UTA Arad

Todea nu are reproșuri profesionale la adresa celor patru utiști excluși din lot, dar: „Le-am spus să fie atenți cu respectarea programului”





Este tot mai clar că Branko Grahovac, Mădălin Ciucă, Sorin Strătilă și Alin Buleică au plătit pentru masa prelungită de sâmbătă seara, dată cu ocazia zilei de naștere a lui Ciucă, dar și reacția de revoltă la adresa lui Codru Grădinariu, care i-a prin în fapt la restaurantul Hotelului Gio. Există și întrebarea de ce fotbaliștii nu au fost pedepsiți mai repede și poate echipa s-ar fi exprimat mai bine fără ei la Timișoara, contra Ripensiei, dar acum orice discuție e tardivă din acest punct de vedere.

Cert este că propunerile de reziliere ale contractelor celor patru fotbaliști au plecat de la șefii clubului arădean, iar stafful tehnic a fost de acord cu ele. „Am avut o discuție împreună cu conducerea clubului pe această temă și s-a decis că aceasta e calea de urmat. Personal, îmi pare rău că s-a ajuns aici, căci, din punct de vedere profesional, nu am avut ce să le reproșez respectivilor jucători. Și când eram <<secund>>, dar și de când sunt antrenor principal, cei patru și-au făcut treaba la antrenamente. În ceea ce privește meciurile, nu pot să cred că vreunul dintre ei nu și-au dorit victoria vreodată. Îmi pare rău că lucrurile au luat o astfel de întorsătură, deși eu le-am spus tuturor fotbaliștilor să fie atenți cu ieșirile în oraș și respectarea programului, căci la Arad astfel de lucruri mereu au fost taxate. Cu atât mai mult cu cât în acest an rezultatele au fost modeste. Până la urmă, doar randamentul echipei și, bineînțeles, rezultatele ce vor veni, ne vor demonstra dacă am avut sau nu dreptate să renunțăm la cei patru”, a explicat Cristi Todea.

Chiar și fără cei patru fotbaliști trimiși la echipa a doua, dar și fără Florea și Barna (accidentați), antrenorul utist poate face o echipă competitivă pentru meciul de mâine cu ASA Târgu Mureș. „Indiferent cine ar fi jucat mâine, tot ar fi trebuit să dea maxim. Avem nevoie de victorie cu Târgu Mureșul și trebuie să facem tot posibilul să o obținem”, a adăugat „principalul” arădenilor.

 









17 comentarii

  1. ” În ceea ce privește meciurile, nu pot să cred că vreunul dintre ei nu și-au dorit victoria vreodată.”
    Măi omule, mă dezamăgești, tu pur și simplu dormi pe tine…revezi la meciul de la Timișoara, cel cu Ripensia, și urmărește ce Dumnezeu făcea Grahovac tot timpul când avea mingea la picior….asemenea greșeli nu le face nici măcar un portar de 16 ani.

    0
    0
  2. Se vede c-ai trecut pe etnobotanice Todea….. Treci dreacu pe „iarba” verde ca astea-ti ard creierii!!!!!! Pai daca tu esti multumit de ei de ce plm nu te duci la conducere sa le spui: „Stop! Ce faceti?! Imi taiati craca de sub picioare si-mi demiteti jucatorii seriosi?” Esti Todea doar un papa-lapte, si tu la fel ca Roly Nagy, prietenul asa-zisilor fotbalisti dar mai-nimic ca si antrenor principal…. Vezi-ti de treaba mai baiatule ca meseria asta nu e de tine….. Mai incercati in iarna varianta Multescu…. Poate-poate accepta si dregem un pic busuiocul….

    0
    0
  3. Stiti ce antrenor va trebuia voua sa-i puneti cu botu’ pe labe pe Ciuca & compania?! Numa pana-n iarna: Gigi Boruga! Ii manca cu fulgi cu tot si nu mai comenta unul…. Chiar asa…. Poate fi solutia de moment petru indisciplina de acum de la nivelul lotului!

    0
    0
    1. Si nici nu trebuie sa-i dati afara platindu-le salariile…. Ca pleaca ei singuri-singurei si nesiliti de nimeni dupa o saptamana cu Gigi!!!!!!

      0
      0
      1. Todea se exprima ca un gentleman ! Greu de inteles discursul diplomatic ! Lasati-l sa faca ´´curatenie´´ si sa-si aduca si el jucatorii doriti , dupa care ….mai vedem . Deocamdata are lotul alcatuit de altii . HAI UTA !

        0
        0
  4. Cam neinspirata este declaratia lui Cristi Todea, mai ales partea cu… „…Personal, îmi pare rău că s-a ajuns aici, căci, din punct de vedere profesional, nu am avut ce să le reproșez respectivilor jucători.”. Daca Dl Todea nu a vazut nimic gresit la cei in cauza, atunci macar trebuia sa taca, pentru ca daca mai multi iti spun ca esti baut, e bine sa pleci sa te culci, nu sa faci pe „dasteptul”. Am vazut, la Timisoara, dar nu numai acolo, greseli de neinteles, de neexplicat, la gol, la penalty,, etc. Pe final, echpa a jucat totusi ceva, as vrea sa cred ca aia a fost contributia lui Todea, insa ma nelinisteste lipsa sa de rectitudine, in fata evidentei , ca unii fie nu mai pot, fie nu vreau, fie o fac intentionat, iar tu antrenor..’.nu ai ce sa le reprosezi”, . Apararea la UTA, Dle Todea a fost formata dintr-un trio cam….prea ineficient, nu e greu de vazut, si nici nu e greu de constatat, dar daca, in plus, daca Todea ii vede rezerve pe Adili si Pacurar,. inseamna ca ” are ceva…la ochi”…

    0
    0
  5. Mai Todea ??? !!! Ba, esti nebun ??? Imi pare rau dar pe cat erai de tare ca forbalist pe teren , tot asa este ca un fatalau ca antrenor. Pai baiatule tu ai diplome de mare antrenor dar nu te pricepi deloc !!! Ai tinut pe banca jucatori precum Adili, Pacurar si echipa evolua cu n maini moarte ??? Tu ca antrenor nu ” simti ” jucatorii ??? Nu-i vezi pe teren , care pus osu’ si cei care freaca menta ? Atunci chiar meriti sa incepi din liga a VI a de jos sa inveti toate astea. Pentru ca se pare ca diploma pe care o ai nu prea o meriti !!! Pune-o pe perete si tine-o acolo pana una-alta si mergi si tu cu cei disponibilizati ca vad ca nu pricepi mare lucru si esti speriat ca de bombe de cand esti antrenor principal. Sunt sigur ca Sorin Botis ar fi facut mult mai mult decat tine ca antrenor principal. Stii de ce bai Cristi ? Pentru ca are sange in instalatie !!! Cristi !!! Bai Cristi ???!!!

    0
    0
  6. Stratila a facut mult pentru UTA, asa ca o eventuala despartire normal a fi sa se faca precum intre gentlemani. Dupa neeleganta despartire de Gligor, se recidiveaza?…:UTA fost candva o ECHIPA DE DOMNI !

    0
    0
    1. Si eu zic ca Stratila merita mai mult…daca e totusi sa se desparta de UTA macar sa fie o despartire cu bun simt, a fost un jucator care a carat echipa in spate din liga 3 practic

      0
      0
  7. Bravo,stratila sa zbatut cat a putut el si ne-a dus la 2 baraje. Da gradinaru ce a facut pt Uta? Vrea sa scoata vinovati pe altii! Cand el cu tot stafu ii problema la echipa sa plece de la echipa. A vrut sa isi bata joc si de gligor si uite ce a patit trebuie sa plateasca clubul o gramada de bani pt incostienta lui

    0
    0
  8. Stratila plateste pentru faptul ca, alaturi de Grahovac, a sarit la gatul lui Codru si l-au sifonat rau de tot, in timpul vizitei de la hotel Gio! Pentru asta platesc cei doi, nu pentru forma sportiva sau altceva!

    0
    0
  9. Exact pt asta platesc ion pop ai dreptate, dar Gradinaru nu trebuie sa plateasca? Daca il da afara o sa roada asfaltu de foame si ii mila la Meszar de el.

    0
    0
    1. Gradinaru si Dragan sunt marionetele lui meszar, normal ca vor ramane. Si nu moare Codru de foame, petreceri pentru copii se mai fac. Revine la trambulina gomflabila!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button