UTA Arad

Probleme importante de efectiv pentru UTA cu Chindia: Trei dintre titularii cu Argeșul lipsesc duminică





Echipa fanion a Aradului încheie gâfâind un tur de dat uitării. Cum anticipam, ședința de Comitet Executiv al FRF de mâine nu mai poate opri runda din weekend, prima a returului, astfel că arădenii trebuie să dea piept cu una dintre cele mai în formă echipe ale momentului, o pretendentă clară la promovare. Iar după meciul pierdut în 11 contra 10 cu FC Argeș, Cristi Todea și colaboratorii săi își numără oamenii și le rezultă că au de identificat soluții pentru benzi și centrul liniei mediene.

„Îngălbenit” și apoi eliminat de pe teren, Mevlan Adili va fi suspendat, la fel ca și juniorul Bogdan Burlă. Fundașul stânga de 21 de ani a luat cel de-al patrulea avertisment al stagiunii și va trebui să privească din tribunele de la Șiria confruntarea cu târgoviștenii. Astfel, din schemă dispar ambii fundași laterali titulari în ultimele partide, Polgar, Iuga, Asani și Dinculescu fiind variante plauzibile de înlocuire pentru cei doi.

De la centrul terenului va absenta în proporție de 90% Alin Cîrstocea. După o contră puternică cu un adversar, fotbalistul crescut de Viitorul Constanța s-a ales cu glezna vânătă și numai o minune îl va vindeca până la ora partidei cu Chindia. Pe acel post revine Paul Păcurar, suspendat runda trecută, pentru ca Tănase și Jorza să se bată pentru celălat loc din centrul liniei mediane. Ar mai fi și varianta Manea la mijloc, dar asta ar însemna ca în centrul defensivei să apară unul dintre Iuga sau Filaret, fotbaliști utilizați prea puțin în acest campionat, al doilea chiar deloc.

Altfel, Digi Sport 1 a anunțat că va transmite în direct partida dintre UTA și Chindia, programată duminică la ora 11,30.









19 comentarii

  1. iarasi luam bataie si dam vina ca nea lipsit 3 titulari si asa mergem din scuza in scuza pana ne trezim in liga 3 domnilor nu va mai bateti joc de uta

    0
    0
  2. Si cu cei trei titulari in lot, tot aceleasi probleme de valoare erau si deci daca UTA. noastra va scoate un meci egal cu Chindia, sa zica mersi ,chiar daca Todea se bazeaza ca, jucatorii Chindiei vor veni dupa un meci greu cu cei de la Astra, dar eu zic ca, antrenorul Croitoru va menaja cativa jucatori de baza pt. ai folosi in meciul de Siria , un meci mult mai important pt. Chindia in campionat, mai ales ca, este constient ca, nu are nicio sansa de a se califica mai departe in cupa impotriva Astrei mai ales ca joaca si la ei acasa pe teren propriu, asa ca, nu vad cu ochi buni pe UTA. in meciul asta, mai bine se amana cele doua etape din retur si era mai bine, decat acuma cand UTA. are probleme mari de lot !!! Eu bineanteles ,voi tine cu UTA. in fata TV. cu toate ca sunt targovistean, dar am mari dubii ca, vor castiga in fata Chindiei, dar vom vedea ce se intampla in meci !!! Hai BAIETII, CURAJ, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA, deci, sa fie clar, prima echipa cu care tin , este UTA Arad si apoi pe locul doi este CHINDIA !!! INCA ODATA, HAI BAIETII, UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA , jucati si pt. jucatorii care au mai ramas in viata, DOMIDE. AXENTE, POPOVICI, POJONI etc., cei care au aparat cu brio culorile acestei echipe de mare succes in Romania , UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!!

    0
    0
    1. Eu ca utist de o viatza si sibian de jumatate de viatza, sper sa bata UTA, ajutand astfel si echipa sibiana FC Hermannstadt sa se indeparteze de o rivala la promovare! HAIDE UTA!!!

      0
      0
      1. chiar nu este fals … tine cu UTA de copil, din anii 70 … la meciul din tur de la Chindia ne-a ajutat cu livetext-ul …

        0
        0
          1. te inseli … la meciul de la chindia a stat in galeria utista … chiar te inseli in privinta lui …

            0
            0
  3. Cand se va hotari cineva de la conducerea clubului sa-si asume deciziile luate in ultimele luni ? Ma refer la o asumare concreta , nu la povesti.

    0
    0
  4. Fac un apel la presa sa faca apel la toate partile implicate pentru a veni impreuna la masa discutiilor. Destul cu mediocritatEA la UTA. Vreau performanta, vreau lupta la titlu in Liga 1.
    Trebuie sa vorbim deschis si totodata fara dusmanie.

    0
    0
  5. Domnii Gradinariu si Dragan au fost numiti un urma unui concurs? La jucatori si antrenor inteleg de ce se merge pe relatii si oportunitati, dar la nivel de management, trebuie concurs transparent, nu?

    0
    0
  6. Poate ca va fi de bun augur!Hai cu juniorii!Sa vedem ce pot!Oricum,pe bune,o furam rau de tot!Sa li se dea o sansa!

    0
    0
  7. Alo , NICK !!! Vezi-ti tu de treaba ta si nu mai vorbi aberatii de care nu isi au rostul.Te-a bagat cineva in seama, de vorbesti tu despre mine cu dusmanie si invidie !? Ti-a explicat LUCIAN foarte clar ca, eu tin cu UTA. inca din anii 1970, ce mai vrei !!! Si daca va castiga Chindia cu UTA., oare sunt eu de vina ca, nu merg treburile la echipa !? Eu am explicat ca, UTA., baietii , sper sa faca treaba buna in acest meci si sa castige, altceva ce vrei sa iti mai spun !!?? Asa ca, te rog frumos , controleazate cand deschizi gura si nu mai imprastia cu venin ura si dusmania !!! Sa traiesti si sa fi sanatos si sa dispara din sufletul tau ura si neancrederea, in rest iti mai spun inca odata, UTA., trebuie sa castige in fata Chindiei chiar daca se afla intr-o pasa proasta !!! UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA UTA !!! HAI BAIETII !!!

    0
    0
    1. De invidie si de dusmanie nu poate fii vorba pt ca ma doare drept la basca de tine dar așa simt eu ca ești un mare mincinos

      0
      0
  8. @Ioane, UTA nu este condusa de o formatiune publica, de stat, care sa o oblige sa faca un concurs,pentru posturi. UTA este condusa de un ONG al carui sef este Dl Meszar si el a pus , la infiintare , pe lista, persoanele apropiate de el. Ei decid pe cine angajeaza. pe cine dau afara. Acuma, desigur, fara banii de la Primarie ONG ar sucomba, ca ei nu pun banii lor, dar in acest caz , de faliment , la forma asta de organizare UTA ar trece la alt ONG. Ca sa fie societate pe actiuni sau privata sint necesare schimbari de statut, nu e simplu. De aia e greu de dat afara dl Meszar . Ca o parere Meszar nu va demisiona niciodata, poate doar prin lipsa banilor publici, sau poate vreo ancheta ( DNA, finante, etc) ar putea sa il faca sa plece. „Cainele nu pleaca de linga macelarie ” ! In rest, apelul tau, de chemare la discutii l-a folosit si Meszar, plus SCUTA ca sa adoarma lumea. Cu astia…ce sa discuti ?

    0
    0
  9. Mai NICK,imi pare foarte rau dar sa sti ca ai un caracter zero barat ,sa nu iti zic altceva !!! Pai daca mai multi iti spun ca esti dus cu pluta,pai atunci trezeste-te ,da cu apa rece pe fata si apoi revino la realitate , nu vezi ca, vorbesti in gol si nimeni nu te baga in seama la cele spuse de tine !!! Ai inceput sa vorbesti singur,deci ai o problema !!!

    0
    0

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button