Deși pe teren s-a aflat și Branko Grahovac, cel care îi luase banderola lui Curtuiuș chiar la Timișoara, la derby-ul cu ASU, atacantul bistrițean, aflat la al treilea sezon în „alb-roșu”, a fost cel „uns” căpitan de Cristi Todea. „Antrenorul decide aceste lucruri, dar eu rămân același, cu sau fără banderolă. Sunt obișnuit să dau totul pe teren, mi-aș dori să-mi ajut și mai mult echipa”, mai spune Curtuiuș, care îl așteaptă și pe Daniel Florea pe teren.  „Soarta a vrut să jucăm prea puțin împreună, dar când am făcut-o cred că am dat randament bun împreună. Azi, la cât de mult s-a adus mingea în careu, Daniel sigur ne-ar fi ajutat cu cel puțin un gol”, a încheiat șeptarul „Bătrânei Doamne”.









14 comentarii

  1. Mama frate la final de cariera si 6 goluri. Wow ce titlu. Bine ca Petre a dat 20 si ceva si l-am dat pe bani buni si nu aver atacanti iar acolo in Suedia e varza ca il tin aia de rezerva. A cazut si ala Jos de tot.

    0
    0
    1. Nu rade de Curtuius, UTA nu are un joc de constructie, care sa ii creeze multe ocazi. Pentru Petre , chiar Curtuius i-a facut destule oportunitati, Cum, necum Curtuius pune suflet, vrea,, cu Ripensia a jucat chiar bine, nu de el trebuie sa te legi,…sint altii

      0
      0
  2. Petre joacă in liga a doua din Danemarca și a dorit foarte mult să plece se vedea din atitudinea lui in ultimele meciuri, la UTA și-a făcut treaba.

    0
    0
  3. Sa ii multumim lui Zaluschi ca, a ratat 11m ca, altfel era inca o infrangere dureroasa.Afost un joc slabut cu multe pase gresite de ambele parti. Cu ASA. Tg. Mures, va fi un meci mult mai greu si daca se va mai face in continuare gafe copilaresti in aparare, nu vad prea mari sanse ca, UTA. sa castige meciul. Se vede ca Florea lipseste din echipa ,acolo ,langa Curtuius. Scutaru si Ciuca , sunt greoi in aparare ,fiind foarte usor depasiti de adversari, iar portarul Grahovac, nu stiu ce se intampla cu el de face niste greseli impardonabile ?! Vom vedea ce se intampla sambata cu ASA-aul, dar daca continua asa instabili cu greseli mari, nu vad un rezultat favorabil pt. UTA. la Siria !!! Sa speram ca, va fi bine de fiecare data si ca, speranta va muri ultima !!!

    0
    0
      1. Nu va entuziasmati prea tare. Gazaru a mai spus el multe, inregistrarea aia din vestiar nu a aparut nici pana acum.

        0
        0
  4. dupa ce vor pleca cei 3-4 am sa va dau si inregitrarea
    dar , mai sunt 2 comentatori care o au… sa inteleg ca nu le-a iesit!!!!

    0
    0
  5. Nu trebuie dati afara ci coborati in liga IV pina la expirarea contractului ,de asemenea platiti conf. ligii a IV-a ! Asta e asa ca sa si aduca aminte si sper sa nu mai prinda contracte pe la nici o echipă ?? …foarte bine

    0
    0
    1. Nu cred că este legal să le ofere salar mai mic decât au semnat în contract…..să le dea liberu înainte de Craciun să nu primească bani de sărbători…

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button