UTA Arad

A rămas UTA restantă cu baremul de arbitraj cu ASA-ul? Federația i-a dat neprogramare și amendă, arădenii susțin că au făcut dovada plății





Că UTA merge prost în „iarbă” se vede cu ochiul liber, dar financiar și orgnizatoric nu ne așteptam să aibă probleme. Asta până azi când una dintre deciziile luate de Comisia de Etică și Disciplină a FRF spune următoarele, referindu-se la partida cu ASA Târgu Mureș:

”În baza art. 83/12 din RD se sancționează AFC UTA Arad cu Neprogramarea la jocurile oficiale următoare până la achitarea baremurilor de arbitraj și i se aplică o penalitate sportivă de 1400 lei. 2. Termen 22.11.2017 în vederea citării directorului general al AFC UTA Arad – Grădinaru Decebal”.

Deocamdată, însă, cel puțin pe site-ul frf-cca.ro partida dintre Dacia Unirea Brăila și UTA, din cadrul etapei a 18-a a Ligii a 2-a la fotbal, apare programată pentru sâmbătă, 18 noiembrie, de la ora 11. Meciul are și observator de joc, în persoana lui Lucian Carjă, din Constanța.

De câteva minute, șefii grupării fanion ai Aradului au confirmat plata respectivului barem de arbitraj, însă au făcut dovada doar după ședința Comisiei federale. Din informațiile noastre, arbitrii ar fi refuzat să-și ia baremul sâmbătă după tirul de proteste al lui Codru Grădinariu, care le-ar fi spus la un moment dat că nici nu merită plătiți la ce prestație au avut. Între timp, totul s-ar fi reglat și utiștii susțin că pericolul neprogramării nu mai există. De altfel, echipa a și plecat spre Brăila, urmând ca în această seară să facă escală la Brașov. Totuși, amenda de 1400 de lei va trebui achitată.

Totodată, directorul general al clubului, Codru Decebal Grădinariu, e citat la FRF pentru că l-a lezat prin remarcile sale pe Dennis Haidiner, arbitrul partidei de sâmbăta trecută, dintre UTA și ASA Târgu Mureș, terminată cu succesul oaspeților cu 2-1.

 

14 comentarii

  1. Pentru noi, cei ce știm ca asta nu e uta, aceasta echipa nu reprezinta nimic. UTA a murit acu ceva vreme, în timp ce voi, ce va dați mari fani, va bucurați de clona ei! Bucurați-vă… Oricum nu va mai fi nimic de aici.

    0
    0
      1. Nici nu o sa îl mai vezi. Eu comentam când era vechea echipa, aia adevărată. Știu ca pe voi va doare adevărul, dar ați lăsat echipa aia sa moara și v-ați aruncat în bratele lui falca-salvatorul, punând botul la promisiunile lui!

        0
        0
  2. Incalificabil, ce face Gradinaru. Cum sa vii sa spui ca „arbitrii nu au vrut sa isi ia banii” ?. Ce sens aveau cuvintele urate la arbitrii ? De ei , oricum mai dai si in etapele viitoatre.Chiar penibil. Pina unde mai poate merge incompetenta la condurea UTA ?

    0
    0
  3. Cum sa spui ca s-a plătit baremul marele conducător(Grădinariu si restu din conducere)de la UTA, cat tupeu sa mai ai nu ti-e rusine de tine dacă de restul afacerilor ca strici imaginea aradului si a UTA-ei!!! De ce nu spui adevarul?? După meci am mers sa saluți observatorii apoi ai intrat in vestiar la ei sa ii faci in toate felurile si sa spui…pentru a primi banii trebuie să mai munciti…vezi sa nu mai ajungi sa dai cu subsemnatul pe la DN…si baremul s-a dat numai la observatori..arbitrii sa mai muncească sa meargă după el la posta!!!Spune adevarul MAN?FI TARE#REZISTA:)))

    0
    0
  4. Gradinaru se crede buricul pamantului , sa plateasca marele conducator din salarul lui si atuncea nu ar mai face gura mare, ca sau dat la grahovac salari numai sa plece cine raspunde, de jucatori adusi si nu stim cum sa scapam cine raspunde?de ce suporteri nu l au intrebat astea pe meszar ka aceea intalnire de la ceas de seara de la pub

    0
    0
  5. Doamne,Doamne, cand ne scapam odata de sobolani astia din conducere! Ei nu vad k sunt penibili greseala dupa greaseala! Cred k tot Grahovac, Ciuca,Stratila si Buleica sunt de vina si pt treaba asta! Plecati sobolanilor odata nu va e rusine ce ati facut din UTA!!!!

    0
    0
  6. Stati linistiti ca scapati de astia si va vin altii . Crezi ca Mosneag daca vine face treaba ? Sa fim seriosi . Ce stie el despre fotbal . Mai nimic . E cascau la meciuri si atat nimic mai mult.

    0
    0
    1. Atunci hai sa-i lasam tot pe astia , zic. Daca toti sunt o apa si-un pamant nu e pacat sa-l schimbi pe inaintasul lui Burebista si totodata stramosul padurii?

      0
      0
  7. In club trebuiau adusi oameni ce rezultate nu toti pupincuristi si lingai care stiu doar sa stea la poza

    0
    0
  8. Rusine SCU nici o luare de pozitie!!!! Rusine, pana cand ii mai tolerati pe banditii astia.
    Ii mai tineti mult in brate.

    0
    0
  9. Kidule nu iti mai aud gurita, pe vremuri erai foarte guraliv si vehement pt d-nul Meszar, acum stai si tu ascuns. Daca as fi membru SCU as cere schimbarea conducerii.

    0
    0
    1. Ba da,am scris!Si chiar repet:nici unul,dar nici unul din club nu au drept de decizie,doar raspund!Sunt niste marionete pe un salariu de rahat!Atunci te-ar mira ca intervine starea de lehamite,a tuturor?Pune-te in situatia lor,daca poti,la 2500Ron sa fii mereu blamat!.Si la aprozar ar avea aceste lefe,serios!Asta se intampla cand totul functiona perfect.Scurtcircuitul a aparut dupa a 2-a ratare a barajului de promovare,care respectiva promovare nu s-a pierdut cu ACS,ci cu Balotesti,Luceafarul si la Braila,ca sa nu mai spun de altele!
      Atunci s-a hotarat pierzania UTA-ei,cand s-a intervenit din cabinetul nr 1!Si acum tot de acolo intervine santajul.
      Intr-adevar!Mihalcea a cerut,dar nu era nimeni obligat sa-i satisfaca doleantele..
      Sa nu uitati ca Ovidiu Mosneag,este consiler pe probleme sportive,mana dreapta al lui Falca!Ca vrea,ca nu vrea,trebuie sa fie prezent la Siria!Nu se mai pot ascunde prin aducerea lui Cura,Biro,uneori Domide,ca imagine!
      Interesant este faptul,ca si la putinele victorii,dar cu tristete spun la esecuri,Gopo il baga mereu pe Meszar in sedinta,in dreapta tribunei oficiale.
      Gardinaru,este responsabil cu tombola si sa abata atentia de la subiect!
      Despre ce vorbim?
      Jack si vrejul de fasole!

      0
      0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button