UTA Arad

Clubul UTA, amendat cu 5000 de lei în contul incidentelor provocate de suporterii arădeni în derby-ul de la Timișoara





Dacă Jandarmeria din Timișoara s-a exprimat deja și a aplicat amenzi, dar le-a și interzis dreptul de a intra pe stadioane câtorva suporteri arădeni după incidentele provocate în pauza partidei dintre ASU Poli și UTA (scor 2-1), din 15 octombrie, Comisia de Disciplină și Etică a avut nevoie de o lună pentru a da un verdict în acest caz. Negru pe alb acesta este următorul: ”În baza art. 82/2 și 3/a coroborat cu art. 83/2/b din RD clubul AFC UTA Bătrâna Doamnă din RD clubul AFC UTA Bătrâna Doamnă se sancționează cu penalitate sportivă de 5000 lei. În baza art. 82/2 și 3/d din RD coroborat cu art. 83/2/e din RD cu aplicarea art. 12, 14 bis și 15 din RD se sancționează cu penalitate sportivă de 5000 lei și Avertisment În conformitate cu prevederile art. 45/1 din RD AFC UTA Arad va executa sancțiunea penru abaterea cea mai gravă – Avertisment și penalitate sportivă de 5000 lei”.


Pe românește, utiștii au fost sancționați atât pentru bătăi, cât și pentru introducerea pe stadion a materialelor pirotehnice, cu 5000 de lei. Amenzile nu se cumulează, ci clubul va avea de achitat doar sancțiunea cea mai mare, adică…5000 de lei.

Interesant este că după derby-ul Vestului din luna mai a acestui an, câștigat de „roș-albi” cu 3-0, amenda a fost mai mare pentru arădeni, adică 7500 de lei, iar aceștia să făceau vinovați doar pentru…materiale pirotehnice și nu pentru bataia în toată regula cu susținătorii timișorenilor. Și, apropo de ASU, aceasta s-a ales doar cu un avertisment, deși vina clubului de pe Bega e majoră, atâta timp cât stewarzii nu au păzit deloc sectorul galeriei arădene, de unde a pornit – practic – tot scandalul.

 

13 comentarii

    1. am pus la articol print screen cu documentul oficial de la FRF … asa este redactat cum e scris in articol … si pentru userul care ne-a facut IMBECILI … te rog sa nu ne mai citesti, ca de comentat sigur nu mai ai ce sa comentezi la noi pe site …

      0
      0
      1. Nu va faceti griji. Am vorbit cu Burleanu si nu o sa ne conteste nimeni continuitatea decat daca am ajunge sa ne batem la promovare si sa cerem licenta. Dar eu sunt precin cu toata lumea si am sa rezolv.

        Eu le-am zis ca nu e bine sa schimbam numele din acte decat in iunie, cu avizul FRF, dar suporterii nu m-au ascultat, iar Meszar a executat .

        0
        0
  1. Ati deviat toti subiectul articolului!
    Daca amenda este pt obiecte pirotehnice,adevarul este ca tuturor ne place festivalul,atunci cand galeria adevarata UTA,este mai presus fata de ale celor adverse,la subiect Poli-urile!Sincer!Am fi mincinosi ca nu ne place!Sunt curios daca si ASU si-a luat la fel,nu avertisment,pt ca si ei au avut la fel.Petarde,rachete,fumigene!
    Clubul sa-si asume aceste penalitati,pt ca toate site-urile de socializare si canalele scrise si TV au aparut la ore de maxima audienta cu spectacolul din tribune!
    Total antagonic,ma disociez de anvegura conflictuala provocata de catre galeria UTA-ei,care au provocat bataia din tribune!
    Personajele se cunosc,au fost identificate,le vedem si noi,pe multi i-i cunoastem!
    Asa ca sa faca cheta,treaba lor cum si daca sunt atat de catolici,mai ceva ca si Papa de la Roma,sa plateasca ei,nu clubul!
    Deci mai @musetel..Maine la ora 11,la Siria,vreau sa va vad cu 2 urne ale milei.
    Una pt amenda spectacolului pirotehnic,la care promit ca voi contribui,si celalta pt amenda huliganismului!La care nu particip,din pacate!
    Ce zici?Are baba bani?Unde va depune suporterul banutii din punguta cu 2 bani?
    Eu in prima,garantat!In cazul ca nu te multumesti cu o tigara…..
    Mai.copile,copile!
    Iar ma iau de tine?Asa consideri tu?Deloc!Tu esti bagat doar in fata,asuma-ti faptele in acest caz copile!

    0
    0
  2. Giro, daca ai fost la meci si esti de buna credinta cum sustii, te rog nu mai abera… Scandalul a fost provocat de ultrasii timisoreni veniti la gardul de la tribuna. Daca nu rupeam gardul, veneau ei peste noi, dovada si ca aceea poarta nu era cu lacat, ei fiind mana in mana cu stewarzii( care erau tot din peluza lor)

    Asa ca nu mai improsca cu noroi, poate iti luai si bataie daca huliganii nu mergeau peste aia…

    0
    0
  3. Achit eu totul din banii fraierilor. Noi nu dam niciodata inapoi….se stie! Nici la bataie si nici la furaciune!

    0
    0
  4. sa plateasca marii strategi kidu , proca ……pardon ..sa-i platiti si nasu lu kidu:)))))…normal ca ne numim uta bd …doar nu-l credeti pe proca…..sa aduca proca o foaie de la federatie si sa spuna ca uta bd are palmaresul ute-i vechi….,,sa demonstreze marele „bancher oltean”……lucrul asta:))))) si ne aplecam in fata lui….

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button