UTA Arad

Florea, revenire importantă pentru UTA: „Cu el pe teren am câștigat trei meciuri”





După ședința de pregătire din această dimineață, utiștii au luat în piept cei 710 de kilometri până la Brăila la bordul unui autocar. Printre cei 18 fotbaliști care fac deplasarea este și Daniel Florea, cel cu care, coincidență sau nu, s-au câștigat singurele meciuri ale „gestiunii” Todea: 4-2 la Sebiș, 3-0 cu Miroslava și 3-2 la Suceava. „Într-adevăr, revenirea lui Daniel Florea e foarte importantă pentru noi. Cu el în teren am câștigat trei partide, a demonstrat că poate ajuta mult această echipă. Din punct de vedere medical este bine, fizic vom vedea cât poate duce. Mai avem un antrenament mâine dimineață ca să ne decidem în privința sa”, spune Cristi Todea despre al doilea său marcator stagional, cu cinci reușite.

Vă reamintim că Florea a suferit o intindere de ligamente la unul dintre genunchi în repriza secundă a meciului de la Suceava, iar de atunci nu a mai apărut pe gazon pentru „roș-albi”. Între timp, colegii săi au cucerit un singur punct din 9 posibile. Totuși, Todea susține că echipa sa nu s-a exprimat tocmai rău cel puțin în ultimele două partide oficiale. „Dacă împotriva celor de la Luceafărul am făcut un meci mai slab și eșecul e justificat, cu Ripensia și ASA Târgu Mureș am evouat destul de bine. Ne-am creat destule ocazii de gol, dar nu am reușit să le fructificăm. Au fost și cauze obiective pentru rezultatele slabe, cum ar fi accidentarea simultană a primilor doi portari ai echipei, sau accidentarea lui Florea, deși, chiar și așa, ar fi trebuit și chiar am fi meritat după prestațiile avute să obținem mai mult, cel puțin din ultimele două partide”, a adăugat „principalul” arădenilor.

„Dulăul” și colaboratorii săi nu au apelat pentru deplasarea de la Brăila la fundașii Iuga, Filaret și Dinculescu și mijlocașul ofensiv, Dorin Toma. În plus, rezerva de portar a lituanianului Svedkauskas este Marinel Creța și nu Denis Mureșan, care rămâne să apere la Liga 4-a. Canadianul Boakai, legitimat la finalul săptămânii trecute e și el în lotul ce înfruntă Brăila sâmbătă dimineață, începând cu ora 11.

FOTO: UTA Media Design









5 comentarii

  1. Un egal la Braila ar fi bun…victoria ar fi si mai buna, dar e f. greu de obtzinut. HAIDE UTA!

    0
    0
    1. Interzise comentariile pe care le-am postat!De cel putin 4 ori!
      Intrebati pe C.Pacurar,adus responsabil cu sectorul juvenil,din ce cauza Filaret sau Toma,nu sunt pe placul sau?Insist pe aceasta idee si oricat de mult nu vor fi postate adnotarile mele!
      Ca nu va convine adevarul,este alta mancare de peste.Aduceti la echipa mare pe Tisza,responsabil cu copiii,Majoritatea i-au trecut prin mana!!Feri Bacsi nu are mama si tata.Joaca cine arata ca merita!La el nu exista pile,plicuri si relatii!Antrenamentele incep dimineata si le termina noaptea!
      Cred ca va este frica de batranul!Ca nu cumva sa va dea peste cap,planurile revolutionare!
      Cum naiba dansul este disponibil pt UTA,24 din 24 ore si,7 din 7 zile,si este un fel de……”hai sa-i dam si lui o paine”?
      Mai?Sunteti nebuni?Nu va treziti?

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button